![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Nui nimic mitza :) e bine ca ai adaugat ceva bun :d
|
IMI DA si mie cineva StockSteelies sau face ca ultima data :-j?
|
1 Attachment(s)
Quote:
danny125 imi dai si mie dinozauru ? pe pm sau aici cum vrei Attachment 1497805 App test crash Logan |
1 Attachment(s)
dinozaurul...monstrul...crocobatozaurul...este aici :D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
SST 06 - puteai macar sa iti ceri scuze
are cineva mustangul acesta http://robinb0s.nl/temp/ford-mustang-gt-500-1.jpg ?? Dodge Challenger 1970 R/T |
3 Attachment(s)
Aceasta este masina mea speciala pentru Drag insa este in testari ! Tre sa vad poate gasesc o setare mai buna ca asta acum pleaca pe rotile din spate se ridica botu :))
Un FIAT 500 :D Attachment 1498041 Attachment 1498042 Attachment 1498043 Ala este Ford Mustang GT si il poti lua de aici : Download GOM Download 2 |
sst 06 - cand m-am uitat pe google la ford mustang 2003 gt mie imi arata alt mustang nu ala;;) ca daia nu l-am descarcat
|
Quote:
Inseamna ca nu i :D stai ca mai era un site pentru SLRR |
Quote:
mai ai camioane ? |
Am luat toate masinile de pe GOM ! Pe cine intereseaza vre-o masina sa imi spuna !
|
ma deci eu stiu 100% ca este un mustang ca in poza de mai sus facut pentru joc si a fost pe kistappancs dar site-ul este mort de aproape o luna cred ca si mai mult ! :((:(( si il vreau neaparat si cine are cont pe gsm sa intre la showroom si este un mustang dala facut de acyd pe prima pagina negru cu dungi rosi
|
1 Attachment(s)
|
heh La multi ani turor copiilor :D
|
3 Attachment(s)
Acest Shelby te multumeste?:D...@razvanell mai era un camion dar nu il am acuma dar cand il gasesc il upload-ez
uite ca l-am gasitAttachment 1498585 |
1 Attachment(s)
DRAG FORCE DRAG :x Ce frumos se poate ridica de bot :D cum pot muta motoru la masina de pe fata pe spate si invers ??
Attachment 1498602 Are cineva Street Legal Racing - Licentse Mod |
va rog eu cineva care are un subaru impreza bun care are multa parti tuning va rog urcatil .. multumesc :D
|
danny125 - multumesc mult !! de cand il cautam :X:X
sst 06 - motorul il muti cu slrr editor ! trebuie sa ai netframework 2.0 parca ! deschizi slr editoru alegi directorul unde ai jocul exemplu : D:\Street Legal Racing\StreetLegal_Redline dupa alegi masina ca o sa apara o list :) si dai edit slots :) si scrie sus acolo 999 steering wheel dai click pe aia si cauti in lista aia 401 engine si vezi ca in stanga jos scrie front -to - back si te descurci tu de acolo cred:)) choby - nu este unastfel de subaru:| poate doar acela vechi ca un fel de pick-up |
am pick-up`ul dar vreau o berlina :D si mai am si wagon dar nu imi place !
|
11 Attachment(s)
Ford Mustang
|
3 Attachment(s)
Dacia Logan |
Foarte reusite pozele cu Mustangul, frumos! :D
Dar ceea ce ai explicat despre mutara motorului, da este adevarat, dar nu este si practic. :) In momentul cand ai mutat motorul acolo, muti doar motorul nu si tractiunea. Traciunea ramane pe fata. :) Iar ca sa muti tractiunea pe spate, ai nevoie de o cutie, un cardan si acel adaptor. Si atunci nu mai sta nimic la locul lor, motorul va fi in spate, iar restul vor fi si mai in spate de atat si n-ai facut nimic. Deci, nu poti muta motorul in spate prin slrr-editor. Numai daca te joci cu java si toate alea, probabil reusesti sa faci ceva, dar nu bag mana in foc, nu stiu...nu ma pricep la astea. |
Kata :O:O:O Incredibil :O Arata impecabil
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
"Coasta":lol:
|
NU stiu daca si la voi e asa dar cu loganu meu fac echilibristica:lol: cum trag unpic mai tare se ridica pe 2 roti ....i-am schimbata toata suspensia dar degeaba!!!:twisted::twisted::twisted:
|
7 Attachment(s)
tm_kata: superb loganul
Drift.King: mai mergea sa ridici putin motorul sa nu se vada sub masina si un "GIPAN" :lol: de la mine :mrgreen: |
andutule am reusit din SLR totul ! Mersi oricum de sfat ! Motor oricum aveam un V6 cu cardan cutie si etc si am mutat tractiunea pe spate :D Gratie :D Baiatu cu loganu echilibristic ! Si eu am aceasi problema insa am rezolvato am pus niste jenti + cauciucuri mai mici si primele suspensii arcuri si bari ! Merge stas
|
6 Attachment(s)
Quote:
cred si eu ca face asa @super Cypos :) |
Daca tot aratam masini haideti sa facem un mic concurs unde alegem 4 masini din 4 categorii si facem un fel de showroom
De exemplu : Drfit Style : BMW E30 <-----Poza------> OldSchoolCars : Opel Manta <----Poza------> Dayli Drive : Logan <---Poza---> Time Attack : Ford Mustang GT <---Poza---> |
2 Attachment(s)
Am scos loganul din test crash si l-am refacut acum arata asa :
Test Crash : New : |
urate jante frate ... al meu cum e ?
|
Andu_RacE - el a intrebat doar cum muta motorul eu i-am spus:)
SST 06 - cred ca ma bag si eu ca am cate una din fiecare:))=)) nuprea merg jentile pe golanul acela:) umbla si tu la antialising si la anisotropic :) ca se se vada mai bine sau da rezolutia la maxim:) Frumoasi golani baieti:) si gipanu :)) lu Cypos |
Pacat de acest Threand care se duce in p*m, multi prea multi "copii" care posteaza doar ca sa mai faca un post in + :rolleyes2 Bafta voua aici, pacat ca printre voi mai sunt si useri super serios care stiu cate ceva despre SLRR, (ex: Andu, tm_kata, mitza, NtZ, Cypos si altii ;) ) o sa am o discutie in particular cu useri mentionati sa ne apucam cand avem timp sa facem si noi ceva pentri SLRR asa cum au facut multi altii useri din alte tari :!: daca nu ne descurcam cu 3ds`ul ca ei si il avem doar pe Nenea Maryus care se pricepe, sau poate mai sunt si altii dar nu vor, macar sa facem un site un ceva unde sa avem noi grija de el, si de cine intra acolo, nu ca aici ;) inca o data BAFTA VOUA !
|
7 Attachment(s)
Drfit Style : Nissan 240sx
OldSchoolCars : Dodge Challenger 70 R/T Dayli Drive : Dacia Logan Time Attack : Ford Mustang GT am uitat sa va arat la ce lucrez eu De muuuuuuult:) si un burn-out |
13 Attachment(s)
Dacia logan 1.4 MPI !
Si Subaru cu motor de Shibatsu :oops: de drift astept pareri :D Scuzati .... |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce |
O intrebare , exista Bmw M6 ? Seria 6 ... nu neaparat M , sau SLK ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning