![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
8 Attachment(s)
azi am bibilit putin pe la masina.am schimbat carburatorul de dacie cu unul de nova de 1.6,tragea masina acuma de rupe...se duce pana in 7500 de ture(mai mult mi-a fost frica sa ii dau).am aranjat tripla stanga ca era stramba,am aranjat numarul,diverse chestii prin interior si bara spate(care trebuie taiata putin ca lovesc rotiile in ea)
|
da carburatorul ala nu e cam corcit ...:) ... mi se pare cam dubios capacul ...
depinde in ce treapta de viteza i-ai dat 7500 ..:) ca in mod normal si un motor de 1,1 cu carburator de 1,1 se duce la 7500 pe treptele 1 si 2 ... dar depinde si in cat timp se duce la turatia aia totusi ar fi bine sa ii pui si un filtru de aer :) iar in privinta barii spate daca tot trebuie sa umblii la ea vezi cum poti sa o aliniezii si cu linia aripii spate ca avand aripa umflata vine prea in interior bara |
Quote:
|
daca faci bara sa stea la linie cu aripa spate, o sa iasa ce trebuie!!! mie imi place, felicitari
|
2 Attachment(s)
Quote:
Masina va fi prezenta la Bucharest Wheels Arena 2013 intre 24 si 26 mai,la Romexpo,standul Midnight Racers :D pana atunci mai am de aranjat la ea :shock: p.s: ce ziceti de idee :D ... |
in privinta carbului de nova ...sa nu te astepti la consum redus de combustibil ...
in rest spor la treaba ca ai destul de lucru in privinta culori(lor) ... mie unu mi-ar place ... dar va trebui o vizita la rar |
Quote:
din doua motive o sa o fac camuflaj...unu ca imi place cum da si zic eu ca va arata frumos si doi ca sa mai ascund unele micu defecte(crapaturi de kit,mici puncte de rugina,zgarieturi...etc).la rar sa ma astepte ei sa vin :twisted: |
Deja o intrat in ea?:???:
|
Mare atentie linia de jos a bari nu este deloc dreapta ca de altfel nici forma terminatiilor nuprea seamana.O sa trebuiasca sa mai tai din ea si sa ii dai forma noua.
|
21 Attachment(s)
cateva poze de la Bucharest Wheels Arena...
|
Felicitari pentru prezenta ta cu olteanul la Bucuresti!...ne`ai facut mandrii pe toti posesorii marcii! :D
|
Foarte tare masinuta, am vazut-o la bwa, nu o mai colanta ii sta perfect asa, chiar daca o avea ea imperfectiuni, o vopsesti odata la 2 ani si tot arata intr-un fel...Felicitari
|
Felicitari pentru prezenta!
|
Va multumesc tuturor pentru urarile de bine.masina a fost neasteptat de apreciata in randul vizitatoriilor si a participantiilor la trafic pe drum spre tuning show,asa ca pe viitor va mai fi prezenta si la alte tuning show-uri poate cu ceva si mai frumos sub capota :D
|
Masina arata brici, vad ca ai folie neagra:-? parca in penultima sedinta foto nu o aveai....La drum n-ati avut probleme gen cu politia pentru numarul pus in geam si nu pe locul lui? E legala treaba cu numarul in geam sau se pot lua astia de noi? nu de alta, da si eu as cam vrea sa-l scot sa-l pun in geam. In rest, numai de bine, vad ca ai gatit si bara spate, tot tacamul.
|
Quote:
|
Whow...nu pot sa cred ca mi`a scapat detaliu...:rolleyes2
Dre arata suuuper tare cu folie, mai ales pe toata! :D...observ ca ai si ceva sclipicios in geam, inseamna ca esti regulamentar, sau cel putin pe spate. :lol: In ceea ce priveste numarul, mai depinde si de garcea, stiu caz in care doar la montat pe loc, dar se poate retine si certificatul pentru asa ceva. :x Astept alte modificari cu bun gust cum obisnuiesti sa`i aduci olteanului! :D |
ce frumoasa e masinuta ta :D
|
Cel mai frumos Oltcit......felicitari pt participare....ai aratat ca Oltcitul nu moare niciodata
|
chiar arata intr-un mare fel ... felicitari chiar cu intarziere
in privinta numarului ... am patit-o eu ... culmea veneam de la service cu ea si nu ii montasera aia numarul pe fata (iar eu zisesm ca nu e bai ca il montez acasa)... degeaba il aveam in parbriz ... asa ca m-au luat ca imi retin certificatul ...si cat scriau ei la procesul verbal ... l-am pus pe masina ...asa ca ... pe urma pana sa caute martor ... numarul era deja la locul lui ... asa ca au facut un pic pe ofticatii si mi-au dat actele nu au avut ce face |
tu chiar ai curaj, nu gluma :-)
|
nu e vb de curaj, orice problema se poate remedia pe loc teoretic, asta daca poti sa o remediezi pe loc, lucruri gen folie becuri etc...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ai idee daca e legal ala de motor? nu numai in valcea :), ca vreau si eu sa-mi pun
|
Quote:
Daca ai cererea aceea stampilata,semnata de politie atunci problemele scad la 1%. Scandal si motiv de amenda oricum faci este...... |
felicitari, imi place mult masina ta!
p.s. de unde ai luat toba finala? |
Felicitari pentru reusita , a iesit intr-un mare fel :shock:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
parchezi masina numai in fata la cosmetica :)))
|
deci s-a terminat smecheria referitoare la paza masinii .. ce firme private, direct IJJ-ul se ocupa de paza :)
|
asta faza tare, asa mai mere, sa aibe si doamnele la ce sa se holbeze 8)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
ba masina e ##ZDA... :lol: ..rupe !!! ..si am tot zis asta.
una ca asta mi-ar fi placut si mie ..renuntam la VW si intram iar pe drumul cel bun:rolleyes2 |
mai ... :shock: mi se pare mie sau o crapat in locul unde ai astupat grila???
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Masina intra din nou la vanzare 1400 de euro fix.daca se vinde bine daca nu mai sta pe la mine.vreau bmw ursulet si de asta o dau :D
|
De astazi 05.11.2013 am inchis capitolul Oltcit din viata mea,a fost prima mea masina,am investit mult suflet,munca si bani in ea(rezultatele se vad).Acum masina a ajuns la Bucuresti si sper sa fie intretinuta cel putin cum am intretinut-o eu.Noul proprietar este NightClubRacer,multi din voi il stiti el mai avand in trecut 2 Oltcit-uri modificate.Topicul merge inainte,noul proprietar poate sa posteze aici ce a mai facut la masina si ce va mai face.Sa o stapaneasca sanatos si fara incidente :D
|
Inca unu dus, totusi sper sa ma insel dar.....stiu stiu, vroiai ursan:rolleyes2
Mai ai ceva piese ce ti-au ramas, daca da, ar fi util oentru colegi un topic cu vanzarea lor, gen aripi, portiere, samd;). |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning