![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
frectie.....provoaca si tu masini de caii care pretinzi ca ii are masina.......sau te dai si tu ca altii numa cu aia care ii bati???
|
Quote:
|
Eh... Mi-a soptit o pasarica...
|
din cate stiu eu golful 4 gti edition 20 are 180 de cai nu????eu am 110 ca am mai lucrat eu ceva la el asta e alta poveste eu doar am provocat acum trebuie sa si accepte....dak stie cineva vreun mk5 gti (nu lwt)sa fie stock vreau sa vad cum stau si cu ala....
|
stai linistit blondu k mam dat si cu mirica cu megane rs si cu dorin cu clio rs si cu astra bertone rs si cu calibra trubo de 300 de cai si cu honda civic vti si proaspat cu audi tt 3.2 nu mam dat cu masini de 150 de cai sau ceva mai mic...cred k astea enumerate sunt cat de cat masini tari nu???
|
sorry cu astra bertone vroiam sa zic turbo nu rs.,......na m-au inbunit astia cu reno....masini nu gluma
|
Quote:
mie personal mi-ai zis ca pe dino da alta suma la roata.....plm....dece te mai provoci cu masini de 150 de cai....sau chiar 180???las-o dreq de vrajeala ca o dam in basisme |
Quote:
|
:) Lasa-l mha, e in febra castigului, ma bucur pentru el. Tzache cu cea mai mare placere numa ca te rog sa astepti pana imi schimb 2 sincroane ca nu vreau sa-mi imprastii cutia pe jos.
|
tt e rapid. nu inteleg de ce va tot ascundeti puterea masinii?ce rost are sa te intreci cu masinute slabe...cu alea puternice iti poti da seama cat de departe esti, sa vezi cum se traduce diferenta de putere in distanta dintre voi.
pe strada(nu la liniute)in mers am reusit si eu sa depasec multe masini care avea aproape 200cp...probabil nu au stiut soferii respectiv sa schimbe treptele sau nu s-au indurat sa ai dea la masina 7000 de ture. din pacate eu nu am turbo asa ca stiti sigur ca am 140 cp. a mea e stock...pe bune...nu cum ziceti voi ca aveti 70 cp si de fapt bate spre 150. la liniutele astea cum se procedeaza?0-100km/h sau pe 400 m? hai sa ne strangem mai multi sa ne dam...nu inteleg de ce va deranjeaza ca e frig afara...nici macar nu e carosabil acoperit cu gheata sau zapada. nu stiu s3 cati cp are...dar nici el nu scapa de mine , nici eu nu puteam sa il depasesc. renault are traditie in motor sport...fata de vw. vw gti e ca si cum ai tuna un logan:)fara suparare. o prietena si-a luat un golf 6 gti cu 31000 de oiro si nu are nici macar cotiera:)desi credea ca e fulloption ca are trapa si piele...si dsg. nu inteleg de ce isi cumpara lumea gti de 210 cp cand isi pot lua la mai putini bani o mazda 3 mps de 260 cp...care se ia la tranta si cu sti si evo...desi are mai putini cp si tractiune fata. |
Quote:
la cat de lung e postul tau 95% din cititori nu o sa-l citeasca....frate eu am 110 cai ce mai vrei mai mult ma dau cu cine vreau si cine accepta;......si nu sunt in febra castigului dar vreau sa arat k si un tdi poate...nu numai 2000 16v turbo benzina...:evil: |
hai sa lasam vorbele si sa trecem la fapte k se face vremea numai buna de dat...
au aparut masini puternice care inca nu sau dat ce ziceti?ne intalnim toti, SA Vedem ce si cum! |
Quote:
|
ba ovibuuu ce dreacu ma duc sa fug de police cand la noi in sat nu ne cearta niminea!!!!
|
Dati si voi un semn cand va adunati in Halchiu...
|
Eu ma inscriu la categoria semimusca :P .
|
eu zic sa va calmati :) aveti astenie de primavara? nu vedeti ca afara e decembrie.
P.S. Aveti impresia ca politia nu stie sa intre pe net ? ;) |
Quote:
cine raspunde la provocare bine cine nu sa stea acasa |
Quote:
|
basule ti-a mai spus cineva in ultmiul timp :(ce masina urata ai)???
atat doar ca merge tareeee.... |
Quote:
bafta |
eu am 2000 v6 24 valve 140 cp
si ma bag si eu...nu cred ca politia se agita sa va prinda...daca nu deranjati pe nimeni:) |
Quote:
|
sunt interesat...mersi
|
Quote:
|
si rezultatele.....
mk3 TDI frectie - LWT 2-0 tatuc - szr 2-0 s2000 - bertone turbo 1-0 |
nu mai posta aici nimic din ce se intampla p strazi....eventualele provocari se vor discuta ori fata in fata ori p pm ori in livada.....rezultatele nu conteaza atata timp kt toti ne-am simtit bine....acest topic a devenit o aberatie si nu isi mai are rostul...
|
din cauza cui anume a devenit topicu asta o aberatie? cine se cearta cu cine de 25 de pagini incoace?
|
tu al cui esti?
|
Quote:
|
ca sa intelegi si u.....acum in anul 2010 a ajuns si tehnologia si internetul p la politai....si ma crezi k nu e greu sa iti faci cont p 4tuning si sa vezi care cine cand unde se dau astia din bv...si atunci knd ne dam in jum de ora apare si politia....asa k nu isi mai are rostul....mai bine vb lu tosiba facem versus la mobila sau animale....imi pun hamsterul la liniuta...
|
eu-s politia nu ? :))
|
Quote:
|
las-o draq ca de cateva luni ne chinuim sa ii punem la alergat dar mai bine ii bagam in aceeasi cusca k pe al meu il antreneaza doroftei :lol:
|
Quote:
|
ba da sotia lu mike tyson naste papagali?:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
cu ocazia pastelui....eu imi scot oaia la o sesiune de mancat gazon....a mea facem cam juma de hectar p zi...cine se baga!!!
|
VERSUS (eventual provocari) cu animale de la Brasov
Buei pretene, provoc oaia ta cu porcul meu de Guineea, e luat de la Coman da are apgreit asa ca pazea!:twisted::twisted:
|
Re: VERSUS (eventual provocari) cu animale de la Brasov
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning