![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
sal
montezi si ceasuri cu plasma pt logan ??? daca da cu cat si cand pot sa vin sa mi le montezi ?? |
sal
montezi si ceasuri cu plasma pt logan ??? daca da cu cat si cand pot sa vin sa mi le montezi ?? ceasurile le am deja poate pe un duminica seara sau luni??? |
luni seara, la 18:00 30 lei montaj
daca vrei sa schimb si celelalte lumini (asa ar fi corect si indicat) te costa 150 lei, iar montajul plasmei il fac gratis. Altfel ramii cu rahatelul ala de lumina portocalie si lesinata... |
merci man
tot acolo la garaj sau ai schimbat locatia ??? luminile inca nu ca nu prea e cash acum :( dar defapt mai bine te sun eu duminica ca si asa am centul si vb atunci bft |
Pentru cei care stiau ca lucrez la garajul de linga fosta Fabrica de Piine Titan, va anunt ca acea locatie nu mai exista... Ulii hulpavi din primarie au sperat ca se pot imbogati din vinzarea fierului din constructia garajelor, dar si-au luat teapa. Oricum, au demolat garajele. Lucram in alte parti acum :)
|
dat fiind ca esti electronist poate ma ajuti cu o problema (fac cinste cand vii la mare :D )(am mai intrebat diversi "electronisti" si se uitau la mine ca broasca la sudura :-P ).Am skimbat becurile de frana cu unele pe led.Problema e ca abs ul nu sesizeaza becurile cu led acestea avand un consum infim si mi se aprinde abs cu eroarea "interruption.check pedal swich and lamp".Exista vreo metoda sa pacalesc abs ul , sa pun un consumator pe traseul de frana sau ceva? multumesc
|
:) nu sunt electronist de meserie, insa orice om destupat la minte ti-ar spune sa pui un bec pe instalatie, undeva in portbagaj... ideea e ca nu iti da eroare in ABS, iti da eroare de bec, atit... ABS-ul functioneaza si fara becuri. Ai mai putea tatona cu niste rezistene de putere, insa vei lua din intensitatea ledurilor...
spor |
lol.:D m am gandit la faza cu becul undeva in portbagaj dar am zis ca exagerez...deja ma gandesc unde sa l montez "safety" :lol:
|
Sant sigur ca au mai avut si altii prbl asta dar au tacut "malc" :D . b.t.w. cam de 1 an i ti fac reclama lucrarile tale sant "jos palaria" 8)
|
sal, arata-mi si mie niste variante pentru logan ,cu poze si preturi estimative???!!!!!(ceasuri si /sau tot bordul)??
|
Cred ca acest topic e plin de poze cu logan... deruleaza citeva pagini inapoi si gasesti variante. sau imi poti spune cam ce ai vrea si vedem daca se poate face. preturile pt logan merg de la 160 la 250 lei, in functie de ce-ti doresti.
|
ca sa ridicam un pic topicul, va amintesc cum ne gasiti:
0723 823 679 Soran 0723 264 207 Dsign Preturile sunt pentru toate buzunarele. Imi permit sa spun asta pentru ca vad din ce in ce mai multe persoane care cheltuiesc foarte multi bani pe produse care nu ofera nici o garantie si care arata oribil din start. Aveti aici un loc in care puteti comenta ceea ce vedeti, puteti intreba orice, puteti oferi feed-back in legatura cu lucrarile noastre. |
Upgrade la bordul meu ?
|
Quote:
|
e gata dar nu-i ce trebuie...
|
Am intrebat mai acum ceva luni de o celica T20 dak ai ce sa faci si cat ar costa lumina albastra ( neon ) bordul asemanator cu cel de cielo. se regeaza si pe intensitate.
|
2 Attachment(s)
Am vazut stopuri facute de voi ( pe leduri ), cat m-ar costa 2 buc.
Am gasit pe net poze cu bord si stopuri. ( am un stop pt proba dak e nev ) |
cred ca bordul se face, maxim 100e
stopurile trebuie sa le vad, dar nu cred ca le pot face ceva ca lumea |
PROGRAMARE se poate Sambata ?
|
5 Attachment(s)
scuza-ma ca ma bag peste...da ce parere ai de bordu facut de mine la masina mea:rolleyes2
|
e foarte bine.
StoicaR, da se poate simbata, insa pe caldurile astea NU. Noi ne desfasuram activitatea din pasiune, din placere, ori demontarea unui bord pe canicula deja este masochism :) Poate se mai potoleste dogoarea 0723 264 207 |
revin si cu o poza de la rekord....am gasit o poza pe nethttps://img503.imageshack.us/img503/2...drekordlk7.jpg
|
eu nu vad poza... poti sa o mai urci o data pe forum?
|
gata, acum am vazut poza. Daca vrei asa ceva, se poate face (ma refer la iluminare) cu aproz 100 lei maxim.
Daca vrei si desenele pe cadrane, aia dureaza si costa. Vorbim daca ne intilnim 0723 264 207 0723 823 679 |
nu vreau desenele.......problema e ca am uitat ca a ramas pe week-end si i-am dat rekordu' lu' al meu sa plece din oras cu ea si am ramas cu omega.....se poate si in timpul saptamanii??? sau maine pe seara??? ca se intoarce duminik dupa 17.
|
Ma intereseaza si pe mine un bord ptr un cielo.id de mess loricri2001
|
Ma intereseaza si pe mine un bord ptr un cielo.id de mess loricri2001
|
arata-mi si mie ceva pt vento,daca ai facut?
|
0745994820 ....va sun de 5 zile si nu raspundeti la tel......da un bip si sun eu
|
pt cielo face intre 180 si 280 lei, in functie de preferinte
pt Vento nu am poze, dar am facut citeva Golf 3... nu sare de 150 lei pretul @GTA, pe mine m-ai sunat zilele astea, probabil, dar nu am putut raspunde deoarece am lasat tel intentionat acasa - mi-am luat liber. Te sun eu imediat ce imi termin treburile |
pentru logan integral rosu,si butone si tot.......un pret ...si dc ai niste cadrane cromate.....astept pm ....
|
e posibil sa ajungeti in constanta sau oriunde pe litoral luna asta? cu un bord de astra f(numai ceasurile) o sa va deranjez.multumesc
|
2 Attachment(s)
si mie mi-a facut dsign bordul.LOGAN 99 P S S
|
Quote:
|
salut! ma intereseaza daca poti sa schimbi lumina in bord si in butoane pt un renault 19 din 93??
astep raspuns si o modalitate de contact. o zi buna si spor la treaba! |
am reusit pana la urma sa citesc toate cele 53 de pagini...
uuff greu! nu am vaz sa fi lucrat un renault 19 sau poate mi-a scapat... o sa incerc sa va gasesc la telefon daca nr sunt inca astea.. va doresc o zi buna in continuare! |
imi cer scuze dar ori sunt eu chior ori nu am vazut nici un bmw pe aici.........e vre un motiv anume sau pur si simplu nu a venit nimeni cu bmw ?
anyway am si eu un bmw si vreau sa schimb lumina din bord o sa va sun maine bafta |
este un urs mai la deal nitel. Este un motiv bine intemeiat pentru care nu e nici un BMW pe aici. De fapt sunt mai multe.
Nr noastre sunt 0723 823 679 0723 264 207 |
Quote:
|
leduri pozitie pentru un mercedes se poate??????
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning