![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Excelenta macheta ! Greu sa-i gasesti neajunsuri, interiorul si motorul sunt relizate exemplar, la fel si exteriorul: jantele, anvelopele, blocurile optice, everything este finisat foarte bine. Mai e si rosul asta care o prinde de minune :yes:
Cum de i-ai facut numai o poza la interior? parerea mea ca merita mai multa. Asta imi aminteste de anul trecut, cand intotdeauna cand iti venea vreo macheta tare acumulatorii vietii se terminau si nu mai puteai face poze :lol: |
Chiar frumoasa foc macheta asta. Incepe sa-mi para rau ca am renuntat la ea :lol:
|
Arata bestial...poze,macheta,realizare,idee....totul.Fel icitari pt tot:lol:...la cat mai multe:-)
|
Mi-a placut si mie asta rosie, dar na, era rezervata de tine ^^ Congrats!
|
Geniala macheta (pentru ca masina e geniala...). Foarte frumoase poze.... ma face din ce in ce mai tare sa o vreau... si asta si Z06 si C6R. (si inca altele :))) ) :lol::lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Bai astia 2 terminati-va!!!!!:D:D:D Ce galben, ce Brasov.....stati sa vedeti voi ce Z06 imi pun pe site zilele astea:evil:
|
O NU!!! Daca iti iei galben o sa fiu pe site-ul tau atat de des incat o sa crezi ca-i spam. :))
|
Quote:
|
Misto Corvette-ul...o achizitie foarte buna, dar care cere un Viper langa ea;)
|
Quote:
Corvette-ul il are ca partener pe Mr.Challenger, provizoriu. :D |
Quote:
Si cum tu zici ca Viper-ul nu se incadreaza in colectia ta, de ce s-ar incadra Corvette-ul?:poke: |
asa-i, se cere neaparat un Viper :lol: stiu cat de nerabdator erai sa vezi Viper-ul meu atunci cand ai venit (chiar daca era 1/24) si acum zici ca vipera nu se incadreaza bine in colectie :lol:
|
Quote:
P.S :-x :blahblah: Quote:
|
Quote:
|
:))) Merci, le dai gratis? :lol:
|
Quote:
|
Este facuta din luna Mai, sunt mai usor cu cateva zeci de milioane. ;)
|
Quote:
|
Sa stii ca ma simt mai bine, nu mai am nicio grija, am facut-o si p-asta. 8)
|
Superb Corvette-ul!:shock:
Ai fost inspirat sa-l iei acuma,mai ales ca este editie limitata si se prezinta foarte bine!:shock: Eu il stiu de la Dragos de ceva timp acest model si pot spune ca este realizat impecabil,fata de alte modele din seria Performance!:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
:)) Senq man, nihaha! :evil_laug.
Ti-am spus ca am si eu o babuta? Este un Mercedes SSK la scara 1:24, singura din colectie de acest fel si este foarte veche. Este intr-o stare foarte rea pentru ca m-am jucat cu ea cand eram mic + o gramada de amintiri frumoase alaturi de ea. 8) |
Quote:
|
Asta cu lista e prea tare :lol::lol::lol::lol:.....auzi Radu, dar tie de ce nu ti-a zis sa ii scrii ? :???: Cred ca l-a speriat Costi cu telegramele.
|
8 Attachment(s)
habar nu am, s-o fi intimidat?! :))
Merci Radu ca mi-ai facut curatenie in topic. Cum nu mai am ce prezenta ca nu mai am noutati ... cateva poze cu Renault-urile mele. In scurt timp o sa mai vedeti un Megane R26-R Otto. Reno rules. :> |
Superbe RENO-urile, chiar imi plac mult ! acu' vreo 2-3 ani nu ma dadeam deloc in vand dupa ele, dar parca dupa ce ai inceput tu sa prezinti machete pe forum mi-am schimbat parerea :lol: Megane trophy e "za best" !
Mi-ai dat o idee sa le fac si eu poza asa la machetele mele cand o sa am timp si chef de un recensamant, arata bine pozele asa din perspectiva pentru un recensamant :-) |
Quote:
|
absolut superbe toate, felicitari Radule, multa rabdare si bani sa le aduni pe toate..
|
Superbe, nu am ce sa spun mai mult...vezi ca a aparut 5 GT Turbo de la Norev...sau Solido, Un RS de la Otto e pe vine :D, deci sa tot cumperi
|
Quote:
|
frumoooooossssss!!!e un loc gol pentru al 9lea reno...:D
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
LE: sunt de la Otto amandoua, my bad |
1 Attachment(s)
Multumesc pentru apreciere, ma bucur ca va place colectia mea de RENO, curand va ajunge Renault Megane R26-R care evident va fi a 2-a macheta preferata dupa Clio Rs Ragnotti. :evil_laug
Vis-a-vis de Renault R5 turbo, este produsa de UH si otto in versiuni diferite. Am vazut pe un anumit forum din afara r5-ul si arata excelent. Ma bate gandul sa renunt la cateva Autoart-uri din colectie si sa adaug modele Renault, altele decat Megane si Clio. Va pun o poza cu macheta r5 produsa de UH sa vedeti cum arata. |
arata intr un mare fel asta...sper sa il vad cat de curand in familie!!!
|
Degeaba ca daca nu ai si celalalt Megane Norev nu ai facut nicio treaba:twisted:
|
haha, imi mai trebuie Megane-ul gri de la tine si Tiguan de la Steaua23 si m-am rezolvat. NOT :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning