Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

aleks 18-10-06 08:58

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 585566)
.............o femeie cand ti-a dat odata papuci aia nu mai vine inapoi in veci vecilor.............parerea mea e ca sunt in general mult mai hotarate fata de noi masculi.............si la urma urmei daca ti-a dat papuci ce rost mai e sa tot insisti cu fraze(de ce m-ai lasat.....hai inapoi......etc).....ca tot ce faci e sa pici de fraier si ea o sa zica la prietenele ei uite ca e mort dupa mine.......dragoste cu forta nu se poate.....asa si pe ea nu opoti tine linga tine cu forta.......si la urma daca insisti sa-ti dea explicati.......de ce.....?????.....cum.....?????.....cand.....?????......arata ca nu ai pic de demnitate barbateasca......o poti uita dar depinde de firea omului!!!!!!

eu sunt deacord cu tine, in mare parte nu foloseste la nimic sa te umilesti pentru... ce? , dar te rog eu scrie cu caractere normale, ca pare ca "tzipi" la noi:lol: :lol: :lol:

Mustang 18-10-06 09:54

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 585566)
.............o femeie cand ti-a dat odata papuci aia nu mai vine inapoi in veci vecilor.............parerea mea e ca sunt in general mult mai hotarate fata de noi masculi.............si la urma urmei daca ti-a dat papuci ce rost mai e sa tot insisti cu fraze(de ce m-ai lasat.....hai inapoi......etc).....ca tot ce faci e sa pici de fraier si ea o sa zica la prietenele ei uite ca e mort dupa mine.......dragoste cu forta nu se poate.....asa si pe ea nu opoti tine linga tine cu forta.......si la urma daca insisti sa-ti dea explicati.......de ce.....?????.....cum.....?????.....cand.....?????......arata ca nu ai pic de demnitate barbateasca......o poti uita dar depinde de firea omului!!!!!!

daca gagica ti-a dat deja papucu' care are numarul piciorului tau inseamna ca si-a facut bine tema si orice gest de a mai vorbi cu ea este asemanat cu faptul ca esti mort dupa ea ...
asa ca ... ia papucii, intoarce spatele ... si ... stiti voi ... Johnny Walker - Keep walkin' :lol: :lol: :lol: :lol:

Bmw_Rulllzzz 18-10-06 13:54

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 589503)
, dar te rog eu scrie cu caractere normale, ca pare ca "tzipi" la noi:lol: :lol: :lol:

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ce tare e faza asta :D

DolusD 18-10-06 20:26

Pai are rost sa bei daca te lasa femeiea ??? yo zic ca NU ! mai bine te duci draq si te arunci in fatza trenului sau incerci sa zbori de pe un turn ! hehehe iar is sadic ! glumeam , lasa frate ca mai sunt femei pe lumea asta si "fiecare are perechea lui" ! repsect !

Bmw_Rulllzzz 19-10-06 10:08

am ajuns si yo la concluzia asta :d

DolusD 19-10-06 20:45

Am incercat si yo sa-mi tai venele dar yo cand vad sange lesin :D :D :D :) :) a dat sadismu in mine rau de tot ! pai cum sa ma omor frate pt o femeie ca doar nu-i singura din lume ,e plin pamantu de femei pt totzi si yo stau in una ??? lolz ! lasa gandurile astea si treci mai departe ! respect !

Bmw_Rulllzzz 19-10-06 23:14

ha ha ha ha ha

Trixi 20-10-06 15:20

...cum trece timpul,punem din ce in ce mai putin suflet,si durerea e si ea mai suportabila ;) so,cheer up,doar primele dor ;)

Bmw_Rulllzzz 20-10-06 15:30

I poooop U trixi :D

dmn 20-10-06 17:24

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 592317)
...cum trece timpul,punem din ce in ce mai putin suflet,si durerea e si ea mai suportabila ;) so,cheer up,doar primele dor ;)

Bull shit!
Ori iti pui tot sufletul ori deloc!
si cine e sufletist, e sufletist pe viata... stiti voi! oamenii nu se schimba niciodata fundamental...
so don't cheer up! cheer down my firends... pt ca doare si prima, si a doua, si a treia, si....... a n-a...:(

Trixi 20-10-06 17:29

o laie!!!! dupa o vreme preferi sa pierzi omu' decit sa risti sa te arzi iara !!!!sorry,dar asta e....

DolusD 21-10-06 12:52

Pai acuma depinde si de om , yo pana acuma nu am iubit decat odata si iubiesc momentan pt a 2-a oare dar daca o sa ma ard nu stiu daca as putea sa mai iubesc vreodata :( , sa nu credetzi ca sunt robot sau ca imi bat joc de femei pt ca nu e asa , sunt destul de sensibil ,stiu sa intzeleg femeile de langa mine dar nu ma pot indragosti :(( :(( e nasol sa vezi ca femeia de langa tine te iubesc ca o nebuna si tu nu o iubesti :( ma simt super nasol , oricum e ffffff frumos sa iubesti si iubesc si yo de 1 an ,sper sa nu ma ard ca nu stiu cum o sa ma schimbe o eventuala despartire ! ramane de vazut ! respect !

dmn 21-10-06 13:40

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 592474)
o laie!!!! dupa o vreme preferi sa pierzi omu' decit sa risti sa te arzi iara !!!!sorry,dar asta e....

oky! preferi sa pierzi omul... o data, de 2 ori de 3 ori... de n ori..
dar pana cand? ca pana la urma tot trebuie sa te risti si sa incerci nu? si atunci? ai aceleasi sanse sa te arzi a n-a oara ca si prima, si a 2-a si a 3-a...
si presupunand ca te arzi... iti aduci aminte si de alte arsuri pe care le-ai suferit ok?
uite cum ajungem la subiectul nostru... aducandu-ti aminte de arsura, iti aduci aminte si de persoana care ti-a provocat-o... si uite asa iti vine cam greu sa uiti...
:) asta era varianta lunga...:)
varianta scurta acum:
tu spui ca o persoana iubita se uita cu timpul... dar in acelasi timp mai spui ca dupa o vreme preferi sa te debarasezi de om decat sa te arzi din nou...
pai de ce preferi sa pierzi omul? oare pentru ca nu-l poti uita pe cel care te-a ranit prima data...? :) sorry dar asta e...

Trixi 21-10-06 14:02

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 593356)
oky! preferi sa pierzi omul... o data, de 2 ori de 3 ori... de n ori..
dar pana cand? ca pana la urma tot trebuie sa te risti si sa incerci nu? si atunci? ai aceleasi sanse sa te arzi a n-a oara ca si prima, si a 2-a si a 3-a...
si presupunand ca te arzi... iti aduci aminte si de alte arsuri pe care le-ai suferit ok?
uite cum ajungem la subiectul nostru... aducandu-ti aminte de arsura, iti aduci aminte si de persoana care ti-a provocat-o... si uite asa iti vine cam greu sa uiti...
:) asta era varianta lunga...:)
varianta scurta acum:
tu spui ca o persoana iubita se uita cu timpul... dar in acelasi timp mai spui ca dupa o vreme preferi sa te debarasezi de om decat sa te arzi din nou...
pai de ce preferi sa pierzi omul? oare pentru ca nu-l poti uita pe cel care te-a ranit prima data...? :) sorry dar asta e...

dc prefer sa pierd omul? nicidecum ptr k mai sufar din cauza celuilalt!mai degraba m-i frica d mine...ptr k nu prea stiu sa ma descurc cu durerea si oricum am tendinta d a ma autodistruge,iar in asemenea situatii asta se agraveaza...si stiu k nu e bine
chiar nu e cazul la mine k nu pot sa uit persoanele kre m-au ranit.:D devin extrem d indiferenta fata d ei ,destul d rpd...datorita nenumaratelor "exercitii" :D :D :D
si nu in ultimul rind referitor la "oricum trebuie sa te risti si sa incerci" ...de obicei,cind e chiar cazul,atunci iti dai seama,cind deja te-ai riscat,si ai incercat...;)

DolusD 21-10-06 14:10

Mai Trixi era o zicala tare de tot "cat e roata de patrata tot se-nvarte cateodata " ! respect !

Trixi 21-10-06 14:13

..daca se mai intoarce roata asta,p tine te scot vinovat,be sure!!!:D :D :D ;)

DolusD 21-10-06 14:16

Las ` ca la mine nu se intoarce (SA SPERAM) ca si daca se intoarece o sa raman fara scalp :D :D :D ! respect !

me princess4u 21-10-06 20:28

Da iubirea...e grea...eu cred k merita sa iubesti chiar dak uneori se intampla sa te arzi si sa suferi mult de tot...dar asta e viatza omul din greseli invtza:D
Acum e problema uitarii kre e dificila... parerea mea e ca nu trebuie sa te refugiezi imediat in alta fata/baiat ... mai bine iesi cu prietenii sa eviti persoana respectiva..asta a fost in cazul meu...dar trebuie sa recunosc k oricum nu a mers...dupa un timp trebuie sa incerci sa iti faci o alta relatie...chiar dak persoana respectiva mai e in inima ta:cry:
Sa pui suflet e ceva normal si inevitabil pt unii...pt altii kre au suferit prea mult e posibil sa nu mai simta nimic...
ORICUM BAFTA CU IUBIREA SI TAKE CARE!:-P

DolusD 22-10-06 01:09

yo unu ma combin imediat dar e bine ca nu sufar pt ca pun suflet in relatie dar nu iubesc si nu-mi pare rau decat de clipele frumoase care-mi vin in minte in acel moment dar in max 2 zile imi trece ! acu depinde si de persoana , fiecare face ce e mai bine pt psihicul lui !

Spark 22-10-06 10:57

DolusD ... cred ca te contrazici ... umpic ..
cum pui tu suflet daca in maxim 2 zile iti trece ?

dexter_20 22-10-06 10:59

Asta cam asa e....daca trece in 2 zile nu vad cum sa pui suflet.

dmn 22-10-06 11:43

din punctul meu de vedere, eu cred ca trebuie sa ai o relatie de minim un an, ca sa poti afirma ca ai pus suflet...

Spark 22-10-06 11:46

eu am patzit faza ca la o relatzie de mai lunga durata ... sa nu sufar chiar asa mult ca dupa una de destul de putzina durata ...
conteaza si profunzimea ... sau anh` ... nush` cum sa zic ...

dmn 22-10-06 11:50

depinde de relatie... daca e serioasa sau nu... eu ma refeream la alea pe bune... nu rel d-alea la trecerea timpului...

Spark 22-10-06 11:52

pai ,... n-o fost din aia de trecere a timpului ... chiar o fost serioasa .. desi nu a ajuns anu ... :)

me princess4u 22-10-06 12:10

Oricum chiar daca stai cu o persoana mult timp nu trebuie sa fie neaparat iubire,poate sa fie si obisnuinta...si sa iti fie greu sa te desparti de persoana respectiva pentru ca se poarta prea frumos cu u si simti k merita sa stai in continuare cu ea si poate sa fie si din teama sa incepi o alta relatie

Mustang 22-10-06 12:42

destul de bine punctat printeso ... ;)
dar vin cu o intrebare: dc sa se prelungeasca amagirea ???

si asta nu inteleg: cum adik sa iti fie teama sa incepi alta relatie ???

me princess4u 22-10-06 13:26

Amagirea nush dc tre sa se prelungeasca...consider k dak nu simti nik pt o persoana nu are rost sa stai cu ea...
Daca ai suferit prea mult intr-o relatie sau o persoana te-a facut sa suferi fff mult, din punctul meu de vedere e normal sa iti fie teama sa iti cauti pe altcineva sau sa mai tii la cineva (sa nu zic sa iubesti)... exista in sufletul tau o nesiguranta si gandul k vei pati acelasi lucru:sad: Parerea mea:-P

DolusD 22-10-06 15:49

Pun suflet in sensu` k ma atasez de ea si chestii de astea dar nu sa iubesc , am iubit si yo la 17 ani (am iubit pe bune ,sa nu aud k eram prea mic pt k o sa fac crize) si m-am ars grav de tot si deabea acu am reusit sa iubesc din nou dar daca ma ard si acuma nu cred k voi mai putea iubi !

Quote:

din punctul meu de vedere, eu cred ca trebuie sa ai o relatie de minim un an, ca sa poti afirma ca ai pus suflet...
Potzi sa te indragostesti in 2 saptamani sau 2 zile ,depinde si de om !

Quote:

Asta cam asa e....daca trece in 2 zile nu vad cum sa pui suflet.

Pot uita pt ca in astea 2 zile stau si ma gandesc ca nu merita sa stau cu ea pt ca mi-a facut inima praf (dau un simplu ex)si trec mai departe ,pur si simplu nu-mi permit sa ma distrug sau sa ma inchid in mine pt o perioada de timp din cauza unei femei , pur si simplu sunt realist , nu se mai poate si gata , ne vedem fiecare de vietzile noastre in continuare !

Mustang 23-10-06 08:23

Quote:

Originally Posted by me princess4u (Post 594430)
Amagirea nush dc tre sa se prelungeasca...consider k dak nu simti nik pt o persoana nu are rost sa stai cu ea...
Daca ai suferit prea mult intr-o relatie sau o persoana te-a facut sa suferi fff mult, din punctul meu de vedere e normal sa iti fie teama sa iti cauti pe altcineva sau sa mai tii la cineva (sa nu zic sa iubesti)... exista in sufletul tau o nesiguranta si gandul k vei pati acelasi lucru:sad: Parerea mea:-P

daca chestia asta s-ar intampla si pe bune cu frica asta de care mentionezi tu ... iti dai seama cati calugari si calugarite ar fi ??? se poate trece usor peste daca stii cum sa iei taurul de coarne ...

me princess4u 23-10-06 16:50

Da nu zice nimeni sa nu iei taurul de coarne...dar nu poti sa incepi imediat o alta relatzie...acum depinde de fiecare...in plus eu am zis "parerea mea":lol:

maryo 23-10-06 18:03

Hmmmm
Interesant subiect.......parerea mea este ca nu ai sa uiti niciodata acea persoana.......am trecut prin asta si stiu ce inseamna - probabil toata viata mi-o voi aminti.....dupa o perioada lunga de la despartire iti mai aduci aminte doar de clipele frumoase petrecute langa ea,de ce simteai cand o vedeai si multe altele.
Pe de alta parte cred ca viata merge inainte si chiar daca nu iti ies la fel de bine primele relatii trebuie sa mergi mai departe.
bafta la toti si nu reinnodati ata - se va rupe sigur din nou!!!

DolusD 23-10-06 20:06

Ai dreptate , nu e bine sa reinnozi atza pt ca oricum se va rupe si niciodata nu mai merge a 2-a oara pt ca in primul rand dispare o mare parte din incredere fatza de ea/el si de acilea se duce totul draq ! respect !

me princess4u 23-10-06 20:10

Nu e adevarat...nu intotdeauna e asha...dimpotriva poate a-2 oara relatzia merge mai bine..e adevarat dispare increderea dar se poate recupera...si apropo "never say never" :lol:

Gabi 23-10-06 20:57

Quote:

Originally Posted by me princess4u (Post 596158)
Nu e adevarat...nu intotdeauna e asha...dimpotriva poate a-2 oara relatzia merge mai bine..e adevarat dispare increderea dar se poate recupera...si apropo "never say never" :lol:

De-ar fi asa cum spui tu... :roll:

BTW: iar sunt SOLO :lol:

DolusD 23-10-06 22:11

Pai cum sa-mi recapat increderea in femeie daca ea ma inselat ???? la urma urmei nu am incredere nici in mana mea dreapta "ma culc cu ea sub cap si ma trezesc cu ea la pwla" ,atunci in cine sa mai am incredere ??? respect !

Trixi 23-10-06 22:13

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 596407)
Pai cum sa-mi recapat increderea in femeie daca ea ma inselat ???? la urma urmei nu am incredere nici in mana mea dreapta "ma culc cu ea sub cap si ma trezesc cu ea la pwla" ,atunci in cine sa mai am incredere ??? respect !

vezi tu,se mai intimpla k sa se rupa o relatie si din alte cauze,nu numai ptr k te-a inselat femeia ;)

DolusD 23-10-06 22:17

deacord cu u dar dadui un simplu ex ! acu depinde si motivul ,dar nu merge asa de bine ca prima data (vb din propria experienta) , depinde ....... respect !

Trixi 23-10-06 22:23

uite....l-am parasit p prietenul meu dupa un an jumate,pauza d 6 luni,back...apoi 2 ani impreuna,iar l-am parasit...apoi m-a luat urjent d nevasta,k nu mai putea cu o femeie asa plimbareata....si suntem casatoriti d 6 ani....asa k ata aia se poate reinnoda d cite ori vrei u!!! ;)
aaa,si d la mine si tuningboy..."RESPECT"!

Eugen_TL 23-10-06 22:27

=))))) =))))) yep trix.... vorba multa saracia omului..haideti fratilor la somn :))))

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning