Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

crysty.bobok 25-07-11 23:08

Re: E39 - black bmw

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4485326)
N-a mai scris de mult pe aici ... pregateste el ceva :lol:

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4485363)
Putina rabdare ...vine acusi surpriza :D

Aș vrea eu să vină surpriza :)) ...

Deocamdată am schimbat fuzeta si strâng bani pentru flanșe si roluit aripii sper să rezolv asta în luna August cu toate că bugetul nu este așa optimist ca mine :))

Provenzano 25-07-11 23:17

usor usor ca nu e nici o graba. usor si bine..

crysty.bobok 26-07-11 20:11

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4487540)
usor usor ca nu e nici o graba. usor si bine..

Se zice că lucrurile mari se fac cu pași mici :) !

Ms Provenzano.

Astăzi sa ales praful de munca mea de 8 luni de zile :)) atât a trecut de când am vopsit mașina si nu am pus cârpa pe ea.. am spălat-o doar cu jet-spuma-jet... până când a fost tata la o spălătorie si a uitat să îi spună meșterului să nu dea cu cârpa ,:(( zgârieturile sunt minore chiar insesizabile dar chiar și așa știu că sunt acolo si mă stresează :???:

Mâine dau fața de ușă jos că tot se aude un zornăit când o închid si la denivelări, are cineva idee unde ar trebuii să mă uit prima dată ?

SAX1987 26-07-11 20:18

La clemele laterale si mai ales la cea din mijloc sa fie bine fixata . Sa ai cateva de rezerva cand desfaci .

crysty.bobok 26-07-11 20:29

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4489330)
La clemele laterale si mai ales la cea din mijloc sa fie bine fixata . Sa ai cateva de rezerva cand desfaci .

Ai un part number ceva sa comand ? Nu am nimic de rezervă si nici nu știu cum să o dau jos ....

SAX1987 26-07-11 20:38

La noapte iti scriu exact plus poza ca acum scriu de pe tel .... eu am luat cleme de pe alt set de fete de usi care le am pe acasa .

crysty.bobok 26-07-11 21:04

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4489377)
La noapte iti scriu exact plus poza ca acum scriu de pe tel .... eu am luat cleme de pe alt set de fete de usi care le am pe acasa .

Ok ! Mersi !

Eu am vândut celălalt interior, trebuie să văd de unde iau alte cleme dacă o să le rup !

ovidiu89 26-07-11 21:12

Daca te duci cu codul la un magazin de piese auto mai serios iti aduc. si eu trebuie sa imi comand cleme pentru bandouri ca mi le-au furat si astea de le-am cumparat le au rupte

P.S: ia vezi aici http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=b....c0.m270.l1313

care iti trebe

crysty.bobok 26-07-11 21:21

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4489452)
Daca te duci cu codul la un magazin de piese auto mai serios iti aduc. si eu trebuie sa imi comand cleme pentru bandouri ca mi le-au furat si astea de le-am cumparat le au rupte

P.S: ia vezi aici http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=b....c0.m270.l1313

care iti trebe

Mâine le desfac si vad de care sunt, oricum trebuie să comand si cleme pentru covorașe !

SAX1987 27-07-11 02:19

4 Attachment(s)
Clema din mijloc e foarte importanta . E din metal ( prinsa de usa ) si intra intr-un suport de aluminiu care e prins de fata de usa in 2 suruburi ( care tin manerul) . Daca aia nu sta bine troncane toata fata de usa .

Lateralele sunt prinse in cleme de plastic foarte simple . Nu stiu codul lor dar cauta pe realoem sau comanda direct la cei care vand piese pe bmwclub ( recomand pe grozadan ) . Ceri cleme pentru fata de usa si sigur stie despre ce e vorba .

ti-am pus 2 poze cu interiorul sa vezi suportul in care intra clema si 2 poze cum sa incepi demontatul .

Dupa ce desfaci suruburile incepi si tragi usor de fata de usa .. incepand de la gura de aerisire :shock:

crysty.bobok 28-07-11 00:39

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4489950)
Clema din mijloc e foarte importanta . E din metal ( prinsa de usa ) si intra intr-un suport de aluminiu care e prins de fata de usa in 2 suruburi ( care tin manerul) . Daca aia nu sta bine troncane toata fata de usa .

Lateralele sunt prinse in cleme de plastic foarte simple . Nu stiu codul lor dar cauta pe realoem sau comanda direct la cei care vand piese pe bmwclub ( recomand pe grozadan ) . Ceri cleme pentru fata de usa si sigur stie despre ce e vorba .

ti-am pus 2 poze cu interiorul sa vezi suportul in care intra clema si 2 poze cum sa incepi demontatul .

Dupa ce desfaci suruburile incepi si tragi usor de fata de usa .. incepand de la gura de aerisire :shock:

Danke schon !!!

Am reușit fără să rup nici o clemă :D problema nu era de la fața de ușă ci de la macara, nu era strâns șurubul din stânga jos !

Acum altă problemă :)) de când am luat mașina de la vopsit nu mai se deschide ușa dreapta spate din exterior .. trag de maner in gol .. am crezut că nu este prins cablul si nu i-am dat importanță până acum când am învațat sa dau fețele de uși jos :D așa că mi-am băgat nasul și pe acolo si totul pare in regulă ( ultimele 3 poze ) aveți idee ce să este oare ?

NXdev 28-07-11 00:49

Ce frumoasa e :oops:.
Ai avut masina incuiata cat timp a fost la vopsitor?Sa nu fi incercat ceva...

crysty.bobok 28-07-11 00:55

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4492239)
Ce frumoasa e :oops:.
Ai avut masina incuiata cat timp a fost la vopsitor?Sa nu fi incercat ceva...

Mersi !

A fost revopsită total si oricum au dat ușile si mânerele jos nu avea ce să incerce :) doar că nu a montat ăsta bine inapoi s-au sa rupt ceva la el .. nu îmi dau seama :) Îl aștept pe SAX să ma învete cum dau mânerul jos :D

und_Alexx 28-07-11 23:35

arata super...dar prelata aia de pe capota....nu e chiar ce trebe,si sax a renuntat la ea dupa o scurta perioada! ne vd pe trans....

crysty.bobok 28-07-11 23:40

Quote:

Originally Posted by und_Alexx (Post 4494172)
arata super...dar prelata aia de pe capota....nu e chiar ce trebe,si sax a renuntat la ea dupa o scurta perioada! ne vd pe trans....

În viitor vreau sa iau un fairing Thule sau Yakima .. in combinație zic eu că s-ar potrivii de minune !

Vedem ce o să fie !

Încă puțin și le punem una lângă alta :)) într-un colț așa să nu stricăm peisajul :D

RideTheRiddle 29-07-11 00:56

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4494180)
În viitor vreau sa iau un fairing Thule sau Yakima .. in combinație zic eu că s-ar potrivii de minune !

Vedem ce o să fie !

Încă puțin și le punem una lângă alta :)) într-un colț așa să nu stricăm peisajul :D

nu ati strica peisajul, din contra, cred ca ati cam capta toata atentia :D

crysty.bobok 29-07-11 01:23

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4494269)
nu ati strica peisajul, din contra, cred ca ati cam capta toata atentia :D

Asta numai dacă ni te alături :P

RideTheRiddle 29-07-11 01:35

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4494287)
Asta numai dacă ni te alături :P

daca imi gasesti client pentru rotile pe 19 vin si eu :lol:

crysty.bobok 29-07-11 01:42

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4494294)
daca imi gasesti client pentru rotile pe 19 vin si eu :lol:

care roți mă :shock: !?

quick_silver2 29-07-11 16:20

Parerea mea,ca " completare " schimba acea piele de la schimbator,cu materialul care il ai si la frana de mana,cat si la insertiile din bord.
Altfel,arata bine masina!

eMH 29-07-11 16:31

Cred ca tu ai camera foto ca a mea. Husa, cel putin e identica :))

Si eu zic ca ar trebui sa schimbi ala de la schimbator. Cred ca ar da putin mai bine!

MiTzA- 01-08-11 01:09

6 Attachment(s)
Foarte frumosa masina, chiar nu ma asteptam sa arate asa bine ! Nu cred ca ai idee ce frumos se vede masina ta pe urcare ! E exact ce trebuie asa cum arata acum !

RideTheRiddle 01-08-11 01:13

sa dai jos "aciblidele alea, strica frumusete de spate :shock:

Maniak22 01-08-11 05:29

Foarte tare arata cu jantele astea!! Bravo:D

SAX1987 02-08-11 17:48

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4500031)

+ 1:D

Jantele astea vin perfect pe masina ! Acum m-am uitat si eu la poze facute de mai departe :D Exact ce trebuie !!

Eu n-ma dat inca "carpa" jos de pe capota dar dupa ce o vopsesc cred ca o desfintez .... oricum ma uit cum sta pe masina ta si imi place mai mult :D

crysty.bobok 03-08-11 21:22

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4495472)
Cred ca tu ai camera foto ca a mea. Husa, cel putin e identica :))

Si eu zic ca ar trebui sa schimbi ala de la schimbator. Cred ca ar da putin mai bine!

Nu cred că mai fac nimic la interior in viitorul apropiat, vreau să termin cu exteriorul si după mă apuc de interior și muzică !

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4500027)
Foarte frumosa masina, chiar nu ma asteptam sa arate asa bine ! Nu cred ca ai idee ce frumos se vede masina ta pe urcare ! E exact ce trebuie asa cum arata acum !

Saru'mâna, :D chiar nu am idee cum se vede in mers, nu am vazut-o niciodată :))

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4500031)

Am inceput să mai dau jos din ele :) astept să pice așa pe rând :)

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4500085)
Foarte tare arata cu jantele astea!! Bravo:D

Danke !

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4503452)
+ 1:D

Jantele astea vin perfect pe masina ! Acum m-am uitat si eu la poze facute de mai departe :D Exact ce trebuie !!

Eu n-ma dat inca "carpa" jos de pe capota dar dupa ce o vopsesc cred ca o desfintez .... oricum ma uit cum sta pe masina ta si imi place mai mult :D

Mersi, cârpa o să o mai țin o perioadă mai ales acum că vine iarna, din primăvară am în plan câteva schimbări majore la exterior care vor da foarte bine cu husa de capotă !

Darkside_89 05-08-11 18:52

Crysty iti zic eu cum se vede in mers...BLANA BLANA.....:D:D:D:D

Nosfer 05-08-11 20:56

E "secs pe roti" masina :)) chiar prea frumoasa, ma gandeam sa-i dau o cheie sa nu ne mai faca de rusine. Sa ai grija de ea :rolleyes2

crysty.bobok 05-08-11 21:36

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4509645)
E "secs pe roti" masina :)) chiar prea frumoasa, ma gandeam sa-i dau o cheie sa nu ne mai faca de rusine. Sa ai grija de ea :rolleyes2

LOL, :lol: Săru'mâna ! Nu e cazul să va fac de rușine, poate m-am făcut de rușine că am fost singurul cu e39 :cry:

Caius TM 07-08-11 07:23

imi place muult masina...si i'ar prinde bine niste xenon pe lupa aia... si ceva distantiere la jante... si sa dai jos galbenu ala de pe proiectoare... si poti sa dai un polis la buza aia mica.. si sa dai jos actibildele alea.. si.... si totusi de la ce vine bobok ? :lol:

baafftaaa!!

GOGU_VL 07-08-11 18:32

Zi bobocule zi :lol::lol:

B 88 URS 12-08-11 16:55

"Prea buna, prea ca la tara!" =))
Ultima oara cand m-am uitat pe topic abia ce tiai cumparat folia galbena ptr proiectoare, inca te gandeai ce si cum, si azi cand am reluat de unde ramasesem si am vazut unde ai ajuns, am zis wow, intr-adevar ai facut un e39 demn de admirat, este fff frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, si sa ai grija de ea 8)

Provenzano 14-08-11 22:09

1 Attachment(s)
......................................no comment.............

adrian17071979 17-08-11 09:09

Chiar no comment........
Ce bine da la retina e39-le acesta......
Foarte frumos .
Felicitari pentru cum intretii masina.
Salutari de la Craiova .

LiviuTunman 09-09-11 18:04

Am vazut masina live. Arata demential ,singurul lucru care nu ma incanta (desi e bun) husa de pe capota..

crysty.bobok 09-09-11 23:31

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 4511637)
imi place muult masina...si i'ar prinde bine niste xenon pe lupa aia... si ceva distantiere la jante... si sa dai jos galbenu ala de pe proiectoare... si poti sa dai un polis la buza aia mica.. si sa dai jos actibildele alea.. si.... si totusi de la ce vine bobok ? :lol:

baafftaaa!!

Danke ! O sa vina si xenon cat de curand, distantiere o sa pun de 4cm pe ambele axe ca sa fac et0 dar strang bani sa iau ceva bun... proiectoarele mi-au placut la inceput si parca m-am cam plictisit de ele acum ... cat despre actibilde nu maia re rost sa vorbim pentru ca nu mai sunt :)

Bobok inca ramane secret =))

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4512765)
Zi bobocule zi :lol::lol:

Nu zic nimic, sa fie clar :))

Quote:

Originally Posted by B 88 URS (Post 4523323)
"Prea buna, prea ca la tara!" =))
Ultima oara cand m-am uitat pe topic abia ce tiai cumparat folia galbena ptr proiectoare, inca te gandeai ce si cum, si azi cand am reluat de unde ramasesem si am vazut unde ai ajuns, am zis wow, intr-adevar ai facut un e39 demn de admirat, este fff frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, si sa ai grija de ea 8)

Mersi !

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4527001)
......................................no comment.............

Saru'mana ! Nici cu e36-le nu imi este rusine :X

Quote:

Originally Posted by adrian17071979 (Post 4531457)
Chiar no comment........
Ce bine da la retina e39-le acesta......
Foarte frumos .
Felicitari pentru cum intretii masina.
Salutari de la Craiova .

Mersi, salve !

Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 4575683)
Am vazut masina live. Arata demential ,singurul lucru care nu ma incanta (desi e bun) husa de pe capota..

Mersi, husa am pus-o strict pentru aspect... posibil sa o dau jos zilele astea !

Cand ai avzut masina ? Eu sunt in concediu de aprox o luna si stiu ca masina am lasat-o in garaj :)) Cine o conducea ? Baiat sau fata ?

LiviuTunman 10-09-11 08:37

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4576302)

Mersi, husa am pus-o strict pentru aspect... posibil sa o dau jos zilele astea !

Cand ai avzut masina ? Eu sunt in concediu de aprox o luna si stiu ca masina am lasat-o in garaj :)) Cine o conducea ? Baiat sau fata ?

Cred ca marti sau joi si la volan nu m-am uitat cine era pentru ca imi luase ochii masina :lol:.
Iti stiu masina de mai mult timp, o tineai mai mereu, intre blocuri, parcata acum ceva timp. Foarte frumos a evoluat masina . Low :D

crysty.bobok 10-09-11 12:44

Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 4576554)
Cred ca marti sau joi si la volan nu m-am uitat cine era pentru ca imi luase ochii masina :lol:.
Iti stiu masina de mai mult timp, o tineai mai mereu, intre blocuri, parcata acum ceva timp. Foarte frumos a evoluat masina . Low :D

Probabil era tata sau soramea cu masina :D vezi ca mai este un e39 cu nr CDU prin targoviste care probabil sta printre blocuri :P eu stau la casa :) !

Bafta!

LiviuTunman 10-09-11 15:56

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4576965)
Probabil era tata sau soramea cu masina :D vezi ca mai este un e39 cu nr CDU prin targoviste care probabil sta printre blocuri :P eu stau la casa :) !

Bafta!

Eu am vazut masina prin Titu :D

crysty.bobok 17-09-11 19:31

Astazi au sosit cateva maruntisuri pentru batrana :)) revin cu 1-2 poze mai tarziu...

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning