![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Mai frate-miu, da' te-ai dat rau de tot pe Autoart-uri. Bravo. Felicitarile mele. Sunt foarte frumoase toate, bafta sa le inmultesti si asteptam ceva prezentari in natura.
|
Dupa cum zice si Calin, te-ai dat rau de tot pe AutoArt-uri, superbe ultimele 3 :D Intrebare: astea le tii in cutie, sau o sa le desfaci ?
|
Haahaaa :lol: haahaahaahaa :lol:. Tare de tot intrebarea lui Racer. Chiar sunt curios :confused2:confused:.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cum de ai ghicit ca vreau sa le fac poze in natura? Si mersi de aprecieri;) Quote:
Quote:
|
Si dupa joaca vin pozele, nu:?::?:
|
Cum de am ghicit?
Pai merita mai tata, astea merita. Nu fi dezamagit ca n-are suspensie, e totusi un Autoart. Ca sa te simti mai bine pune-l langa un Bburago si sigur ai sa vezi niste diferente ;). |
Felicitari Eugen numa frumuseti! Daca o ti tot asa o sa avem ce vedea la tine pe thread.
|
oke...te asteptam cu prezentarile;)
|
Frumoase achizitii. 2 din ele le am si eu, dar la scara mai mare.
Sa nu fi dezamagit ca nu au suspensii astea mici, pentru ca nici alea 1:18 de AutoArt nu au. Ma rog, 99% din ele. |
Astept POZE:!: cu Lotus:!:...si cu restul.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Cum am zis azi au mai venit 2 piese 1/43: KYOSHO Nissan GT-R R34 Minichamps McLaren F1 Enjoy! |
Superbe achizitiile, astept prezentarile:!::!::!:
|
la inceput ma gandeam sa achizitionez Autoart la 1/43 din lipsa de spatiu. Dar, la o scurta cautare pe site-urile de specialitate, am gasit machete 1/43 extrem de scumpe... si, adunandu-le, ma duceau inevitabil la: sapa de lemn :evil_laug :lol:
Misto achizitii, spune-mi, de unde le tot iei? |
E de belea ce ai tu acolo! ...Asteptam .....pooooze!:-P
|
McLaren e ... :shock::shock::shock:
|
Minichamps :shock:, Kiosho :shock: WTF man?? ce tare e Mclaren'u...pfoai abia astept sa vad pozele ...bravo! ai scos ceva de la saltea!:lol:
|
Bravo, bravo, Eugene!
Super amandoua. |
20 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Le iau de la un user de pe un alt forum. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Azi am scapat si cu BAC-ul (media generala 8,37), deci voi avea timp din nou pentru prezentari. In timpul in care nu am mai postat m-am gandit bine ce machete voi achizitiona de acum inainte, deci m-am hotarat sa renunt la HotWheels-uri, la scara 1/24, la orice alte machete la orice alta scara de la producatori obscuri gen Welly, Maisto si altii(stiti voi) si ma axez pe machete de calitate la scara 1/43 si 1/18! Deci azi avem 2 AUTOart-uri la scara 1/43 (suspensii, directie, detalii foarte bune), care reprezinta modele cam din aceasi perioada (2000-2001): Subaru Impreza STi vs Mitsubishi Lancer Evo VII Enjoy! |
cat de tare! Este pura coincidenta! Si eu am prezentat un Impreza si un Lancer in thread azi. :lol:
Super machetele, Autoart face machete excelente la aceasta scara, nici n-am stiut ca-s atat de faine. P.S Felicitari pentru examenul de BACALAUREAT! |
Buna media, felicitari:!:
Machetele sunt altfel de la AA, cu alte detalii mult mai frumoase, ai facut o alegere foarte buna, imi place combinatia de alb cu auriu la jante:!: astept sa vad schimbarile din colectia ta:!::!::!: |
Le-ai scos la sedinta foto, super. Foarte tari amandoua, si culorile sunt faine.
|
Hmm, Lotusul esprit il am si eu, si din cate imi aduc aminte avea suspensii... sau ma insel?
|
14 Attachment(s)
Quote:
Ps Mersi:hug: Quote:
Machetele astea doua imi plac si mie foarte mult. Schimbari o sa fie, momentan am o lista de machete de achizitionat pentru o luna intreaga... sper sa-mi urmez lista! Quote:
Quote:
Azi, o macheta 1/18, mai rara, eu nu am mai vazut-o pe forumul asta, cel putin nu la scara asta. Despre modelul real nu am gasit multe detalii, doar ca a terminat "12 Hours of Sebring" din anul 1965 pe locul 11. Macheta se prezinta intr-o stare generala buna, fiind produsa in ultimele serii de Ferrari de catre Bburago prin '99-'00, singurele piese lipsa fiind acele "cureluse"(=plasticuri) de prindere a capotei motorului. Ultimele 2 poze sunt cu masina reala! Ferrari 250 LM "Sebring" 1965 #29 1/18 Bburago Italy |
arata super,mai ales ca este un ferrari albastru...felicitari:)
|
Si chiar daca era produsa ieri aceasta macheta are cuvinte grele de spus, culoarea, decaluri, detalii, toate sunt realizate foarte bine:!::!::!:
Bravo pentru aceasta macheta superba:!::!::!: |
Nu pot sa inteleg de ce a ales BBurago sa reproduca aceasta versiune a lui 250LM. Nu a fost pilotata de vreun pilot celebru (sau actor in cazul lui McQueen sau Newman), nu a scos un podium macar si nu in ultimul rand nu era echipa de uzina... nustiu... nu gasesc chiar niciun motiv ca sa reproduci un astfel de model. (ce am scr. mai sus nu are vreo legatura cu calitatea machetei/pozelor... ele fiind la nivelul normal al unui BB din perioada mentionata de eVG3n).
Numai bine, DS |
Quote:
Quote:
|
Este faina,bravo.
In curand apara Sebring-ul asta si la HW Elite. |
o alegere cel putin ciudata a italienilor de la burago sa reproduca o masina de curse care a terminat o cursa pe locul 11:shock:
diseara pleaca spre tine un AUTOart:dance: |
15 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Nu cunosc motivul pentru care Bburago a ales sa produca tocmai acest model, stiu ca aceeasi discutie era si pe topic-ul Ferrari:D.
@Ksm: Abia astept;) Azi, avem inca un Ferrari: Ferrari F40 1/18 Bburago Italy Macheta face parte din primele loturi de F40 produse de Bburago, pe la inceputul lui '90. Are la fel ca 250LM, lipsesc "curelusele" de prindere ale capotei fata, si am descoperit cand faceam poze, ca o parte din grila fata este rupta:sad: Per total este impecabila, neavand puncte de vopsea sarita, vopseaua este perfecta.Ultimele 5 poze impreuna cu F40-ul de la Polistil! Enjoy;) |
E mai bine realizat Polistil:?:?:
Frumoase amandoua, mai ales impreuna:!: |
frumoase amadoua , dar dece difera unele piese ?
de ex. una are o pereche de stopuri si cealanta doua perechi.. |
Quote:
Foarte frumoase , dar cu cateva minusuri , dar totusi sa ai F40 x2 la 1/18 e frumos - Ditamai crapatura din geamul spate la motor [bburago] - Grila crapata - Nevoie de o curatare :) in rest e ok , sper sa pun si eu mana pe un F40 dar pe negru ... PS: Andreea , nu are lipsa stopurile , doar ca au o tenta de negru in ele , si nu se vad , dai zoom si o sa le vezi ! PS2: Imi poti spune pe P.M pretul ? la bburago ? |
Foarte frumoase Ferrari-urile tale. Imi plac tare mult, mai ales 250 LM. Superfaine toate.
|
Acum am reusit si eu sa intru pe forum, super ultimele 4, dintre ele sincer F40-urile imi plac cel mai mult!
|
Super. Chiar daca nu e cea mai detaliata macheta (are si o varsta ... ), macheta asta da bine in orice colectie, fie ea si de machete high-end.
Personal, consider modelul bburago mai bun ... |
18 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Ambele au doua perechi de faruri, poate din cauza luminii nu se vede! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Azi avem doua Minichamps-uri 1/43: McLaren F1 - editie limitata 8544 modele McLaren F1 GTR Le Mans 1997 Gulf Team Davidoff #39 Ray Bellm / Andrew Gilbert-Scott / Masanori Sekiya - din cunostiintele mele masina nu a terminat cursa din cauza problemelor tehnice |
Am vazut la inceput un F40 Galben 1:24 presupun , l'ai prezentat ? ca am ajuns la pagina 28 si nu l'am vazut ... sau daca il mai ai ...
:-) PS: Superb McLaren-ul ! |
Wow, absolut bestiale amandoua. Vad ca ai si reusit sa faci ieri pozele de care ziceai. Foarte frumoase machetele si felicitari.
|
Quote:
Mersi! Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning