Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - e30_eVG3n (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/149142-machetele-mele-e30_evg3n.html)

CALIN 79 23-06-10 08:13

Re: Machetele mele - e30_eVG3n

Mai frate-miu, da' te-ai dat rau de tot pe Autoart-uri. Bravo. Felicitarile mele. Sunt foarte frumoase toate, bafta sa le inmultesti si asteptam ceva prezentari in natura.

Racer21 23-06-10 11:14

Dupa cum zice si Calin, te-ai dat rau de tot pe AutoArt-uri, superbe ultimele 3 :D Intrebare: astea le tii in cutie, sau o sa le desfaci ?

CALIN 79 23-06-10 14:29

Haahaaa :lol: haahaahaahaa :lol:. Tare de tot intrebarea lui Racer. Chiar sunt curios :confused2:confused:.

e30_eVG3n 23-06-10 20:46

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3461412)
Foarte tari astept prezentarea lor:!::!::!:

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3461567)
Lotus-u ala arata focos rau.Faina macheta, pacat ca nu-i 1/18, oricum cred ca e superba.La fel ca si 2010, astept si eu cu sufletul la gura sa ni le prezinti!

Quote:

Originally Posted by makvld (Post 3461649)
interesant ce ai tu acolo...mai ales lotus-ul...te asteptam cu prezentarile;)

Multumesc pentru aprecieri:hug: Cu prezentarile voi incepe din 5 iulie!

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3462593)
Mai frate-miu, da' te-ai dat rau de tot pe Autoart-uri. Bravo. Felicitarile mele. Sunt foarte frumoase toate, bafta sa le inmultesti si asteptam ceva prezentari in natura.

Ti-am zis ca de acum numai din-astea voi strange la 1/43 pe langa Bburago Italy. Din-astea fiind AUTOart, Minichamps, Kyosho si alte firme premium/high-end. Apropo, pe la sfarsitul saptamanii mai astept 2 piese:D
Cum de ai ghicit ca vreau sa le fac poze in natura? Si mersi de aprecieri;)

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3463083)
Dupa cum zice si Calin, te-ai dat rau de tot pe AutoArt-uri, superbe ultimele 3 :D Intrebare: astea le tii in cutie, sau o sa le desfaci ?

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3463759)
Haahaaa :lol: haahaahaahaa :lol:. Tare de tot intrebarea lui Racer. Chiar sunt curios :confused2:confused:.

Cum sa nu le scot??? Le voi tine asa doar pentru a le feri de praf, dar pe toate le-am dat jos de pe suport pentru a le studia (sa vad daca au directie, suspensii etc.). Chiar acum ma "jucam" cu Lotus-ul si sunt putin dezamagit ca nu are suspensii (sau poate nu le-am descoperit eu inca:-P).

2010 23-06-10 20:54

Si dupa joaca vin pozele, nu:?::?:

CALIN 79 23-06-10 20:56

Cum de am ghicit?
Pai merita mai tata, astea merita.
Nu fi dezamagit ca n-are suspensie, e totusi un Autoart.
Ca sa te simti mai bine pune-l langa un Bburago si sigur ai sa vezi niste diferente ;).

Creative256 23-06-10 21:04

Felicitari Eugen numa frumuseti! Daca o ti tot asa o sa avem ce vedea la tine pe thread.

makvld 23-06-10 21:06

oke...te asteptam cu prezentarile;)

steaua23 23-06-10 23:07

Frumoase achizitii. 2 din ele le am si eu, dar la scara mai mare.
Sa nu fi dezamagit ca nu au suspensii astea mici, pentru ca nici alea 1:18 de AutoArt nu au. Ma rog, 99% din ele.

FED express 24-06-10 07:08

Astept POZE:!: cu Lotus:!:...si cu restul.

e30_eVG3n 25-06-10 21:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3464827)
Si dupa joaca vin pozele, nu:?::?:

Luasem o pauza de la invatat si na... prezentari cum am zis, din 5 iulie

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3464838)
Cum de am ghicit?
Pai merita mai tata, astea merita.
Nu fi dezamagit ca n-are suspensie, e totusi un Autoart.
Ca sa te simti mai bine pune-l langa un Bburago si sigur ai sa vezi niste diferente ;).

Clar nu exista element de comparat:) Ce-i drept la cat e de joasa nu-i prea trebuie suspensie, dar totusi:P

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3464872)
Felicitari Eugen numa frumuseti! Daca o ti tot asa o sa avem ce vedea la tine pe thread.

Mersi:hug:

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3465281)
Frumoase achizitii. 2 din ele le am si eu, dar la scara mai mare.
Sa nu fi dezamagit ca nu au suspensii astea mici, pentru ca nici alea 1:18 de AutoArt nu au. Ma rog, 99% din ele.

Mersi! La fel, aproape 99% din cele 1/43 suspensii:)

Quote:

Originally Posted by makvld (Post 3464880)
oke...te asteptam cu prezentarile;)

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3465648)
Astept POZE:!: cu Lotus:!:...si cu restul.

Din 5 iulie;) Saty tuned!

Cum am zis azi au mai venit 2 piese 1/43:
KYOSHO Nissan GT-R R34
Minichamps McLaren F1
Enjoy!

2010 25-06-10 22:33

Superbe achizitiile, astept prezentarile:!::!::!:

radu_rs 26-06-10 01:54

la inceput ma gandeam sa achizitionez Autoart la 1/43 din lipsa de spatiu. Dar, la o scurta cautare pe site-urile de specialitate, am gasit machete 1/43 extrem de scumpe... si, adunandu-le, ma duceau inevitabil la: sapa de lemn :evil_laug :lol:

Misto achizitii, spune-mi, de unde le tot iei?

krokobaur 26-06-10 10:12

E de belea ce ai tu acolo! ...Asteptam .....pooooze!:-P

Racer21 26-06-10 19:53

McLaren e ... :shock::shock::shock:

FED express 26-06-10 20:24

Minichamps :shock:, Kiosho :shock: WTF man?? ce tare e Mclaren'u...pfoai abia astept sa vad pozele ...bravo! ai scos ceva de la saltea!:lol:

CALIN 79 26-06-10 20:32

Bravo, bravo, Eugene!
Super amandoua.

e30_eVG3n 04-07-10 22:28

20 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3470531)
Superbe achizitiile, astept prezentarile:!::!::!:

Vin, vin prezentarile. De azi inainte am tot timpul din lume:D

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3470879)
la inceput ma gandeam sa achizitionez Autoart la 1/43 din lipsa de spatiu. Dar, la o scurta cautare pe site-urile de specialitate, am gasit machete 1/43 extrem de scumpe... si, adunandu-le, ma duceau inevitabil la: sapa de lemn :evil_laug :lol:

Misto achizitii, spune-mi, de unde le tot iei?

Si eu presimt acelasi lucru, dar... sunt prea faine!
Le iau de la un user de pe un alt forum.

Quote:

Originally Posted by krokobaur (Post 3471023)
E de belea ce ai tu acolo! ...Asteptam .....pooooze!:-P

Mersi;)

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3472381)
McLaren e ... :shock::shock::shock:

Intr-adevar e:) Zilele urmatoare vine si varianta de Le Mans, tot Minichamps, tot 1/43!

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3472455)
Minichamps :shock:, Kiosho :shock: WTF man?? ce tare e Mclaren'u...pfoai abia astept sa vad pozele ...bravo! ai scos ceva de la saltea!:lol:

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3472472)
Bravo, bravo, Eugene!
Super amandoua.

Mersi de aprecieri:hug:

Azi am scapat si cu BAC-ul (media generala 8,37), deci voi avea timp din nou pentru prezentari. In timpul in care nu am mai postat m-am gandit bine ce machete voi achizitiona de acum inainte, deci m-am hotarat sa renunt la HotWheels-uri, la scara 1/24, la orice alte machete la orice alta scara de la producatori obscuri gen Welly, Maisto si altii(stiti voi) si ma axez pe machete de calitate la scara 1/43 si 1/18!

Deci azi avem 2 AUTOart-uri la scara 1/43 (suspensii, directie, detalii foarte bune), care reprezinta modele cam din aceasi perioada (2000-2001):
Subaru Impreza STi vs Mitsubishi Lancer Evo VII
Enjoy!

radu_rs 04-07-10 23:05

cat de tare! Este pura coincidenta! Si eu am prezentat un Impreza si un Lancer in thread azi. :lol:

Super machetele, Autoart face machete excelente la aceasta scara, nici n-am stiut ca-s atat de faine.

P.S Felicitari pentru examenul de BACALAUREAT!

2010 05-07-10 04:59

Buna media, felicitari:!:
Machetele sunt altfel de la AA, cu alte detalii mult mai frumoase, ai facut o alegere foarte buna, imi place combinatia de alb cu auriu la jante:!:
astept sa vad schimbarile din colectia ta:!::!::!:

CALIN 79 05-07-10 07:23

Le-ai scos la sedinta foto, super. Foarte tari amandoua, si culorile sunt faine.

dr_alecs2 05-07-10 15:37

Hmm, Lotusul esprit il am si eu, si din cate imi aduc aminte avea suspensii... sau ma insel?

e30_eVG3n 05-07-10 21:44

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3493302)
cat de tare! Este pura coincidenta! Si eu am prezentat un Impreza si un Lancer in thread azi. :lol:

Super machetele, Autoart face machete excelente la aceasta scara, nici n-am stiut ca-s atat de faine.

P.S Felicitari pentru examenul de BACALAUREAT!

Am vazut aseara dupa ce am postat eu. Chiar cred ca e coincedenta. Impreza si Evo sunt modele care le am in plan la 1/18 :D

Ps Mersi:hug:

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3493582)
Buna media, felicitari:!:
Machetele sunt altfel de la AA, cu alte detalii mult mai frumoase, ai facut o alegere foarte buna, imi place combinatia de alb cu auriu la jante:!:
astept sa vad schimbarile din colectia ta:!::!::!:

Mersi;)
Machetele astea doua imi plac si mie foarte mult. Schimbari o sa fie, momentan am o lista de machete de achizitionat pentru o luna intreaga... sper sa-mi urmez lista!

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3493619)
Le-ai scos la sedinta foto, super. Foarte tari amandoua, si culorile sunt faine.

Mersi Calin;)

Quote:

Originally Posted by dr_alecs2 (Post 3494800)
Hmm, Lotusul esprit il am si eu, si din cate imi aduc aminte avea suspensii... sau ma insel?

Chiar acum am mai verificat si nu are. Am mai vorbit si cu alti "proprietari" si mi-au confirmat ca nu are suspensii:sad:

Azi, o macheta 1/18, mai rara, eu nu am mai vazut-o pe forumul asta, cel putin nu la scara asta. Despre modelul real nu am gasit multe detalii, doar ca a terminat "12 Hours of Sebring" din anul 1965 pe locul 11. Macheta se prezinta intr-o stare generala buna, fiind produsa in ultimele serii de Ferrari de catre Bburago prin '99-'00, singurele piese lipsa fiind acele "cureluse"(=plasticuri) de prindere a capotei motorului. Ultimele 2 poze sunt cu masina reala!
Ferrari 250 LM "Sebring" 1965 #29 1/18 Bburago Italy

makvld 05-07-10 22:11

arata super,mai ales ca este un ferrari albastru...felicitari:)

2010 05-07-10 22:40

Si chiar daca era produsa ieri aceasta macheta are cuvinte grele de spus, culoarea, decaluri, detalii, toate sunt realizate foarte bine:!::!::!:
Bravo pentru aceasta macheta superba:!::!::!:

Dark Side 05-07-10 22:59

Nu pot sa inteleg de ce a ales BBurago sa reproduca aceasta versiune a lui 250LM. Nu a fost pilotata de vreun pilot celebru (sau actor in cazul lui McQueen sau Newman), nu a scos un podium macar si nu in ultimul rand nu era echipa de uzina... nustiu... nu gasesc chiar niciun motiv ca sa reproduci un astfel de model. (ce am scr. mai sus nu are vreo legatura cu calitatea machetei/pozelor... ele fiind la nivelul normal al unui BB din perioada mentionata de eVG3n).
Numai bine,
DS

FED express 06-07-10 07:57

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3495700)
Am vazut aseara dupa ce am postat eu. Chiar cred ca e coincedenta. Impreza si Evo sunt modele care le am in plan la 1/18 :D

Ps Mersi:hug:

Mersi;)
Machetele astea doua imi plac si mie foarte mult. Schimbari o sa fie, momentan am o lista de machete de achizitionat pentru o luna intreaga... sper sa-mi urmez lista!

Mersi Calin;)

Chiar acum am mai verificat si nu are. Am mai vorbit si cu alti "proprietari" si mi-au confirmat ca nu are suspensii:sad:

Azi, o macheta 1/18, mai rara, eu nu am mai vazut-o pe forumul asta, cel putin nu la scara asta. Despre modelul real nu am gasit multe detalii, doar ca a terminat "12 Hours of Sebring" din anul 1965 pe locul 11. Macheta se prezinta intr-o stare generala buna, fiind produsa in ultimele serii de Ferrari de catre Bburago prin '99-'00, singurele piese lipsa fiind acele "cureluse"(=plasticuri) de prindere a capotei motorului. Ultimele 2 poze sunt cu masina reala!
Ferrari 250 LM "Sebring" 1965 #29 1/18 Bburago Italy

No Comment!!Absolut superba!Maiales ca e albastra cum imi place mie!

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3496011)
Nu pot sa inteleg de ce a ales BBurago sa reproduca aceasta versiune a lui 250LM. Nu a fost pilotata de vreun pilot celebru (sau actor in cazul lui McQueen sau Newman), nu a scos un podium macar si nu in ultimul rand nu era echipa de uzina... nustiu... nu gasesc chiar niciun motiv ca sa reproduci un astfel de model. (ce am scr. mai sus nu are vreo legatura cu calitatea machetei/pozelor... ele fiind la nivelul normal al unui BB din perioada mentionata de eVG3n).
Numai bine,
DS

Poate pentru simplul fapt ca arata bestial.E frumoasa!Hmm..nici macar Jackie Icks nu pilota Ferrari sau macar la clasa asta.Chiar..care ar fi fost motivul?Oricum e superba, ami ales pentru un Bburago.Cele de la vremea aia era magnifice!

schumimodells 06-07-10 16:04

Este faina,bravo.

In curand apara Sebring-ul asta si la HW Elite.

ksm170 06-07-10 16:10

o alegere cel putin ciudata a italienilor de la burago sa reproduca o masina de curse care a terminat o cursa pe locul 11:shock:

diseara pleaca spre tine un AUTOart:dance:

e30_eVG3n 06-07-10 22:13

15 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Nu cunosc motivul pentru care Bburago a ales sa produca tocmai acest model, stiu ca aceeasi discutie era si pe topic-ul Ferrari:D.
@Ksm: Abia astept;)

Azi, avem inca un Ferrari:
Ferrari F40 1/18 Bburago Italy
Macheta face parte din primele loturi de F40 produse de Bburago, pe la inceputul lui '90. Are la fel ca 250LM, lipsesc "curelusele" de prindere ale capotei fata, si am descoperit cand faceam poze, ca o parte din grila fata este rupta:sad: Per total este impecabila, neavand puncte de vopsea sarita, vopseaua este perfecta.
Ultimele 5 poze impreuna cu F40-ul de la Polistil! Enjoy;)

2010 06-07-10 22:24

E mai bine realizat Polistil:?:?:
Frumoase amandoua, mai ales impreuna:!:

Andreea13 07-07-10 02:46

frumoase amadoua , dar dece difera unele piese ?
de ex. una are o pereche de stopuri si cealanta doua perechi..

DrifterGT 07-07-10 05:05

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3498331)
Multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Nu cunosc motivul pentru care Bburago a ales sa produca tocmai acest model, stiu ca aceeasi discutie era si pe topic-ul Ferrari:D.
@Ksm: Abia astept;)

Azi, avem inca un Ferrari:
Ferrari F40 1/18 Bburago Italy
Macheta face parte din primele loturi de F40 produse de Bburago, pe la inceputul lui '90. Are la fel ca 250LM, lipsesc "curelusele" de prindere ale capotei fata, si am descoperit cand faceam poze, ca o parte din grila fata este rupta:sad: Per total este impecabila, neavand puncte de vopsea sarita, vopseaua este perfecta.
Ultimele 5 poze impreuna cu F40-ul de la Polistil! Enjoy;)

Foarte frumoase , dar cu cateva minusuri , dar totusi sa ai F40 x2 la 1/18 e frumos

- Ditamai crapatura din geamul spate la motor [bburago]
- Grila crapata
- Nevoie de o curatare :)

in rest e ok , sper sa pun si eu mana pe un F40 dar pe negru ...

PS: Andreea , nu are lipsa stopurile , doar ca au o tenta de negru in ele , si nu se vad , dai zoom si o sa le vezi !

PS2: Imi poti spune pe P.M pretul ? la bburago ?

CALIN 79 07-07-10 07:04

Foarte frumoase Ferrari-urile tale. Imi plac tare mult, mai ales 250 LM. Superfaine toate.

Creative256 07-07-10 07:59

Acum am reusit si eu sa intru pe forum, super ultimele 4, dintre ele sincer F40-urile imi plac cel mai mult!

steaua23 08-07-10 18:18

Super. Chiar daca nu e cea mai detaliata macheta (are si o varsta ... ), macheta asta da bine in orice colectie, fie ea si de machete high-end.

Personal, consider modelul bburago mai bun ...

e30_eVG3n 08-07-10 18:48

18 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3498358)
E mai bine realizat Polistil:?:?:
Frumoase amandoua, mai ales impreuna:!:

Mie, cel Bburago mi se pare mult mai bine realizat, dar cel Polistil are un mare plus prin farurile escamontabile :D

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 3498775)
frumoase amadoua , dar dece difera unele piese ?
de ex. una are o pereche de stopuri si cealanta doua perechi..

Mersi;)
Ambele au doua perechi de faruri, poate din cauza luminii nu se vede!

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3498795)
Foarte frumoase , dar cu cateva minusuri , dar totusi sa ai F40 x2 la 1/18 e frumos

- Ditamai crapatura din geamul spate la motor [bburago]
- Grila crapata
- Nevoie de o curatare :)

in rest e ok , sper sa pun si eu mana pe un F40 dar pe negru ...

PS: Andreea , nu are lipsa stopurile , doar ca au o tenta de negru in ele , si nu se vad , dai zoom si o sa le vezi !

PS2: Imi poti spune pe P.M pretul ? la bburago ?

Crapatura din geam... cred ca eu sunt faptasul:rolleyes2, de grila am mentionat si recunosc ca trebuia sa o sterg mai bine!

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3498818)
Foarte frumoase Ferrari-urile tale. Imi plac tare mult, mai ales 250 LM. Superfaine toate.

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3498910)
Acum am reusit si eu sa intru pe forum, super ultimele 4, dintre ele sincer F40-urile imi plac cel mai mult!

Mersi de aprecieri baieti:hug:

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3503064)
Super. Chiar daca nu e cea mai detaliata macheta (are si o varsta ... ), macheta asta da bine in orice colectie, fie ea si de machete high-end.

Personal, consider modelul bburago mai bun ...

Mersi Andrei! Modelul Bburago si este mai bun:D

Azi avem doua Minichamps-uri 1/43:
McLaren F1 - editie limitata 8544 modele
McLaren F1 GTR Le Mans 1997 Gulf Team Davidoff #39 Ray Bellm / Andrew Gilbert-Scott / Masanori Sekiya - din cunostiintele mele masina nu a terminat cursa din cauza problemelor tehnice

DrifterGT 08-07-10 18:58

Am vazut la inceput un F40 Galben 1:24 presupun , l'ai prezentat ? ca am ajuns la pagina 28 si nu l'am vazut ... sau daca il mai ai ...
:-)

PS: Superb McLaren-ul !

CALIN 79 08-07-10 19:00

Wow, absolut bestiale amandoua. Vad ca ai si reusit sa faci ieri pozele de care ziceai. Foarte frumoase machetele si felicitari.

e30_eVG3n 08-07-10 19:01

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3503167)
Am vazut la inceput un F40 Galben 1:24 presupun , l'ai prezentat ? ca am ajuns la pagina 28 si nu l'am vazut ... sau daca il mai ai ...
:-)

PS: Superb McLaren-ul !

Nu, nu l-am prezentat! Acel F40 avea toata partea dreapta vopseaua sarita, si m-am decis sa-l vopsesc... insa a ramas doar plan, dupa ce i-am indepartat vopseaua originala l-am abandonat. Sper totusi la vara sa ma reapuc de el;)

Mersi!

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3503178)
Wow, absolut bestiale amandoua. Vad ca ai si reusit sa faci ieri pozele de care ziceai. Foarte frumoase machetele si felicitari.

Mersi, mersi Calin:hug: Sunt 2 machete care mi le-am dorit enorm.

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning