![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Bafta multa Pepy!
|
Bafta amandurora, nu numai lui Pepy, sau numai lui Cezar ! Chiar daca unu' e mai iubit ca altu', are mai multi fani sau e mai frumos, amandoi tin stafeta ridicata, iar asta nu e decat un lucru bun !
Pepy, te saluta o fata, cu un Opel GT, din Craiova :lol: |
Mda.. ca sa citez o replica 'memoriabila' dintr-un si mai 'memoriabil' thread (Ono vs Sebi pe A2) : Pepy, "tu esti no#1 si chiar daca nu mai esti no#1, tot esti cel mai tare pt noi" :lol::lol:
|
Respect CZR pt ca a acceptat sa fie in 2 manse - Braila si 3 Mai . Sportiv gest ! Dupa cum spuneam .. eu pun pariu ca cel mai bun va invinge !
|
Quote:
pai daca tot ne stim de atata vreme ... zi-ne si tu parerea lucian...fara suparare,cine e mai bun? |
Quote:
|
Quote:
|
Da, ar fi cool! Castiga Pepy la Braila si la mare nu vine :boogy::boogy:
|
Quote:
|
Quote:
echipat cu un motor 2,5...tractiune 4x4 eu am o masina de femei motor de consum 1,8 ,sunt frustrat si suparat,dar TE ASTEPT LA BRAILA LA START SI PE TINE |
na ca si-a revenit CZR-u :))
|
Quote:
respectand orice fel de formula un subaru wrx intra cu mine in grupa... si cum e atat de convins ca masina mea e doar o inchipuire forumistica,fapt pe care eu nu-l contest, il invit la prima lui cursa de la braila sa fie langa mine la start accepta sau nu? |
Bogdane sa nu uitam ca e topic de provocari . Deci Cezar a fost on-topic.
|
Prea multe vorbe......cine castiga la mare da cate un JACK D seara la toti cunoscutii....nu este mai bine asa ?
|
Quote:
adica noi bagam bani ca prostii in masini,stam pietoni,nopti nedormite...ca tot noi sa dam de baut? sa dati voi ca aveti onoarea sa vina cele mai tari masini din tara sa faca atmosfera :)) |
Quote:
|
Eu il sustin pe Ery !
|
Quote:
Ne vedem la mare :twisted:... |
Quote:
Stiu TTul, stiu ce poate, este o masina foarte tare in linie dreapta, e de femei intr-adevar :lol: .. sigur ne vedem la mare in aceiasi grupa, sigur imi dati si tu si Pepy X masini diferenta .. eu doar faceam galerie pt Pepy si misto de logica "din doi, unul sigur va castiga" a lui Lucian. That's all :) |
Quote:
|
Mersi de urari!
Mult succes in forumsport! :lol: |
Quote:
|
si revenind la subiect...
|
pai revenind la subiect...sunt curios cum se va face departajarea intre masini...dak vor fi 2 manse?
pepy zicea mai demult k la prima legala invinsul sa dea rotile jos,mi se pare corect.ACCEPT ! |
ce ACCEPTI tu ca nu cred ca am intzeles?!?!
|
k sa fiu si mai explicit:
accept k invinsul dintre noi 2 de la cursa de la braila sa-si dea jos rotile sigur iti amintesti provokrea pe kre mi-ai facut-o mai demult referitoare la acest lucru si fac asta doar k sa-ti dovedesc k eu nu sunt las |
pai din potriva asta demostreaza ca esti lasi!!! accepti o provocare facuta acum vro 6 luni... poate chiar mai bine, dupa ce s-au scimbat multe lucruri! vrei sa face treaba asta o facem! dar cand suntem amandoi pregatiti !
|
Bine ca mai sunt cateva zile si nu o sa mai apara multe discutii inainte, dar cu siguranta o sa apara dupa...
|
Quote:
cred k cel mai bine ar fi sa nu ma dau deloc cu tine la braila,ca sa nu-ti stric sarbatorile de pasti masina mea nu a fost si nu va fi gata niciodata... |
Iar incepeti ma ? Cezarica ... parca spuneai ca nu mai traiesti in trecut.
|
Quote:
era vorba despre prima legala si el a punctat f obiectiv...povokrea a fost facuta acum 6 luni eu nu am nimic de impartit cu nimeni,nu am cum sa traiesc in trecut |
Nu se pupa --- provocare facuta acum 6 aluni (calendaristic 2007) cu "nu mai traiesc in trecut" .
|
Quote:
RENUNT LA ORICE PROVOCARE FACUTA PENTRU PEPY SAU PT ORICINE ALTCINEVA DACA EL A DAT CU PIATRA,VOI URMA SFATUL UNOR BATRANI MAI INTELEPTI SI NU VOI FACE ACELASI LUCRU VOI FI DISPONIBIL DOAR LA LEGALE,PT ORICINE,CONDITIA E SA FIE CU MINE IN GRUPA O ZI BUNA |
ca sa citez din critici
ou mai fachin gad |
Quote:
|
Quote:
masina a fost gata cam 5 luni din cele 6, adu-tii aminte cand am spus sa ne dam la prima legala si sa incercam sa avem amandoi mainiile gata pana atunci! PS: pt mine asta nu este prima legala, e a 3-a!!!! |
la cat mai multe cupe pepy ;)
|
Quote:
eu stiu k a fost una la pitesti pe 300m si nu te-am vazut,iar la koe ungaria lafel nu erai mai stii tu LINIUTE? imi pare rau ca am efectul ala asupra ta in legatura cu sarbatorile,nu inteleg de ce ma urasti asa, doar ai o masina f rapida,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie cea mai rapida sau mai rapida ca a mea |
maine o sa se desfasoare cursa cea mult asteptata?
succes pepy. |
Cel mai bun sa castige...cei care nu va aflati in cauza nu va mai dati voi cu parerile ce si cum...lasatii pe ei sa se desfasoare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning