Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

GolfuletzS 13-03-06 19:12

Re: Cum sa agati o fata..

Quote:

Originally Posted by Psycho
hai sa va zic o metoda da nu o shtitzi d la mine am auzit k , chiar functioneaza ... merge aplicata in trafic .. indiferent de ce mashina conduce tipa.

La Stop : Tu : Frumoasa mashina poate ceva ?!?!
Ea : Mdeah poate ...
Tu : Ok .. hai sa vedem ... daca ma faci pana la urmatorul stop , drept premiu de consolare primesc numarul tau de telefon ... ce zici .. ai curaj ??

Later edit .. cam 80 % din ele accepta provocarea :P

haaaaaa super tare .... trebuie notataaaaaaaa :twisted: :twisted:

bodyspeed 13-03-06 20:33

tare de tot :lol: :lol: :lol:

gata am plecat la drum dar daca o intrec ii dau un suc ;)
super tare faza

Psycho 13-03-06 21:28

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
tare de tot :lol: :lol: :lol:

gata am plecat la drum dar daca o intrec ii dau un suc ;)
super tare faza

ihimz sau si asta e o optiune .. o lashi sa te faca .... sau o o faci oricum cashtigi ... :")

aleks 14-03-06 10:10

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
LOL se vorbea de cum agati o fata pe aici , nu cred ca interesa pe nimeni ce ochelari ai vazut tu nush unde...Si inca ceva , o fata daca te intereseaza cu adevarat nu doar pt o simpla distractie nu o vei agata niciodata cu Nike in picioare si cu 0 barat in cap ... mai degraba invers...

prima impresie conteaza enorm...
si mai ales daca ai o masina mai de fitze... trebuie obligatoriu sa te imbraci mai de fitze, pt k altfel ori te va crede ca esti soferul ,ori va crede ca ai avut bani de masina si atat, si acum faci foamea in casa ca sa pui gaz de 200.000 sa dai o tura pana in orash :twisted::twisted:
so... noblese oblige....

Psycho 14-03-06 11:23

cand ies sa consum gazu de pomama n`ai vrea sa vezi cum ma imbrac .. zici k am furat amshina . .bine k e o solenza nu`i nimik impresionant in ea .. dar p mine unu chiar nu ma intereseaza sincer ...

aleks 15-03-06 09:51

psycho... fa si tu un bine societatii si da cu enter intre linkurile de la semnatura, ca sunt unul dupa altul si se intinde post-ul tau pe latime de nu se mai intelegenik, si tre sa derulez stanga dreapta de kte ori citesc un rasp de-al tau...

Psycho 16-03-06 01:10

hmzzz... sa dau enter .. dupa ele ?!?!?!? sa pai au loc intre ele mi se pare

Eugen_TL 16-03-06 12:53

psycho... e bine pus mah... eu nu dau stanga sau dreapta.. chiar mai ramane loc destul ! in fine:

on topic: tre sa agati cum te duce capu' daca te duce ! :)

aleks 18-03-06 10:17

off-topic: @tuning boy: cum vezi tu raspunsul asta, de la 14-03-06, 12:23 a lui psycho? nu e mai lat decat latimea celorlalte post-uri?
on-topic: stii cum e cu agatatul? te perfectionezi in actiune, adik... risti ceva refuzuri ( destule ) pana inveti cum si cand e cazul sa abordezi o primata bipeda femela de tip humanoid si s-o si cuceresti...

Eugen_TL 18-03-06 10:52

off: deci tot ce a postat el eu vad normal...

on: naspa cui refuzul frate... eu unu n-am fost refuzat,nu stiu cum e .. adevarul e ca nici nu ma bag la pamela anderson ca asa as fi aflat cum e refuzul... ma bag la fete la care sunt eu sigur ca nu m-ar refuza( si normal ca nu agat din prima... trebuie un timp sa stii sa te porti, sa vada bipeda femela de tip humanoid ce te duce capul) ... si daca e s-o dau in bara inchei frumos cu faptul ca era o gluma! :) am mai explicat cum fac eu pe alte pagini...! NOI SA FIM SANATOSI ! :)

Mustang 18-03-06 11:48

Quote:

Originally Posted by aleks
off-topic: @tuning boy: cum vezi tu raspunsul asta, de la 14-03-06, 12:23 a lui psycho? nu e mai lat decat latimea celorlalte post-uri?
on-topic: stii cum e cu agatatul? te perfectionezi in actiune, adik... risti ceva refuzuri ( destule ) pana inveti cum si cand e cazul sa abordezi o primata bipeda femela de tip humanoid si s-o si cuceresti...

si dupa sa o fwti pe bipeda aia primata femela de tip humanoid....
spune mah toata "povestea" :D

Psycho 19-03-06 19:48

heh am fost si eu refuzat d cineva funny stor ysi acum ar face orice sa fie in locul altei persoane

d3vilish_lips 20-03-06 19:12

......oare este vb de cine cred eu ? ;)....

Psycho 21-03-06 00:08

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
......oare este vb de cine cred eu ? ;)....

da dar vezi tuh .. de obicei la mine in 90 % din cazuri s`a intors roata .. si ea este una din ele :)

aleks 21-03-06 10:53

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
si dupa sa o fwti pe bipeda aia primata femela de tip humanoid....
spune mah toata "povestea" :D

pai... aici depaseam cadrul..
vorbind despre agatat... asta e doar primul pas... si pana la urma cel mai usor din unele puncte de vedere... cel mia greu e s-o aduci in pat, mai ales dak arata bine sau foarte bine... k fitzele sunt maxime la fazele astea:twisted:

Eugen_TL 21-03-06 12:40

aleks cel mai greu e s-o aduci pe VIRGINA in pat... sau eventual pe cele care au facut-o cu fostul prieten(un singur baiat)! celelalte care au facut-o de mai multe ori(tot cu prietenul) dar a avut mai multi priteni nu DA NICI O PROBLEMA! 1 sapt sa te porti misto si ai s-o vezi singurica cum sare in patutz,daca ea crede ca merita... ca daca nu, poti sa vi tuuuuuuuuu si cu luna de pe cer :twisted:

Mustang 21-03-06 13:51

depinde de felul cum abordezi problema :D

Alexutzzz 21-03-06 17:02

buffffff acum am venit de la sc e ora 6:00 pfff a venit o fata la sc verisioara la una de la mine din clasa m a lasat pffff sunt :) cam se uitau cativa de pe la mine din cl pe ea:) pm ori mi s a parut mie ori se cam uita pe mine pm m am bagat cu ea in seama :) ca un :) asa pm n a avea fitze joi e clar:) nici nu concep sa nu fac rost de nr ei de tel sau ceva era superba am ramas faara cuvine dupa aia m oi descuca yo:)

ceva sugesti??

GolfuletzS 21-03-06 17:08

simplu ... tel , id, vrajeala... vorba.. iesit in oras .. 2 -3 ori.. combinat ;)

deobicei e mai greu decat pare ;))

Mustang 21-03-06 17:19

draci...daca stii ce sa spui si esti sigur pe tine...
n-ai treaba ;)

GolfuletzS 21-03-06 17:21

pei normal... da tre sa sti si ce sa faci.... nu sa dai numai din gura ....

ps: verisaora asta... s`a mutat la tine in cls.. sau daor in vizita ?!

Alexutzzz 21-03-06 17:28

nea doar in vizita :) ::((( pacat pm sigur pe mine de obicei sunt da cand mai dau de cate o dinasta mi se intampla sa ma mai pierd sper sa nu fie cazu:) pm de stiut ce sa spun stiu:) oricum de obicei femeile ma apreciaza ca am mintea mult mai matura si pm oricum trebuie nici nu concep deja de cand am ajuns acasa numai la ea imi sta mintea wtf?? oi fi amorezat :shock::oops::flower::drunk::drunk::bunch:

spiry_moto 21-03-06 17:31

topicul asta e numai pentru baieti? :oops:

nu de alta dar....am agatat si eu fete 8)

GolfuletzS 21-03-06 17:32

pei ... daca ti`a picat cu tronc... inseamna ca e amoreza :p faza e sa nu ... iti faci discursul de acasa... :) ca nu merge deloc... asa..... spui ce iti vine ... in momentul ala... si daca nu iti vine nimic ...... NExt Step : Kiss ;)

Mustang 21-03-06 18:26

daca primesti o palma...ie de bine
daca te refuza...cam naspa...

oricum inainte de kiss...make her feel special ... :p

GolfuletzS 21-03-06 18:28

da da daca...nu mai sti ce sa zici si nici ea.. si va uitati asa unu la altu... ce faci nu normal ? KISS ?!

spiry_moto 21-03-06 18:30

aoleu....faceti un lucru absolut tampit....e ca si cu l-ati invata sa manance...vine din instinct boy...nu te lua dupa baietii astia cu planuri...ca o sa te incurci si n-o sa iasa bine :D

Mustang 21-03-06 18:30

ie si asta o idee... :D
mai degraba o faci sa te doreasca :D
sa vrea EA sa te sarute...ce zici ? :p

si...ilogica unei femei...de ce sa NU il ajutam ? :p

GolfuletzS 21-03-06 18:32

pei spiri eu ce am zis... sa nu ... isi faca .. discursu... ci.. sa vada pe moment....

merge si ce zici tu mustangule.... da... daca e nerabdator.... nu o sa aibe chef sa o faca... sa il sarute .... ;) acu depinde de multe chesti.... ce fel de fata... e ... "verisoara" ce fel e alex ;) ..... depinde,.,.. si asta zic si eu... ce o fii o fii.. nu face planuri ....

spiry_moto 21-03-06 18:35

doar dak se gandeste la asta o sa-l faca din ce in ce mai emotionat.traieste clipa........si dak ea nu vrea sa fie traita cum vrei tu....trage-o putin de par :P

Mustang 21-03-06 18:40

cuy asta castigi sigur ceva .... o palma peste ochi :D

Alexutzzz 21-03-06 18:40

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
ie si asta o idee... :D
mai degraba o faci sa te doreasca :D
sa vrea EA sa te sarute...ce zici ? :p

si...ilogica unei femei...de ce sa NU il ajutam ? :p

pfuu asta suna bine da mai bine aia cu ilogica unei femei de obicei nu cer ajutor ma descur da in cazu asta :) na
ce fel e pm mama masi e verisoara lu una de la mine din cl am mai zis pm joi cand ajung la sc ca maine nu am cum ma bag langa tov mea si aflu tot :) istoricu de la data nasteri la cand s a tuns ultima oara:) =))

Psycho 29-03-06 01:55

Replici :)

El: Nu te supara, nu ne cunoastem de undeva?
Ea: Cum sa nu, te-am mai refuzat de vreo doua ori pana acum.

El: Poti sa-ti iau ceva de baut?
Ea: Mersi, as-i prefera banii.

El (in discoteca): Doamne, ce galagie...
Ea: Atunci ce-ar fi sa taci?

El: Nu ne-am intalnit odata? Sau poate si de doua ori?
Ea: Nu cred. Deobicei nu repet aceeasi greseala.

El: Iesim sambata in oras?
Ea: Imi pare rau, weekend-ul asta am dureri de cap.

el: Cred ca te-asi putea face foarte fericit.
Ea: Da? De ce, pleci deja?

El: Ce-ai spune daca te-asi cere de nevasta?
Ea: Nimic. Nu pot sa vorbesc si sa rad in acelasi timp.

El: Vrei sa ne uitam la un film bun?
ea: L-am vazut deja.

El: Toata viata mea am cautat o femeie ca tine.
Ea: Toata viata mea m-am ascuns de barbati ca tine.
El: Nu te-am mai vazut cumva prin XYZ?
Ea: Bada, de aia nu mai merg pe acolo.

El: Te deranjeaza daca fumez?
Ea: Nu m-ar deranja nici daca iei foc.

Mustang 29-03-06 11:39

ultima e tare rau...

aleks 29-03-06 12:36

asta El: Ce-ai spune daca te-asi cere de nevasta?
Ea: Nimic. Nu pot sa vorbesc si sa rad in acelasi timp.
e cea mai tare :D

d3vilish_lips 29-03-06 13:56

el:nu te supara ai un ceas?
ea: nu merci nu cumpar de la bishintzari

adevarata faza :twisted:

aleks 29-03-06 22:26

cea mai expirata metoda de a agata o fata e asta cu fraze pregatite...
sincer... sa fiu fata,,, nici n-as scuipa dupa un agarici din asta... :D

ERY 29-03-06 22:31

Pai da...cica : "Cum sa agati o fata". Pai frateee...si la pescuit cand mergi folosesti momeli diferite, carlige,undite....nebunii....in functie de ce peste vrei sa prinzi. Nu este un standard .....

O fata o agati in functie de ea....daca e curva o agati cu bani ...daca e o "incepatoare" o agati cu rahaturi de 2 lei, minciuni, povesti ....da' ar fii culmea sa pleci cu fituica de acasa la o intalnire si sa spui...ia sa vedem ce fel de fata agat eu azi: ...Tipul nr.1...si scoti listuta sa vezi ce tre sa faci..

aleks 30-03-06 00:12

ai ramane uimit cati merg cu acelasi text de 2 bani si prafuit de secole ...
am prieteni, cazuri concrete...
si ce ma uimeste e ca uneori kiar agata... :D

steffy 31-03-06 18:16

in ziua de azi..numai texte de 2 bani intalnesti..nimik interesant..:(

All times are GMT +2. The time now is 09:59.

- Copyright 2026 4Tuning