Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11 - VL 02 ABU (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/151800-oltcit-club-11-vl-02-abu.html)

Dr.Dre 22-04-13 19:29

Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU

8 Attachment(s)
azi am bibilit putin pe la masina.am schimbat carburatorul de dacie cu unul de nova de 1.6,tragea masina acuma de rupe...se duce pana in 7500 de ture(mai mult mi-a fost frica sa ii dau).am aranjat tripla stanga ca era stramba,am aranjat numarul,diverse chestii prin interior si bara spate(care trebuie taiata putin ca lovesc rotiile in ea)

lancer 22-04-13 19:54

da carburatorul ala nu e cam corcit ...:) ... mi se pare cam dubios capacul ...

depinde in ce treapta de viteza i-ai dat 7500 ..:) ca in mod normal si un motor de 1,1 cu carburator de 1,1 se duce la 7500 pe treptele 1 si 2 ... dar depinde si in cat timp se duce la turatia aia

totusi ar fi bine sa ii pui si un filtru de aer :)

iar in privinta barii spate daca tot trebuie sa umblii la ea vezi cum poti sa o aliniezii si cu linia aripii spate ca avand aripa umflata vine prea in interior bara

Dr.Dre 22-04-13 20:18

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5448454)
da carburatorul ala nu e cam corcit ...:) ... mi se pare cam dubios capacul ...

depinde in ce treapta de viteza i-ai dat 7500 ..:) ca in mod normal si un motor de 1,1 cu carburator de 1,1 se duce la 7500 pe treptele 1 si 2 ... dar depinde si in cat timp se duce la turatia aia

totusi ar fi bine sa ii pui si un filtru de aer :)

iar in privinta barii spate daca tot trebuie sa umblii la ea vezi cum poti sa o aliniezii si cu linia aripii spate ca avand aripa umflata vine prea in interior bara

habar nu am daca e corcit carburatorul,dar trege mult mai bine masina cu el decat cu cel original de 1.1.cam de la 4000 de ture cand intra a doua camera se duce foarte repede in 7500...parca si in treapta a 3-a sa dus in 7500...nu mai stiu exact ca nu am stat sa ma uit(data viitoare fac o filmare).o sa ii pun un filtru de aer sport si bara va fi modificata ca sa dea bine cu aripile(cumpar fibra si ma apuc de ea)

b01uxd 22-04-13 20:19

daca faci bara sa stea la linie cu aripa spate, o sa iasa ce trebuie!!! mie imi place, felicitari

Dr.Dre 22-04-13 21:04

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 5448501)
daca faci bara sa stea la linie cu aripa spate, o sa iasa ce trebuie!!! mie imi place, felicitari

merci,cu siguranta va fi la linie cu bara

Masina va fi prezenta la Bucharest Wheels Arena 2013 intre 24 si 26 mai,la Romexpo,standul Midnight Racers :D pana atunci mai am de aranjat la ea :shock:

p.s: ce ziceti de idee :D ...

lancer 22-04-13 21:21

in privinta carbului de nova ...sa nu te astepti la consum redus de combustibil ...

in rest spor la treaba ca ai destul de lucru

in privinta culori(lor) ... mie unu mi-ar place ... dar va trebui o vizita la rar

Dr.Dre 22-04-13 21:31

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5448579)
in privinta carbului de nova ...sa nu te astepti la consum redus de combustibil ...

in rest spor la treaba ca ai destul de lucru

in privinta culori(lor) ... mie unu mi-ar place ... dar va trebui o vizita la rar

nici nu ma intereseaza consumul,ca o scot o data la 2 saptamani.bine acum ca o sa vina caldura o sa ies cam in fiecare weekend cu ea.

din doua motive o sa o fac camuflaj...unu ca imi place cum da si zic eu ca va arata frumos si doi ca sa mai ascund unele micu defecte(crapaturi de kit,mici puncte de rugina,zgarieturi...etc).la rar sa ma astepte ei sa vin :twisted:

don_eduardo37 23-04-13 10:42

Deja o intrat in ea?:???:

Alex_19Mig 01-05-13 17:32

Mare atentie linia de jos a bari nu este deloc dreapta ca de altfel nici forma terminatiilor nuprea seamana.O sa trebuiasca sa mai tai din ea si sa ii dai forma noua.

Dr.Dre 29-05-13 02:00

21 Attachment(s)
cateva poze de la Bucharest Wheels Arena...

bobocu91 29-05-13 11:32

Felicitari pentru prezenta ta cu olteanul la Bucuresti!...ne`ai facut mandrii pe toti posesorii marcii! :D

Danniel 29-05-13 14:40

Foarte tare masinuta, am vazut-o la bwa, nu o mai colanta ii sta perfect asa, chiar daca o avea ea imperfectiuni, o vopsesti odata la 2 ani si tot arata intr-un fel...Felicitari

julaikos 29-05-13 20:04

Felicitari pentru prezenta!

Dr.Dre 30-05-13 00:58

Va multumesc tuturor pentru urarile de bine.masina a fost neasteptat de apreciata in randul vizitatoriilor si a participantiilor la trafic pe drum spre tuning show,asa ca pe viitor va mai fi prezenta si la alte tuning show-uri poate cu ceva si mai frumos sub capota :D

don_eduardo37 30-05-13 12:15

Masina arata brici, vad ca ai folie neagra:-? parca in penultima sedinta foto nu o aveai....La drum n-ati avut probleme gen cu politia pentru numarul pus in geam si nu pe locul lui? E legala treaba cu numarul in geam sau se pot lua astia de noi? nu de alta, da si eu as cam vrea sa-l scot sa-l pun in geam. In rest, numai de bine, vad ca ai gatit si bara spate, tot tacamul.

Dr.Dre 01-06-13 12:20

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 5486271)
Masina arata brici, vad ca ai folie neagra:-? parca in penultima sedinta foto nu o aveai....La drum n-ati avut probleme gen cu politia pentru numarul pus in geam si nu pe locul lui? E legala treaba cu numarul in geam sau se pot lua astia de noi? nu de alta, da si eu as cam vrea sa-l scot sa-l pun in geam. In rest, numai de bine, vad ca ai gatit si bara spate, tot tacamul.

Merci,folia am pus-o inainte cu cateva zile de BWA si e super dark black pe toata masina.in legatura cu numarul,e ilegal sa il ti in geam dar mie nu imi place cum da pe bara si merg la risc

bobocu91 01-06-13 13:25

Whow...nu pot sa cred ca mi`a scapat detaliu...:rolleyes2

Dre arata suuuper tare cu folie, mai ales pe toata! :D...observ ca ai si ceva sclipicios in geam, inseamna ca esti regulamentar, sau cel putin pe spate. :lol:

In ceea ce priveste numarul, mai depinde si de garcea, stiu caz in care doar la montat pe loc, dar se poate retine si certificatul pentru asa ceva. :x

Astept alte modificari cu bun gust cum obisnuiesti sa`i aduci olteanului! :D

vandam 13-06-13 23:04

ce frumoasa e masinuta ta :D

PetricaCBD 14-06-13 22:43

Cel mai frumos Oltcit......felicitari pt participare....ai aratat ca Oltcitul nu moare niciodata

lancer 15-06-13 06:37

chiar arata intr-un mare fel ... felicitari chiar cu intarziere

in privinta numarului ... am patit-o eu ... culmea veneam de la service cu ea si nu ii montasera aia numarul pe fata (iar eu zisesm ca nu e bai ca il montez acasa)... degeaba il aveam in parbriz ... asa ca m-au luat ca imi retin certificatul ...si cat scriau ei la procesul verbal ... l-am pus pe masina ...asa ca ... pe urma pana sa caute martor ... numarul era deja la locul lui ... asa ca au facut un pic pe ofticatii si mi-au dat actele nu au avut ce face

Crysty95 15-06-13 13:25

tu chiar ai curaj, nu gluma :-)

Danniel 15-06-13 17:52

nu e vb de curaj, orice problema se poate remedia pe loc teoretic, asta daca poti sa o remediezi pe loc, lucruri gen folie becuri etc...

Dr.Dre 18-06-13 00:35

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 5488179)
Whow...nu pot sa cred ca mi`a scapat detaliu...:rolleyes2

Dre arata suuuper tare cu folie, mai ales pe toata! :D...observ ca ai si ceva sclipicios in geam, inseamna ca esti regulamentar, sau cel putin pe spate. :lol:

In ceea ce priveste numarul, mai depinde si de garcea, stiu caz in care doar la montat pe loc, dar se poate retine si certificatul pentru asa ceva. :x

Astept alte modificari cu bun gust cum obisnuiesti sa`i aduci olteanului! :D

folia e omologata(pe spate) pe fata e la risc.numarul e cu banda adeziva pe el si il lipesc pe loc daca ma opreste politia :) ,o sa mai vina si alte modificari(primul lucru vor fi doua scaune recaro)...dupa care trec la Opel ca si la ala am multe de facut
Quote:

Originally Posted by vandam (Post 5500549)
ce frumoasa e masinuta ta :D

merci...astept sa scoti dacia sa dam o liniuta cu batranele pe bulevard :)
Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 5501357)
Cel mai frumos Oltcit......felicitari pt participare....ai aratat ca Oltcitul nu moare niciodata

merci de urari...nu stiu daca e chiar cel mai frumos oltcit,dar e pe gustul meu,vor mai veni si alte tuning show-uri...asta a fost abia al doilea
Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5501472)
chiar arata intr-un mare fel ... felicitari chiar cu intarziere
in privinta numarului ... am patit-o eu ... culmea veneam de la service cu ea si nu ii montasera aia numarul pe fata (iar eu zisesm ca nu e bai ca il montez acasa)... degeaba il aveam in parbriz ... asa ca m-au luat ca imi retin certificatul ...si cat scriau ei la procesul verbal ... l-am pus pe masina ...asa ca ... pe urma pana sa caute martor ... numarul era deja la locul lui ... asa ca au facut un pic pe ofticatii si mi-au dat actele nu au avut ce face

asa o sa procedez si eu daca ma opreste.zic ca mi-a cazut si nu mai lipsete banda si de asta l-am pus in geam...dar o sa imi fac numari tip moto si pe ala il fixez pe bara
Quote:

Originally Posted by Crysty95 (Post 5501725)
tu chiar ai curaj, nu gluma :-)

:))
Quote:

Originally Posted by Danniel (Post 5501899)
nu e vb de curaj, orice problema se poate remedia pe loc teoretic, asta daca poti sa o remediezi pe loc, lucruri gen folie becuri etc...

in valcea ma descurc,mai nasol in afara,dar in afara ies cu ea doar la show-uri

Danniel 18-06-13 12:19

ai idee daca e legal ala de motor? nu numai in valcea :), ca vreau si eu sa-mi pun

Alex_19Mig 18-06-13 12:26

Quote:

Originally Posted by Danniel (Post 5504161)
ai idee daca e legal ala de motor? nu numai in valcea :), ca vreau si eu sa-mi pun

Treaba e complicata cu nr de moto din cauza ingreunari sa rezolvi si dupa ce se rezolva fara chitanta,hartie sa ateste ca e de la ei poti ramane fara talon,amenzi,scandal.
Daca ai cererea aceea stampilata,semnata de politie atunci problemele scad la 1%.
Scandal si motiv de amenda oricum faci este......

b01uxd 18-06-13 13:17

felicitari, imi place mult masina ta!
p.s. de unde ai luat toba finala?

Auras 26 26-06-13 14:34

Felicitari pentru reusita , a iesit intr-un mare fel :shock:

Dr.Dre 26-06-13 14:39

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 5504228)
felicitari, imi place mult masina ta!
p.s. de unde ai luat toba finala?

merci...toba e luata de pe internet de pe un site(nu mai stiu exact care) e carub si are iesirea pe 100

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 5511600)
Felicitari pentru reusita , a iesit intr-un mare fel :shock:

merci ;)

yg.alex 02-07-13 01:11

1 Attachment(s)
parchezi masina numai in fata la cosmetica :)))

lancer 02-07-13 13:37

deci s-a terminat smecheria referitoare la paza masinii .. ce firme private, direct IJJ-ul se ocupa de paza :)

Crysty95 02-07-13 16:47

asta faza tare, asa mai mere, sa aibe si doamnele la ce sa se holbeze 8)

Dr.Dre 03-07-13 22:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 5516504)
parchezi masina numai in fata la cosmetica :)))

acum i-am schimbat locatia...e in fata blocului :D erau o data toate coafezele afara si mi-au zis sa le arat si lor cum se deschid usiile ca s-au tot invartit pe langa masina si nu si-au dat seama :D si acelasi lucru m-au intrebat si politisitii aia din poza ta.aici vad ca e doar unu...atunci erau vreo 6 cu 2 masini :shock:

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5516761)
deci s-a terminat smecheria referitoare la paza masinii .. ce firme private, direct IJJ-ul se ocupa de paza :)

cine isi permite nu se incurca cu firme de paza...apeleaza la politie :lol:

Quote:

Originally Posted by Crysty95 (Post 5516885)
asta faza tare, asa mai mere, sa aibe si doamnele la ce sa se holbeze 8)

daca doar s-ar holba ar fi bine dar mi-au lasat si un pupic cadou :oops: ...

stuparu_mihairadu 04-07-13 20:41

ba masina e ##ZDA... :lol: ..rupe !!! ..si am tot zis asta.

una ca asta mi-ar fi placut si mie ..renuntam la VW si intram iar pe drumul cel bun:rolleyes2

Acc3l3ratoR 04-07-13 21:25

mai ... :shock: mi se pare mie sau o crapat in locul unde ai astupat grila???

julaikos 04-07-13 22:04

Quote:

Originally Posted by stuparu_mihairadu (Post 5518866)

una ca asta mi-ar fi placut si mie ..renuntam la VW si intram iar pe drumul cel bun:rolleyes2

masina ca asta ti-o faci nu pica din cer...

Dr.Dre 04-07-13 23:51

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 5518913)
mai ... :shock: mi se pare mie sau o crapat in locul unde ai astupat grila???

da a crapat...am pus doar kit de fibra,dar o sa remediez problema.pun tabla sudata si peste un strat fin de kit de finisaj

Quote:

Originally Posted by stuparu_mihairadu (Post 5518866)

pai ce mai astepti...baga mare :D

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 5518963)
masina ca asta ti-o faci nu pica din cer...

la cata chinuiala si bani am bagat mai bine ma lipseam..cand ai o dambla,o faci pana la capat.dar cand mai vezi si ca e foarte apreciata parca revii la sentimente mai bune :D

b01uxd 05-07-13 16:47

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 5519064)
da a crapat...am pus doar kit de fibra,dar o sa remediez problema.pun tabla sudata si peste un strat fin de kit de finisaj

pai ce mai astepti...baga mare :D

la cata chinuiala si bani am bagat mai bine ma lipseam..cand ai o dambla,o faci pana la capat.dar cand mai vezi si ca e foarte apreciata parca revii la sentimente mai bune :D

Cānd bagi bani si nervi īncepe sa īți para rău, dar cānd ai de gānd sa faci ceva si abandonezi ideea parca īți pare si mai rău...acum trebuie doar intretinuta si īngrijita masina ta.

Dr.Dre 27-08-13 18:20

Masina intra din nou la vanzare 1400 de euro fix.daca se vinde bine daca nu mai sta pe la mine.vreau bmw ursulet si de asta o dau :D

Dr.Dre 06-11-13 00:39

De astazi 05.11.2013 am inchis capitolul Oltcit din viata mea,a fost prima mea masina,am investit mult suflet,munca si bani in ea(rezultatele se vad).Acum masina a ajuns la Bucuresti si sper sa fie intretinuta cel putin cum am intretinut-o eu.Noul proprietar este NightClubRacer,multi din voi il stiti el mai avand in trecut 2 Oltcit-uri modificate.Topicul merge inainte,noul proprietar poate sa posteze aici ce a mai facut la masina si ce va mai face.Sa o stapaneasca sanatos si fara incidente :D

don_eduardo37 06-11-13 07:00

Inca unu dus, totusi sper sa ma insel dar.....stiu stiu, vroiai ursan:rolleyes2
Mai ai ceva piese ce ti-au ramas, daca da, ar fi util oentru colegi un topic cu vanzarea lor, gen aripi, portiere, samd;).

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning