![]() |
IMPORTANT ! ! ! Anunt catre toti membrii clubului: AVEM STICKERE! Din acest moment, pana cel tarziu duminica seara ( asta daca nu vreti sa asteptati si mai mult pana va vin stickerele) va rog sa postati aici , cate un membru pe oras ( va vorbiti intre voi si scrieti numarul de stickere care sa vi-l trimitem), sa ne anunte cate stickere vrea pt orasul respectiv. Deja noi pe Suceava am dat comanda, si in cursul saptamanii viitoare o sa le avem deja. Alte nelamuriri le postati tot aici si va raspundem.
R3SP3KT! |
La botosani se vor 6 stickere!
|
La galati se vor 2 stickere
|
la bacau vreau 10, si banii sunt trimisi de vineri.... :wink:
|
Revin cu cateva modificari la ceea ce s-a scris mai sus.
Conform discutiilor avute in ultima perioada cu membrii fondatori, se iau urmatoarele decizii: 1. Poate fi membru Crazy Drivers acea persoana care are 18 ani impliniti, permis de conducere si masina personala sau posibilitatea de a avea masina la dispozitie. 2. Pentru cei care nu indeplinesc aceste conditii, exista varianta de simpatizant Crazy Drivers, care ii ofera posibilitatea de a participa la intalniri, dar fara drept de vot. |
Conform discutiilor avute in ultima perioada cu membrii fondatori, se iau urmatoarele decizii: 1. Poate fi membru Crazy Drivers acea persoana care are 18 ani impliniti, permis de conducere si masina personala sau posibilitatea de a avea masina la dispozitie. 2. Pentru cei care nu indeplinesc aceste conditii, exista varianta de simpatizant Crazy Drivers, care ii ofera posibilitatea de a participa la intalniri, dar fara drept de vot. |
eu sunt in iasi o sa vedem cum facem sa ajunga cele 10 stickere la bacau si suceava..
|
din cate am inteles, vine si mertan diseara la Palat.. le trimitem prin el daca e ;)
|
sal!
cat sunt numerele cu crazy drivers? |
Stefan a dat 10 RON pe al lui
|
eu inca nu stiu pretul... urmeaza..
|
cum or sa ajunga stikerele la noi?
|
nu stiu... trebuie sa gasim o solutie..
astept idei! |
poshta. curierat rapid. vine cineva deacolo. se duce cineva si vine inapoi, nu stiu nici eu. sa dam prin massaro? nu stiu. mai astept propuneri.
|
am si eu o curiozitate... cine a fost cu ideea sa folosim ca sigla oficiala un plagiat? https://forum.4tuning.ro/download.php?id=77025
tocmai primim suturi pentru ideea asta... |
Sigla a fost facuta de Alex23GAm. Eu nu am mai verificat daca mai este pe undeva. Unde este partea cu suturile?
|
pe cluj...
ti-am dat link p messenger :wink: |
Primit. Vazut. Scris ceva acolo.
|
nu stiam de ce mi se pare cunoscuta
|
a fost inspirata de acolo este adevarat... dar nu vad nimic rau..
|
zi cum facem cu stikerele pt bacau.
|
alex nu-i foarte rau k ai copiat sigla jocului, nu-i un capat de tara, dar ar fi bine totusi sa avem una originala, si mai simpla eventual
si dak ai reusi sa propui tot tu una, n-ar fi rau... tinant cont k ai experienta mai mare k noi p subiectul asta... poate de data asta reusim s-o discutam cu totii.. am zis si eu... |
pai.. ar trebui sa venim cu propuneri, nu? ;)
|
pai o sa ma gandesc momentan am altele in cap... dar sigla asta este destul de buna zic eu nu vad care este problema...
|
o sa-i dau stickerele lu` lamisto sincer eu nu prea am timp acum mai de nimic .. o sa-l rog pe el sa le trimita sau vedem cum facem..
|
Re:
Quote:
haideti sa facem o sigla :wink: cum nu a mai avut nimeni dar sa nu fie copiata ca sa nu mai vb lumea asta ! |
pai tnd.. din cate stiu eu .. tu le ai cu tuningu virtual! incearca impreauna cu ... yonutz21 sa.. faceti o sigla... c zici? si low poate face un desen! si apropo o propunere de sigla avea si crisitsem.. poate o posteaza! si cu cateva modificari... si gata
|
Re:
Quote:
|
Mdea....sigla ....hm ....nush dak merita sa ne mai obosim cu alta nou ...sau cu alta ....stikerele au fost facute ....si nah ....nush .....o sa mai discutam ....dar sa vedem ce zic si ceilalti membrii ...Bafta si Numai Bine!!
|
sa vorbim s avedem cum facem sa vina mai repede si pe la bacau. il rugam frumos pe domnul la mishto, in numele bacaului sa faca ceva pentru noi.
|
pai.. cred ca o idee ar fi sa le trimitem prin posta, nu? :roll:
|
dap cred ca e bine prin posta
:wink: |
sau poate ne face o vizita
|
so... s-a gandit cineva la cum va arata noua sigla?
sunt curios tare cum o sa fie :wink: |
si eu sunt f curios!!!
se vor face propuneri sau deja e facuta !!! |
se schimba sigla? mie imi place si asta. in fine. cum facem cu stikerele? hai andrei. da un buzz cum vezi mesajul asta.
|
am vb deja ;)
|
MOMENTAN EU ZIC SA RAMANA SIGLA ASTA SI O SA LUCREZ EU LA CEVA UNIC
DAR TREBUIE SA AM TIMP... MAI AVETI PUTINA RABDARE.. MOMENTAN ESTE BUNA SI ASTA |
1 Attachment(s)
Da, o propunere din partea mea, in acest moment, ar fi poza de mai jos. De asemenea, pot sa va dau linkul de unde am desenul, ca sa va asigur ca mai pe urma nu o sa existe discutii cum ca e sigla \"altora\". Cei care ati fost la SV pe 6 noiembrie tineti minte ca asa au aratat \"anunturile\" care le-am facut si impartit prin oras.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning