![]() |
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
Quote:
Gasisem la un moment dat ce culoare e. |
eu cred ca NagaroSilver ar fii frumoasa rau...mai ales ca nu e asa tipatoare si ar merge si un plafon negru lucios la ea!
Bafta cu ea in continuare si...oricum sunt sigur ca va iesi bine;) |
@ sprinter & Skillz, imi plac culorile puse de voi, dar mi se pare ca ar da ok pe un E36 cu pachet M, eu daca as fi in locul lui Caius as merge pe rosu aprins, gen HellRot sau ImolaRot.
|
ma nu conteaza ce culoare o faci.atata timp cat ai faci flacarile alea inapoi. :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
poate incerci asa ceva(Byzanz Metallic) :D , eu nu am vazut niciuna culoarea asta in realitate :D
|
Quote:
eu sunt de accord cu cristi.....flacarile trebuie sa apara pe masina,sunt tot farmecu masini....a da si caseta cu racheta :twisted: |
masina a intrat la vopsit.. va fi alba.. si deja e promisa/vanduta... deci capitol incheiat..
o sa urc cateva poze cand iasa de la vopsit sa o vedeti... azi cred ca ma duc sa iau coaja de bord cu airbag pasager si sa ma apuc sa schimb la mine si aeroterma sa pun climatronicu'... poate pe weekend tragem niste poze .. sa vedem.. revin cu pict. |
ce jante o sa pui pe ea?le schimbi sau le lasi pe alea ale ei si o vinzi asa?
|
5 Attachment(s)
montego blue ??????nu iti place???:D
sau samoablau :D:D:D:D:D???? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
subiect inchis "frantuzoaica"... a plecat, gata!
azi ma apuc la masina sa schimb vāscu' sau bimetalu'.. cum le ziceti.. ca al meu e praf, renunt la cei 20 de cai dati de filtru shport.. si pun carcasa originala inapoi... apoi masina o sa o duc la mecanic maine... saraca nu stie de ce... (e surpriza) pict.. |
ooooooo da serpisori:D:D.cred ca o sa-i prinda bine .o sa respire mai bine
|
da da .. sper!! numa ca am toba aia de carbon cu 2 iesirii... si cu serpi si fara cat.. cred ca o sa faca ca nebuna.. si nu prea vreau..
LE: si acuma suna bine si destul de tare.. si am toate tobele pe sub... |
gata, am schimbat vascu'.. am pus difusoru de la paleta.. ca nu-l aveam.. carcasa de la filtru de aer cu filtru original .. nu mai am cotu' ala cu "filtru sport".. arata mult mai bine asa "original" si parca merge mai bine...
saptamana viitoare sunt programat pt. "anaconde"... :D abia astept |
Sunt curios cum se simte diferenta cu serpisori! Poate pun si eu !!
|
nenea nenea bag de seama ca ti-a cam intrat la suflet masina. hai cu anacondele sa urle si daca urla prea rau iti iei casti din alea de se poarta iarna:D:D
|
Quote:
|
Ai mai facut-o ma frigider? :)))) ca iti facusem rost de embleme d alea cu Arctic
|
SAX1987 ... o sa urc un filmulet dupaia... cand e gata... :D
ovidiu89 ... da'.. ce-i drept.. am cam prins drag de ea.. 13tsp ... frantzuzoaica.. am dato asa cum era, matuita.. la un prieten.. si el a colantato "baby-blue".. pentru am lasato la un prieten vopsitor.. si a stat cam 1 saptamana degeaba..nu a putut sa o faca... ma rog.. o sa urc niste poze cand e gata... sprinter am ramas cu vopseaua de frigider... ca masina o sa fie albastra.. :D dar emblemele alea tot timpu sunt binevenite... |
Foarte foarte tare masina, iti urmaresc topicul de la inceput si ma intreb unde te vei opri :lol:
OFF: Multumesc mult pentru eleron.... :D |
mersi de apreciere.. :D
in legatura cu eleronu.. ne auzim azi la un tel.. ;) |
pe aici prin zona nu prea gasesc .. deci, ma ajuta si pe mine careva cu o coaja de bord cu loc pt. airbag pasager? pentru coupe!? (fara airbag..) doar coaja.. la un pret decent .. si in stare buna...
|
4 Attachment(s)
pana la urma am gasit.. la bucuresti ... nu mai cautati .. :lol: ms oricum..
deci, vine si coaja de bord cu airbag pasager.. + climatronicu' sus... (sapt asta care vine..) binenteles dupa ce urc serpiiiiii.. revin cu un clip ;) |
vine caldurile eh ? :D
|
Quote:
|
caius maine vi pe la arad?
|
plictisit ... nu neaparat ca si acuma am clima sus... mai multe de aspect..
JusT_SaY_BoBo ... mersi frumos :D ovidiu89 nu.. nu ajung, dar la cloooj voi fi prezent.. ;) |
Quote:
|
te prezinti si la mine la cluj cu volanu ala ? :lol: ma bagi in boala tu cu pisica asta ....
|
Quote:
|
13tsp .. dap :D ai prins ideea...
mai caut obc 18but. + spalatoare la farurii.. + geamuri electrice spate.. + multe altele... RoByNeT ... da, o sa fiu prezent la cloooj... am luat deja un bax de seminte + 5x Burger la 2l .. o umbrela sa nu fac insolatie si un scaun de pescuit.. abia astept :lol: Provenzano ... mersi frumos, la inceput am zis ca o tin doar sa trec iarna.. si am inceput incet incet.. hai sa-i fac si asta.. hai si asta.. si am prins drag de ea.. acuma vreau sa fie umpic deosebita pastrand linia classica (uniforma pachetului M si cat mai multe dotari).. |
am renuntat la portbagaju "custom".. si l-am urcat pe cel classic inapoi...
maine urc serpiii.. |
Quote:
|
evacuarea sasaie cu serpii montati .
|
1 Attachment(s)
O poza cu dedicatie:rolleyes2
Respect pentru ceea ce faci tu aici.8) |
Quote:
|
da.. evacuarea cu serpii .. are un sunet mai metalic asa ... dar trage mai bine :D nu vreau sa aberez cu zeci de cai in plus.. dar am simtito az`noapte si chiar se infige mai bine.. o arunca mai bine de cur 8)
mai am de schimbat bujiile si sa o pun pe test ca merge cam "bogat" ca sa nu zic ca imi consuma ca nebuna .... o sa revin cu un mic clip.. |
Eu astept filmul , ma omoara curiozitatea!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning