![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
|
Quote:
|
e satmarean de-al vostru :) ala e. a mai avut o supra alba
|
Quote:
|
nu , nu e aceeasi persoana.
oricum omul le scoate rar din garaj |
Quote:
|
Ieri eram in trecere pe Dariu Pop si intr-un garaj era parca Ferrari-ul F430 Spider gri inchis din oras, atunci iesea din garaj proprietarul cu cealalalta masina un Audi Allroad Quattro, insa nu mi-a trecut prin cap sa fac poza. Are cineva poze cu Masserati-ul GranTurismo negru cu evacuari active? Am vazut-o intr-o seara pe Careiului, suna a furtuna amplificata. :D
|
2 Attachment(s)
doar acum a inmatriculat-o pe RO, ii facea RAR-ul ca a fost data in interpol
|
Quote:
Am vazut-o in autosupermarket acum cateva luni. |
deosebita, o bijuterie adevarata!
|
Quote:
|
da ma,nici tabla nu are ca aciperis...i-a tras o prelata deasupra......:wink:
pacat ca nu e rosie ca era si mai frumoasa |
Quote:
Eu chiar nu sunt fan al masinilor exotice, dar trebuie sa fii sarit de pe fix sa nu te uiti dupa un Ferrari, Aston, Lambo cand trece pe langa tine, chiar daca n-ai nici o treaba cu masinile :) Si da, daca era rosu, rupea norma! |
c parere aveti de masinile lui Fani??? Q7-le si seria 6??? poate cnv sa faca rost de cv poze??
|
Quote:
Mai, serie 6-le mi se pare ok, e facut cu gust. Dar Q7-le il urasc, ca masina in principiu, mi se pare horida. Seamana cu un hipopotam. :lol: Are un plus oarecum ca e negru mat, dar e cam fumata si treaba asta deja. :) |
e fumata faza cu negru mat, dar la noi in oras nu prea au fost masini cu negru mat....... deci totusi e destul de "original" ca sa zic asa. eu as fi curios sa stiu c ascund sub capota masinile alea.
|
Quote:
Mai parca un baiat un Golf 3 negru mat in fata la Lotus, vecinu-meu are Golf 3 negru mat. A4-ul care a fost la legale in centru acum vreo 2 ani, care e pe scoala, e si ala negru mat. Se inmultesc... Din ce stiu eu sub capota se ascunde un mandru si frumos (tipic romanesc) 3.0TDI. |
A4 de pe scoala e cu folie ce imita carbonul
|
sincer io nu am vazut masinile astea ink...... poate si dc nu am fost akas de cv vreme. ma rog, oricum nu's chiar asa de multi k si in alte orase. spre exemplu Craiova, und sunt masini trase in negru mat la fiecare 1 km..... :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=CJ-01-WOB;2999201]nu , nu e aceeasi persoana.
oricum omul le scoate rar din garaj[/ sa fie supra asta despre care vorbiti,velside |
2 Attachment(s)
Quote:
|
C spuneti d masina lui mircea_nistea??? Banuiesc ca la modu cum arata chiar si asa, inca neterminata, merita statutul d masina tare....... Sa fim seriosi, odata terminata va intoarce o gramada de capete si va cucerii o gramada de premii. Chiar daca nu va avea "imitatie de lemn c imita carbonul"....... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Adevarul e ca, cea a lui Mircea va avea un adevarat "tuning". noi inca suntem fani a chestilor stoc, la BMW un pachet M-Technik, la Audi un S-Line si cam atat tot, eventual un set de jante "hotoase". El a avut curajul sa faca altceva si pentru asta il felicit. Asteptam rezultatul final... Apropos, am vazut Audi-ul A4 din imitatie de folie neagra ce imita carbonul la vanzare pe Autovit, la 12500 EUR, chiar e ok masina. ;) LE: Nu mai gasesc link-ul, se pare ca a expirat. :D |
n-are nimeni poza cu un Mitsubishi alb cu nr de SM?:|
|
am video pe youtobe cu masinile din sm https://www.youtube.com/watch?v=DG8aQg96JYU dati un comm
|
Quote:
Nu e cine stie ce, majoritatea masinilor sunt doar in trecere prin satu mare din cate vad, unele chiar venite pentru show`ul de anu trecut. Deci.. |
Nemaivorbind de faptul că jumătate din ele parchează în interzis: în faţă la Dacia, de exemplu. Celelalte sunt imagini de la evenimentul din 2009, si multe din ele sunt din zona Timisoara-Arad-Oradea, si Bucuresti.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ieri a fost scoasă la plimbare cea mai tare maşină din Satu Mare:
Articol pe HELLOSM: AICI Sursa foto: Hellosm.ro http://www.hellosm.ro/wp-content/upl...-3-300x225.jpg http://www.hellosm.ro/wp-content/upl...-1-225x300.jpg http://www.hellosm.ro/wp-content/upl...x.-300x225.jpg |
Quote:
ba frate l-am vz pe net eclipseu' era un cocalar in el si asc manele la max saraca masina:shock: |
19 Attachment(s)
Cateva stranse de mine in anul asta.:)
Nu toate sunt inmatriculate in SM, dar toate pozele sunt facute in oras |
sunt cateva..... :D dar mercedesul ala galben m-a fascinat de vreo 4 ani. Foarte misto.....
|
Pacat ca mai are de lucru la el pana sa fie de dus la expozitii, dar la ce a facut pana acum din el...:D
|
Quote:
|
Vazut saptamana trecuta in satu mare un evo 9 (sau 8 ) rosu , frumos , cu numar de bucuresti :D
|
fac aproape in fiecare saptamana drumul pana la Csenger in hungary si de fiecare data vad un Golf3 gri cu nr de GXM.te felicit este foarte frumoasa si jantele rup tot. Tine`o tot asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning