![]() |
Re: Sibiu
foamea bassule.............
vezi ca daca e de analizat trebe dus materialu de analiza in borcanel ;) |
am numa in eprubeta......:D
|
Quote:
|
(off topic) eu vreau masina shi voua va arde de mancare :)
(on-topic) trebuie drek sa ne organizam, peste 3 saptamani vom avea toti o sedinta de consiliu... vom alege un "president", vom alege un nume pentru ca asa nu mai merge...ne intalnim toti si o punem odata la capat... asa ca pana atunci ganditi-va si veniti cu idei... daca o tot taraganam nu ne vom intalni niciodata toti... dar in momentul in care vom infiinta ceva va veni lumea ca asa nimeni nu ne crede ca vrem sa facem ceva....spor la cautat idei... |
DA...E BUNA IDEEA. APROPO SA IMI DAI SI MIE UN pM CU CE MAI SUNAT...CRD CA AI VAZUT UN ANUNT VECHI...VECHI .....
CINE ISI LASA CAUCIUCURILE PE ASFALT PRIN SIBI.....AM VAZUT PE MIHAI VITEAZU...STEFAN CE MARE LA INTERSESCTIE CU CEFERISTILOR....CALEA CISNADIEI CU DIMA......AM VAZUT MULTE URME DE "DRIFT...POATE"...:d...ORICUM ERA CEVA CU ROTI F LATE:d |
btw...bassule ce drek ai spart prin buda pe la Nomad de is in renovare??? :lol:
Nu are nimeni tupeu.. nu-i nimik ma voi proclama eu presedinte...!!!! |
Is 2 vorbe: mi-o zis astia... si: tu, noaptea... Nush care-i mai buna:)
|
Care are sau stie de unde sa-mi iau jante 4x100 15" pentru ursuletz? Poate ceva secound ptr ca noi mi-am gasit ceva...
|
|
6 Attachment(s)
Am fost la raliu Brasovului si a meritat pe deplin zic eu. Avem un sidi media care daca vreti il fac copie si vi-l dau. Maine plec la cj dar ma intorc joi si vb care vrea si imi dati un sidiu dupa aia gol. Ii o filmare de vreo 15 minute si cateva poze. Am urcat ceva poze misto si aici...copyright mumu production - sorin:).......enjoy:
|
am si eu de la deschiderea oficiala niste filmulete si poze...multe logane(cred ca 10,nu stiu ce faceau cu ele:D )...un 966 care "saracul" nu s-a putut urca pe podium ca avea garda la sol prea mica....masinutza lui ONO ...dar ma plouat vreo 40 de minute cat am stat la deschidere:(( cred ca saptamana viitoare le descarc de pe mobil(nu cablul dat la cineva...) si le pun unde e sectiunea cu raliul sibiului...sa nu fim prea off topic...sau poate nu mai are rost acum...ca deja e gata raliul
|
Banuiesc ca te referi la 996 GT3 ca alt porc nu am mai vazut pe acolo. Si cu ce masina a fost ONO?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sigur o recunosteam daca trecea pe vreo proba, poate nu mai are vinylu ala. A fost un Onofrei dar difera de Onoriu, si eu m-am repezit prima oara cand am auzit numele, gandindu-ma la ONO, dar nu, plus ca pilota un hyundai... Poate a fost dar nu a participat.....nush la ce s-a referit bulldog
|
era un evo...si avea emblema de la 4tuning.pe masina prin toate colturile, era rosu, scria pe partea soferului ONORIU DANIEL. cu numarul 341..dar nu l-am vazut personal, cat am stat acolo nu a luat startul
ai dreptate 996 Ono era cu un evo 5 Quote:
|
Stiu, mai are si un 9..........link cu masina :arrow: https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/24829-evono-9-vinil-vantage-0-a.html
|
Ono are un Evo 5 rosu carbon hood doors etc foarte frumos, avea pe parbriz midnight racers! Eu l-am vazut la super speciala unde am inghetzat de frig sa astept loganurile sa treaca ca sa se ajunga la H unde a a aprut si el! A intrat pe proba a dat o tura unde a mers foarte bine dupa parerea mea dar a cam fortzat un pic si la un moment dat s-a auzit un sunet ciudat si a abandonat... se pare ca a fost cutia de viteze... Era tare dezamagit dar asta e... Poate data viitoare
|
data viitoare poate are mai mult noroc
apropo si sibiu are una din masina un audi care nu a putut participa din probleme tehnice...dar la urmatorul raliu se aude ca va fi prezent echimpajul |
Acelasi echipaj ca anul trecut? Am vazut masina dupa ce s-a terminat sezonul trecut cu un afis "de vanzare". In orice caz nu prea face fatza concurentzei dar bine ca participa :)
|
poi sa sti ca cam facea la bugetul care il au ...pe vremuri ajungeeau pe locul 7 in grupa cu aur,gartofan...bla bla
oricum bine ca participa,dar parca erau mai multe echipaje parca era si un golf 2 gti...mai stie cineva ceva? |
1 Attachment(s)
Masina lui Ono la Brasov! Am luat poza de pe forum... Un Evo 5, masina e in totalitate din carbon, geamuri din plexic si are in jur de 450 de cai! Eu zic ca pentru un Evo 5 arata foarte bine.
|
Quote:
|
te-ai duce direct pe calea dumbravii 155:D
|
da,aste e...
nu stiam ca e din carbon....dar iesire in decor or sa il coste scump |
Quote:
|
te ajuta bassu cu transportu pana in cimitir ca cred ca l-a invatzat pe de rost :) ca doar tre sa mai scoata nishte bani shi el ....
|
Quote:
|
Vaaai ce replica :):):)
P.S.: DirectHIT,pune poze cu Viperu'! |
mda....................svf:D
|
mii de scuze....dar promit ca atunci cand o sa am masina mea(cat mai curand ) o sa fiu prezent la peste 90% din intalniri...pana atunci depind de masina parintilor...a mea...."a decedat"
|
BUNA IDEEA VOASTRA CU INTALNIRILE.MIE UNU,CHEAR MI-E CIUDA CAND AUD DE TOT FELUL DE EVENIMENTE(gen:tuning show.liniute,chesti) PRIN TOATA TARA SI LA NOI NIMIC. VA SUSTIN
APROPO: BETON MERCEDESUL, MY SOUL CAR. |
Pana la urma urmei mai e o sapt si e 4TuningDays.....mai merge cineva la buc? Bassule tu parca cochetai cu ideea?? anyone??
|
io nu mai cochetez cu ideea ca mi-au venit cablaraiele, sigurantele si distribuitoarele
|
Quote:
|
Ce Zice-ti? Merita O Pereche De Becuri H4 Care Imita Perfect Xenonul 160 Ron?
|
Da Bulldogule....asa e.. oricum faza a fost tare nostima.... ar fi fost culmea sa vad un kadet, apoi o calibra, apoi inca una, apoi inca una si sa nu ma duc dupa ele... oricum aia de AR (CKL-ul) vorbisem shi eu cu gagiul de la care a luat-o, dar mi s-a parut cam forjata...rau nu arata mashina..sa o stapaneasca sanatos... Prin Petrom toata lumea se uita... drek erau 4 Calibra care de care mai frumoase... :)
|
Buna prietena ta Aline, blonda ca masina, ai pus-o sa se vopseasca?:) V-am filat acum seara la biserica la semafor, eram in golfu din fata vaiperului tau:D
|
hahhahahahahah....... buna treaba nimik nu scapa neobservat, hmmm... tre sa mai umblu shi cu Dacia, sa mai las Vaiper-ul akas....
|
va avea nr. de Sb sper in maxim 2-3 saptamani... :) daca se poate va fi SB-09-DTM, daca nu, poate SB-40-DTM
|
40 de la 40 de ani :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning