Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

Psycho 05-04-05 23:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
membrii MR cta sa dea pt a face inca cateva stickere shi un steag cu MR Constanta...un banner...nishte reclame...

ahamz acum am inteles ...

hmzz pretena mea o sa ia carnet ... are mai multe mashini .. sa vedem ce oferte primeshte .. ICE ... 4 ss ... ghost .. MR .. NSL ...

:wink:

CT-03-ART 05-04-05 23:10

pai sigur prima oferta o sa vina de la MR...daka nu esty si tu macar sa intre ea...sa o avem aproape...dupaia poate vii shi tu...ca vad ca numai cu MR-ul stai...la toate intalnirile esty singurul din NSL care vii...respekt pt tine ELHABIB...

needBrain 07-04-05 20:17

dapz.o sa ia permisu ca are chestionarele mele care au ajuns la fish si el le-a dat ei.chestia e ca noi 2 am luat din prima,asa ca ea urmeaza :lol:
chiar sunt curios cati o sa vina

Psycho 07-04-05 23:25

Re:

Quote:

pai sigur prima oferta o sa vina de la MR...daka nu esty si tu macar sa intre ea...sa o avem aproape...dupaia poate vii shi tu...ca vad ca numai cu MR-ul stai...la toate intalnirile esty singurul din NSL care vii...respekt pt tine ELHABIB...

io stau cu oameniii cu cu MR sau cu NSL .. pe mine nu ma intereseaza ce scrie p stickeru`l ala ... plusz k deocamdata nu am ganduri d a parasii NSL .. sau nebunii d`astea ... mai aveam eu ceva de spus da acu am un lapsus .. era tot ceva legat de chestia asta cu MR si NSL .. da am uitat .. o sa`mi aduk aminte si o sa revin

dogarel 08-04-05 07:19

\"io stau cu oameniii nu cu MR sau cu NSL \" - CORECT

x-28-TRA 08-04-05 07:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

io stau cu oameniii cu cu MR sau cu NSL .. pe mine nu ma intereseaza ce scrie p stickeru`l ala ... plusz k deocamdata nu am ganduri d a parasii NSL .. sau nebunii d`astea ... mai aveam eu ceva de spus da acu am un lapsus .. era tot ceva legat de chestia asta cu MR si NSL .. da am uitat .. o sa`mi aduk aminte si o sa revin

respectele noastre pentru un baiat de nota 10 care a fost de la inceput cu noi(x-team ) si acum e in continuare si pe care cred ca nimeni nu il va indupleca sa plece.

respect SHM

Evo007 08-04-05 11:37

Pana la urma el nu vine la intalniri ca e intalnire mr vine ca e intalnire 4tuning cta .Si apropo el e singurul din nsl care vine si sta pana la sfarsit
Am vazut mai vin si de la nsl ....se uita putin si pleaca sau sta putin si pleaca .............cred ca ar trebui sa stati si voi la intalniri cum sta si pSycho ...........Va asteptam la intalnire sa vina cat mai multe masini ....
PACE
:peace:

Psycho 08-04-05 11:53

deci .. problema e in felul urmator .. inainte de a fi ... nsl sau mr a fost x team ... cred k am mai scris chestia asta pe undeva ... si inainte de a intra in mr sau NSL .. am fost x - team .. pentru chestia asta o sa`i respekt mereu p urs .. andu zma .. mdn .. mni .. si restu ... ptr k inainte de toate a fost x team ... nu NSL .. sau MR ... si x - team e ink in \" sufletul \" meu ... prin amintirile ... pe care le am legate .. de portul tomis .. de noptzile pretecute pe strazi cu mdn`ul .. tra`ul zma`ul ..si ursu .. si noptzile in port cand nu ne venea sa plecam acasa .. dar se facea dimineatza asa k ... mai ganditzi`va bine inainte de a spune prostii :)

needBrain 12-04-05 19:27

korekt.asa este.respekt SHM

CT-03-ART 22-04-05 11:18

Salut.Eu vin cu o propunere.Cine vrea sa accepte este binevenit cine nu...asta este...nu se supara nimeni.Propunerea este de a ne strange sambata seara (30.04.2005)la Sala Sporturilor sau in parcarea de vis-a-vis de REX(in MAMAIA) atat X-team By NSL cat shi Midnight Racers Constanta impreuna cu cei care or sa vina din tzara...shi sa ne plimbam prin statziuni...sa dam un rond al constantzei in coloana...

Ashtept PM-uri de confirmare...

Psycho 22-04-05 11:43

vezi k tzi`am zis pe x team by nsl .. nutzi mai zic si aici k mi`e prea lene .. dar in mare se va intampla ..

BTW .. foootyyyxxx tre sa strang frana de manaaa :P

madfish 22-04-05 14:48

nu numai MR si NSL Cta ... ci toti pasionatzii de masini&tuning.

x-28-TRA 22-04-05 16:01

poate sa vina si politzia la intilnire???:)))))))))0

ct77pia 22-04-05 16:06

sincer doar daca vor sa se dea cu noi dar fara amenzi sau alte cacaturi(suczati expresia alte) :evil: :evil: :evil:

Psycho 22-04-05 18:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
sincer doar daca vor sa se dea cu noi dar fara amenzi sau alte cacaturi(suczati expresia alte) :evil: :evil: :evil:

stai kalm k nu se va tzine la rex ... se va stabilii ... la fatza locului si prin pm`uri ... si telefoane .. nu vrem sa le facem belele la baietzii din tzara si nici noi sa nu ne facem ..

madfish 22-04-05 22:13

yep , shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhht :roll:

needBrain 23-04-05 21:21

deci faza cu statiunile mi se pare cam aiurea

Psycho 24-04-05 11:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
deci faza cu statiunile mi se pare cam aiurea

am uitat sa precizez .. nu e obligat nimeni sa participe ... eshti liber sa nu vii

lolek 24-04-05 16:51

mai bine se strang cei din cluburi ... nu toti \"pasionati si stiutorii\" ca dupaia sa nu iasa najpa din cauza lor ...

x-28-TRA 24-04-05 22:36

nsl bucurestii si ct si lr va avea sediu de 1 mai la costinestii asa ca cine vrea sa vina (dar nu cu mina goala ) poate sa vina

Psycho 25-04-05 08:40

o sa venim .. acum sa vedem catzi venim si ce facem :)

CT-03-ART 10-05-05 18:36

Intalnire Sambata la ora 20:00 in parcare la Sala...shtitzi voi...ca de obicei...

madfish 10-05-05 19:18

prezent.

Evo007 10-05-05 19:27

Prezent.
Abia astept :twisted:

blonda 10-05-05 19:57

pot sa ma numar si eu printre voi?:)

Psycho 10-05-05 20:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blonda\"

ce intrebare .. nu h tuh ai raie :) .. hahaha ... cred k , k de obicei o sa fie doar o alta intalnire MR and friends

mike.omega 10-05-05 20:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blonda\"

Pai cum nu?! :twisted: Cred ca pana atunci iese si buburuza din service, stim noi de ce :lol:

Inger_Rebel 10-05-05 20:56

Si eu sper ca voi fi akolo...k de obicei :P

Evo007 10-05-05 22:02

pSycho tu erai singur de la nsl care statea la topate intalnirile pana la sfarsit .acuma nu e nici un membru nsl........adika astept poate vin si iei
Cred ca o sa fie numai MR si dastia mai gura casaca ca mine

79BYG 10-05-05 23:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
pSycho tu erai singur de la nsl care statea la topate intalnirile pana la sfarsit .acuma nu e nici un membru nsl........adika astept poate vin si iei

E de data asta am sa vin si eu :wink:

ERY 11-05-05 08:39

Re:

Quote:

Intalnire Sambata la ora 20:00 in parcare la Sala...shtitzi voi...ca de obicei...

Bah da` sper ca nu aveti de gand sa stati nspe ore pe acolo sa adorm.......ce pana mea ies din casa sa stau in parcare......in loc sa ard gazu de pomana prin oras...... :wink:

CT-03-ART 11-05-05 09:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Bah da` sper ca nu aveti de gand sa stati nspe ore pe acolo sa adorm.......ce pana mea ies din casa sa stau in parcare......in loc sa ard gazu de pomana prin oras...... :wink:

stai linishtit ca o sa fie ceva marpha...poate iau shi camera...

madfish 11-05-05 14:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Inger_Rebel\"

ca de obicei? De cate ori ai venit, ca sincer nu te stiu.

Evo007 11-05-05 17:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"79BYG\"
Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"

E de data asta am sa vin si eu :wink:

Bine te astptam.........si sa stai pana la sfarsit nu sa dai o tura de sala te uiti si pleci

CT-03-ART 11-05-05 18:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

din cate shtiu eu este logodnica lu' VPR(Romeo) daka nu ma inshel...

Inger_Rebel 11-05-05 18:39

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

te inseli amarnik....eu sunt sora lui VPR nu logodnica :lol:

CT-03-ART 11-05-05 18:41

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

atunci va rog sa ma scuzatzi...dar eram prea turmentat shi am intzeles altceva...

Psycho 11-05-05 21:05

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

atunci va rog sa ma scuzatzi...dar eram prea turmentat shi am intzeles altceva...

haaaaaahaaaaaahaaahaaaaaahaaaaaahaaahaaaaaahaaaaaa haaahaaaaaahaaaaaahaaahaaaaaahaaaaaahaaahaaaaaahaa aaaahaaa ... auzi logidnica .. hahahahahahahahaha ... scuze da nu m`am putut abtzine hahahah auzi ce zice :)

Psycho 11-05-05 21:14

BTW .. zicea cineva de o intalnire ceva .. sper sa ajung nu promit nimik .. daca nuh ne auzim la telefon .. dar o sa fie k de obicei o intalnire MR & friends

CT-03-ART 12-05-05 09:10

cata...pe tine te ashteptam cu cea mai mare placere...sper sa facem show...sa aduc shi uleiul?ala de care am vb sambata trecuta?

All times are GMT +2. The time now is 10:27.

- Copyright 2026 4Tuning