Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 18-09-10 16:35

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

uliuuu arata :X:X:X:X:X semnalele:cry: La vanzare!!!:(

B-99-SAA 18-09-10 16:39

3 Attachment(s)
Forta baaa :D Uite si de la mine 2-3 poze. Apropo, prima poza presupun ca e dinainte sa pleci de acasa, nu? :D A iesit bine acolo la imbinari unde e diferenta de nivel? :???: Sa-ti repari surubu ala ca se stramba balamaua in pana mea. Si cand vrei chestie d-aia roz imi zici si vorbim cu niste unii care se ocupa cu asa ceva, sa vedem ca putem sa facem ca sa stea dreapta acolo. Sa termini capacele alea mai repede :lol:

PS: Sa-ti pui turometru ca sa se mai incinge asa ca azi. Sau sa mergi mai calm :lol:

pustiu_FUG 18-09-10 16:42

Da prima este de dimineata, imbinarea perfect8), chestia roz urmeaza anunt cand :-), turometru nu =)) ca sa nu vad ce fac =)) macar dau drumu la muzica si jnu o aud cum urla saraca=))

Alex30 18-09-10 16:44

Asa ma bine ca esti multumit de cum a iesit :)). Acuma vezi cand ma suni sa facem portbagaju ala...

Liviule dasta erai ma tu mereu cu telefonu in mana a...te tii de prostii...paparazzi poze alea alea :))

B-99-SAA 18-09-10 16:45

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3666740)
Da prima este de dimineata, imbinarea perfect8), chestia roz urmeaza anunt cand :-), turometru nu =)) ca sa nu vad ce fac =)) macar dau drumu la muzica si jnu o aud cum urla saraca=))

Ba nebun esti sa-mi trag palme :lol: N-a zburat capota de acolo nu? :D e bine asa. Poate mai ai ceva de vopsit ne facem de treaba si weekendu urmator, numa sa aducem toate uneltele :D Si poate mergem la mine ca facem mai putin pana intoarcem :D

B-99-SAA 18-09-10 16:47

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3666747)
Asa ma bine ca esti multumit de cum a iesit :)). Acuma vezi cand ma suni sa facem portbagaju ala...

Liviule dasta erai ma tu mereu cu telefonu in mana a...te tii de prostii...paparazzi poze alea alea :))

Nu e ma... am dat un sms si am facut 2-3 poze, am crezut ca ai observat :lol: Portbagaju nu ma bag sa-l dau jos ca nu-l mai punem inapoi :twisted:

pustiu_FUG 18-09-10 16:47

150 am dat la intoarcere ma duceam mai mult dar trebuia sa ma duc la peco ca falfaia pompa=))=))=))) si acolo a stat tapana:twisted::twisted::twisted::twisted:

hmmm:-?, oglinzile capacele daca nu ma darama lenea si dunga de la numar=)):)):)))

Portbagajul daca numai merge pus:lol: punem un subwofer mai mare sa zica lumea ca nua vea loc:lol::lol::lol:

Alex30 18-09-10 16:50

De unde sa observ ma...eu munceam acolo (ma prapadeam de ras). Sa va mai zic ca un surub ne-a batut pe toti 4 ? :))) da ma...un surub a batut 4 oameni :)) n-a vrut sa iasa nici sa-l f**i. Cica hai dai ca mi se pare ca merge...a nu..doar mi se pare :))) Portbagaju' il punem noi ma ca ala e usor :-)

B-99-SAA 18-09-10 16:51

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3666768)
De unde sa observ ma...eu munceam acolo (ma prapadeam de ras). Sa va mai zic ca un surub ne-a batut pe toti 4 ? :))) da ma...un surub a batut 4 oameni :)) n-a vrut sa iasa nici sa-l f**i. Cica hai dai ca mi se pare ca merge...a nu..doar mi se pare :))) Portbagaju' il punem noi ma ca ala e usor :-)

****** in el de surub ca am stat juma de ora dupa el si tot n-a iesit :twisted: Sper ca nu s-a belit balamaua de la capota :rolleyes2

Alex30 18-09-10 16:55

Si i-am zis lui pustiu...ia ma nene flexu ca avem nevoie. El nu domne...baga pustiu tubulara pe surub la care da sa invarta si poc s-a rupt surubu :)))). Pustiule cand facem portbagaju sa aduci si flexu si bormasina sa fim siguri :))..eu nu iau nimic ca imi creste consumu...stiti voi :lol:

pustiu_FUG 18-09-10 18:54

Nu a iesit el de buna voie:)) credeti ca iese asa:)) nuuu :)))) acolo ramane =)))):))))

Robert_MNW 18-09-10 19:24

Hai ca a iesit frumos. Bravo baieti! Daca tot insisti sa vinzi semnalele baga o folie pe astea ca arata naspet! Strica tot, mult mai frumos cu ele negre :-)

pustiu_FUG 19-09-10 10:19

Multumesc Robert, da stiu ca i ista bine, dar am asa o retinere si cu capetele de creta:rolleyes2, caut albe:oops::oops:

pustiu_FUG 21-09-10 18:49

Revin cu o intrebare? unde gasesc si eu piele intoarsa?:sad:

Alex30 21-09-10 21:40

Opa...ceva proiect de interior ? :D te dai pe piele intoarsa fita alea alea :))). Unde gasesti habar n-am...incearca la Obor :)))

Cu intrebari revii...da cu capacele vopsite cand? :)) sa nu mai zic de portbagaj

NXdev 21-09-10 22:01

Cum zice si Alex la Obor, sau la croitorie, dar o croitorie cu renume :))
Dar ai grija ca pielea intoarsa e pretentioasa :-s...de la "frecare" se face urata :(

pustiu_FUG 22-09-10 08:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3674477)
Opa...ceva proiect de interior ? :D te dai pe piele intoarsa fita alea alea :))). Unde gasesti habar n-am...incearca la Obor :)))

Cu intrebari revii...da cu capacele vopsite cand? :)) sa nu mai zic de portbagaj

Ceva la interior ma gandesc:-), anumite elemente stalpul chestiile mai mici asa sau chiar si mai mari, as vrea sa le imbrac intr-o piele intoarsa neagra sau albastra depinde de ce ma hotarasc, capacele le-am terminat dar sti cum este lenea din mine, cele 3 stau in casa :))) portbagajul cred ca scap de vopsitorie, cand dau alea jos merge sa dau cu polish in spatele la "RACING" si se ia sper daca nu asta este vopsitorie
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3674556)
Cum zice si Alex la Obor, sau la croitorie, dar o croitorie cu renume :))
Dar ai grija ca pielea intoarsa e pretentioasa :-s...de la "frecare" se face urata :(

Se face urata adica cum:sad::-?

Capota v-a fi fi colantata in 3m cat de curand:-)

valitataye 22-09-10 09:08

se referea la faptul daca vei folosi piele intoarsa pe banchete se va face urata:)

B-99-SAA 22-09-10 09:17

Cred ca stii cum arata pielea intoarsa.... Cum crezi ca se face in timp? Chiar daca nu e pe banchete... sa nu mai zic daca stai pe ea :neutral: Daca tot dai banii, ia piele d-aia normala, naturala nu vinilin. E mai ieftina aia naturala normala decat aia intoarsa, si e mai rezistenta. Si pune capacele alea mai repede pe masina :D Apropo, la portbagaj am eu cu Alex grija, scoatem embelme alea cat ai clipi, mai ales ca nu au surub ca sa se rupa :lol: Vrei sa scoti si stergatoru? Eu zic ca da bine...

pustiu_FUG 22-09-10 09:47

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3675172)
se referea la faptul daca vei folosi piele intoarsa pe banchete se va face urata:)

A nu v-a fi folosita pe bancheta:-), v-a fi folosita pe elemente care nu sunt prea folosite, gen stalpul dintre usa si parbriz, cel din spatele centuri de siguranta, poate chiar si plafon, ar fi ceva frumos:???:

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3675185)
Cred ca stii cum arata pielea intoarsa.... Cum crezi ca se face in timp? Chiar daca nu e pe banchete... sa nu mai zic daca stai pe ea :neutral: Daca tot dai banii, ia piele d-aia normala, naturala nu vinilin. E mai ieftina aia naturala normala decat aia intoarsa, si e mai rezistenta. Si pune capacele alea mai repede pe masina :D Apropo, la portbagaj am eu cu Alex grija, scoatem embelme alea cat ai clipi, mai ales ca nu au surub ca sa se rupa :lol: Vrei sa scoti si stergatoru? Eu zic ca da bine...

Aia normala nu am gasit dinaceia care pare zgariata cred ca sti la ce ma refer:-), daca o sa iau normala iau pe ce-a fina fara nimic pe ea, emblemele cat de curand, stergatorul nustiu, sti am zis si atunci imi este greu sa renunt la ce a dat fabrica:cry:

O sa si pun capacele azi :lol::lol::lol:, VREAU JANTEEE:cry::cry::cry:

Robert_MNW 22-09-10 14:03

Nu vrei tu sa ii vopsesti grila din bara cu negru...cum aveam eu! Vine mai bine dupa parerea mea si mai mult cu cat tu ai si capota si farurile cu negru!
Si cred ca va da super capota in 3M:-) Vad ca te tii calumea de treaba! Bravo!

B-99-SAA 22-09-10 14:18

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3675833)
Nu vrei tu sa ii vopsesti grila din bara cu negru...cum aveam eu! Vine mai bine dupa parerea mea si mai mult cu cat tu ai si capota si farurile cu negru!

Eu zic ca n-o sa dea bine... Plus ca abea a vopsit bara si arata ok asa! :lol: Eu astept sa primesti coletu de la Robert :lol:

Robert_MNW 22-09-10 14:28

E o chestie de gusturi...mie imi place cum vine. Nu se vad dungile alea acolo! E masina lui eu doar i-am dat o idee!

B-99-SAA 22-09-10 14:42

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3675879)
E o chestie de gusturi...mie imi place cum vine. Nu se vad dungile alea acolo! E masina lui eu doar i-am dat o idee!

Da man, stai linistit, stiu ca e de gusturi, n-am zis-o cu sens rau... Si pana la urma, putem sa ne racim noi gura aici, ca daca lu pustiu nu-i place, nu o face :lol: Ai pus ma capacele alea? :rolleyes2

pustiu_FUG 22-09-10 15:24

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3675833)

Am inceput experimentul cu grila, dar mai intai colantez ca sa vad daca imi place:) Multumesc pentru apreciere!!!:D

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3675865)
Eu zic ca n-o sa dea bine... Plus ca abea a vopsit bara si arata ok asa! :lol: Eu astept sa primesti coletu de la Robert :lol:

BANI:((

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3675879)

Ai dreptate dar orice idee este bine venite , poate place poate nu, sau poate de la o idee se ajunge la ceva mult mai maret etc:)

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3675903)
Da man, stai linistit, stiu ca e de gusturi, n-am zis-o cu sens rau... Si pana la urma, putem sa ne racim noi gura aici, ca daca lu pustiu nu-i place, nu o face :lol: Ai pus ma capacele alea? :rolleyes2

Le-am pus acum:lol: in realitate imi place, in poze ar arata bine daca ar fi lustruit cauciucu:lol:

P.S SEMNALELE FUMURII SUNT DE VANZARE LA 150 RON ULTIMUL PRET!!!!!!!

Alex30 22-09-10 15:58

1. Pune capacele alea mai repede momentan (si eu vreau jante...:)) ). Au iesit bine
2. Cum s-a mai zis mai bine piele normala si combinatie albastru cu negru si o sa iasa frumos
3. Asteptam colantarea la capota :D
4. Sustin ce zice Liviu...daca toti faci clean in spate da jos si stergatoru ala. Stiu ca ai zis ca iti e greu sa renunti la el da vin eu cu Liviu tu pui mana la ochi si noi tragem de el :)))

Robert_MNW 22-09-10 15:59

Stai linistit SAA, nu ma supar:-)si eu tot cu folie am incercat, mi-a placut si am vopsit dupa:-)

B-99-SAA 22-09-10 18:24

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3676025)
Sustin ce zice Liviu...daca toti faci clean in spate da jos si stergatoru ala. Stiu ca ai zis ca iti e greu sa renunti la el da vin eu cu Liviu tu pui mana la ochi si noi tragem de el :)))

Buna asta :lol: Problema e ca la Tico are si eleronu ala, merge sa las stergatorul, dar la Matiz daca faci clean si lasi stergatoru arata foarte naspa! :???: Asa ca eu zic sa-l dai jos si pe ala, sa fie treaba completa... Uite, Alex n-are stergator si nu moare :twisted:

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3676030)
Stai linistit SAA, nu ma supar:-)si eu tot cu folie am incercat, mi-a placut si am vopsit dupa:-)

Poti sa-mi zici Liviu.... :lol: Ma bucur ca nu te-a deranjat, ca nu o zisesem ca sa supere pe cineva....

NXdev 22-09-10 19:10

Arata bine cu capacele asa 8)

pustiu_FUG 23-09-10 11:25

O sa ma gandesc ce fac cu portbagajul si cu jantele..chestie de gandit si de bani....pentru viitor pregatesc ceva pentru interior!!!!:D

p.s. cine este interesat de fete de usi de SE originale le vand eu pe ale mele!!!!!

Alex30 23-09-10 13:46

Pustiule baga mare si fa portbagaju ala mai intai. Daca nu ma insel la tine sunt lipite alea acolo...nu au gauri ca la mine(sa ma corecteze cineva daca gresesc). Le scoti frumos stergi acolo si aia e. Iar deschiderea o s-o faci tu...si stergatoru ala te batem la cap cu el pana il scoti :))).

B-99-SAA 23-09-10 13:55

Eu zic sa cumparam fibra si facem bara lu Alex (NXdev) si portabgaju lu pustiu, de restu mai astupam cate-o gaura daca e cazul :rolleyes2 Stergatoru ala il scot eu cu Zuz, si incuietoarea la fel. Tu iti faci treaba cu bara pe fata sau la capota ceva (doar sa nu mai rupi niciun surub) si cand vii inapoi e clean look :D

NXdev 23-09-10 19:20

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3678018)
Eu zic sa cumparam fibra si facem bara lu Alex (NXdev) si portabgaju lu pustiu, de restu mai astupam cate-o gaura daca e cazul :rolleyes2 Stergatoru ala il scot eu cu Zuz, si incuietoarea la fel. Tu iti faci treaba cu bara pe fata sau la capota ceva (doar sa nu mai rupi niciun surub) si cand vii inapoi e clean look :D

Mersi Liviu .Doar daca va ramane fibra ne putem ocupa de a mea daca vreti :-s.Vreti sa vorbesc cu tata daca am cum sa rezerv curtea pentru Pustiu :D?

B-99-SAA 23-09-10 19:31

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3678684)
Mersi Liviu .Doar daca va ramane fibra ne putem ocupa de a mea daca vreti :-s.Vreti sa vorbesc cu tata daca am cum sa rezerv curtea pentru Pustiu :D?

Fibra o luam la kg, deci nu e pb de ramas, luam cat trebuie sa terminam tot! Nu stiu inca de curte, stai sa vedem ce planuri are pustiu :D Facem tot pe Dambovita daca e :lol:

pustiu_FUG 24-09-10 11:25

Portbagajul mai asteapta:-), momentan alta prioritate, sa numai dau la manivela:lol:

NXdev 25-09-10 16:02

Toate 4 electrice sau doar cele fata :D?

pustiu_FUG 25-09-10 16:21

momentan doar fata:-) gata cu nimicurile:D strangem bani pentru suspensie sau jante sa vad care e mai importanta:oops:

NXdev 25-09-10 16:24

Suspensia :twisted:

Alex30 25-09-10 17:08

Toba roz!! :lol: glumeam...Tranteste-o pe burta. E cel mai important dupaia restu' :-)

B-99-SAA 25-09-10 17:22

Jos cu ea!!! La pamant adica.... :lol: Si e cel mai ieftin daca nu ma insel... :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:56.

- Copyright 2026 4Tuning