![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
1 Attachment(s)
Mersi. Mai pun o poza cu telefonu, o sa vina si unele faine cand mai prind niste timp liber
|
Cel mai bine ar da cele cu mijlocul(mars-arriere-ul) negru,dar si astea sunt frumoase,insa ti-ar mai trebui putin contrast ca e prea mult negru.Bafta!
|
Stiu si de alea, ma gandeam sa le fac mijlocu cu folie, oricum e bine ca le-am gasit si pe astea.
|
Ovidiu eu as opta pentru cele full red pentru ca masina este neagra si arata foarte frumos cu putin rosu.8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa o zi de munca, am reusit sa o las ceva de genu, pacat ca venii seara si nu mai apucai sa fac poza si pe fata. Maine spatele il voi mai ridica putin. Daca e cineva interesat vand vechea suspensie fixa 40/40 cumparata de noua
P.S: Am uitat sa zic ca am inlocuit vechea suspensie cu o reglabila FK. |
Hehe, ce bine arata:D
|
Reglabila ? Ce firma ?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Fratilor, am si eu un Golf3 -1.8 GT si se ridica temperatura motorului si la 108 grade. Am schimbat termostatul si de geaba. Cum por remedia acest defect?
|
3 Attachment(s)
savustanculescu imi pare rau dar nu ma pricep.
In alta ordine de idei, azi am spalat mititica numa ca poze tot murdara i-am facut:lol::lol:. Pun o poza si cu suspensia doar una am facut cu ea jos |
Bravo!!! :rockon:
|
pentru aspect,felicitari
este cea ce trebuie pentru calitate nu stiu ce sa zic(am avut pe golf 2 identice si in primul rand sunt LEMN mai apoi nu sunt o calitate foarte ok) ma refer in primul rand ca sunt foarte dure si cedeza repede(poate ca din cauza drumuriilor)mai apoi iti distruge curand articulatia sper sa iti fie ok...spor |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arata bine, bine :D . |
Quote:
Quote:
|
super masina , bravo !
|
Quote:
D'asta nu o sa vand masina nici daca imi voi lua alta. Exemplu. Rulmenti Febi Bilstein + colivie + stift + capacel de tambur - 40 de lei pentru o roata :)) Ce mama dracului...sa fi prea chitros sa mergi cu ea huruind pe drum. E bine rau masina, sa mor. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Vechea suspensie e compusa din amortizoare FK si arcuri ta-technix..Din pacate cod nu pot sa iti dau decat cand ajung acasa.
Mai pun niste poze facute mai recent si o filmare de prin vara https://www.youtube.com/watch?v=XxmW_...ature=youtu.be |
;)arata tare bine ceva triple te-ar coafa bine de tot.Misto video :lol:
|
Cam ce triple ar sta bine?
|
Quote:
|
Quote:
Asta-i tare...arunca Magicurile si pune-ti leduri..ca is mai faine..:)))))) |
Quote:
|
adevarul e ca sunt prea rosii triplele astea, ar fi mers ceva cacaniu in dungi, dar gusturile nu se discuta!
serios vorbind acum, cand schimbi rotile? :lol: |
Ovidiu, lasa stopurile astea. Nu face prostia sa iti pui turcisme. Arcurile alea care le-ai avut...cat coboara? Da-mi un pm cu toate detaliile si poate facem ceva, ca tare o vreau si eu mai jos. :)
|
6 Attachment(s)
Din pacate nu am mai avut bani de triple ca am luat niste jante de tabla care sa inlocuiasca vechile jante de iarna si schimbat flansa de apa
|
de aia nu erai tu azi nici pe mess, nici fb si nici la garaj nu venis :P :P :P
|
Da da:lol:. fusai si mecanic si vopsitor azi
|
1 Attachment(s)
Am niste capace smechere ce s-ar potrivi la fix pe tablele alea. Si ti le dau si la un pret bun !!! :D Modelul din poza !!
|
Quote:
|
Foarte tare videoul. Vad ca incepi pregatirile de iarna :D Bafta cu el
|
Mersi felix. Da pai vad ca vremea incepe sa se strice, mai putin si montez si rotile de iarna:lol:
|
6 Attachment(s)
Ultimele poze in echiparea de vara, trecem la buza normala si jante de tabla:D
|
arata ff bn masinuta!se vede ca e ff ingrijita!
pe stopuri ai folie rosie?este light sau "dark"? |
Mersi marius. Stopurile sunt Hella magic color Red, asa sunt ele full rosii.
|
Frumoasa masina :-P
Am o intrebare: toba de mijloc, cea de la catalizator in spate e si la tine teava goala? intreb asta pentru ca si eu am GT si asa o am si am mai vazut un GT cu finala stock si era si ala cam zgomotos desi nu se auzea ca si cum ar fi spart ceva pe la evacuare... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning