![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
pai placa ta nu e pe lista de SR.. cred ca nu e compatibila cu jocu
io am ATi Radeon 9800 si e pe lista :) later edit: mai am 85% de downloadat :cry: |
Deci...sa explic!
N`am ce sa explic..e prea tare!...!! |
daca se poate vreau si eu sa faca cineva un print screen la joc knd e la options>video....si are jocu de la Razor 1911 sa imi zica dk la video ii apare doare luminozitatea,grafica si cum sa fie mediu inconjurator...aia cu low bla bla....ca imi doar astea 3 imi apar
|
imi explica si mie cineva cum se instaleaza? sunt cam afon... am tras si eu aseara jocu cred.. si am o singura icoana cu rzr-nfsc.iso dar nu are 3.96 cum a zis cineva mai sus are 3.01 gb
|
cred ca e fake... incearca sa ii dai open sau explore, sau sa dai mount cu daemon tools
am vazut si eu pe dc++ imagini rzr-nfsc.iso de 746 MB, de 2,46 GB... dar am inteles ca numai cea de 3,96 GB e buna :| |
Espi...da o fuga pana in Iasi sa`ti arat eu :)
|
Quote:
|
trebuie sa fie un buton care sa te duca in meniul avansat...
asa e si la NFSU2 si la NFSMW |
Apasa 2...
|
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
care si la ce procent sunteti la cariera? |
poate sa-mi zica si mie cineva dc nu-mi merge autosculpt-ul??? a mai intampinat cineva problema asta??
|
am si eu o problema cu carbon .Dupa ce l-am down. , l-am instalat am bagat si crack-ul si imi da eroarea cu send .. don't send :( ... daca a mai aparut la cineva si cum sa-l fac sa mearga :) thn
|
extraordinar ce rau poate sa mearga :| am banda de 64 da mai sus de 20 nu-mi urca :(( si nu e de la net ca daca dau drumu la altceva urca... (p.s. am incercat de pe vreo 3 torente si tot aceeasi treaba ... :| )
p.s. ori cum nu ma framant ca pe maine dimineatza am dvd-ul cu jocul any way :-" |
spunetzi-mi si mie care e varianta buna ca am vazut aici ca ati pus variante de diferite nume...
vreau concret : cat ocupa si numele .. rzr-nfsc.iso asta e bun sau nu cine il are instalat va rog.... |
ala e bun...imaginea ocupa 3.96 Gb...dar cu autosculpt-ul tot nu m-am lamurit pe ce se bazeaza...dc nu-mi emrge si la alte chestii decat la capota
|
ok...ms.
lam gasit pe oDC il iau acum ..pana maine cred ca il am....:D |
si io acuma il iau de pe filezone . l-am luat ala HKZonda si so blocat la 80% downloadu :( , ala de pe filezone merge cu vreo 400 kilo , ii ok. , nu aveti nici unu cont pe http://torrents.czone.ro ? sau www.bittorrents.ro sa ne dati si noua un join ? :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
la mine a mers bine treaba....:D
|
blockerii sunt cei care "au grija" sa nu treaca nimeni de tine (ii busesc pe cei din spatele tau)
scouterii sunt cei care merg tot timpul inaintea ta, aratandu-ti cel mai rapid drum de pe traseul respectiv drafterii sunt tot cei care merg tot timpul inaintea ta, la o distanta de 1-2 metri (sa zicem) tocmai ca tu sa faci "draft" si sa prinzi mult mai multa viteza |
40 % :D misto joc
|
Quote:
|
Quote:
|
ms baieti..oricum...am vazut acum dc nu mergea ...intradevar trebuia sa angazej p'aia in echipa...si cel mai mult imi place sa merg cu block-erul...:D
|
Quote:
|
pai daca la testeri le-a luat vreo 40 de ore sa termine cariera si challenge-urile, normal ca ajung si romanii nostri repede la 40% :D
|
1 Attachment(s)
super tare jocu ... sunt la 2% ... din cariera ;) ... cine il vrea si e din constanta RDS sa intre pe hubu : dc.colegium.ro ! ca il dau eu ! sa imi dea un buzz p mess !!!
|
1 Attachment(s)
au vazut oamenii carbonu in share :))
|
Azi dimineata am facut rost de full si deja am cucerit kempton-ul 8)
|
l-am luat si eu...mi se pare destul de frumos :)
|
3.96 are iso'u nu ??:D
|
super jocul... merita sa il downloadezi ;)
am impresia ca pot juca si online :lol: |
se poate juca online , eu m-am jucat. auziti cum se angajeaza oameni in crew ? plzz help :)
|
pai ii angajezi si cel care vrei sa participe cu tine la cursa il pui activ...
|
1 Attachment(s)
nu merge autosclupt -ul si imi da chestia asta ce sa fac??
|
o sa iti apara sa il angajezi pe SAL care cica ii un mare fan de al tau si dastea :) trebuie sa il angajezi si atunci iti merge autosculpt , o parte din el :D
|
1 Attachment(s)
voi ce masini aveti ? va place rx8 asta ? sunt doar la 8% din joc :D
|
:twisted: Mah - Ma Enervati Rau - Eu Nu Pot Sa Fac Dekt Uni Rost:twisted:
|
la cat la % incepe deca sa iti dea si alte masini ?
|
ce placi video aveti?!
pe gforce4 mx440 nu merge...sau a reusit careva sa il faca sa mearga si pe placa asta video?! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning