![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
probabil ne mai despart numai cateva ore pana vom vedea un filmulet cu RX-7 si M3 direct de la E3
stay tuned |
3 Attachment(s)
3 poze noi :D
|
ce bine arata masinile mai ales BMW8-) ....sper sa fk si un trailer lung in care sa fie prezentate toate detaliile
|
sa ti-o zic sincer, prefer un demo... si sa fac traileru meu :lol:
|
Quote:
Cred ca nu stii ce vorbesti...MW imi merge la rezolutie 1280x1024 si grafici medium , doar scot shadows si mai ceva nu mai stiu ce :D ...iar nfs carbon imi merge tot full .adik aproape trebuie sa scot shader detail parca...oricum ceva ce face lumina :) :P deci sar putea sami mearga si asta...daca merge ai castigat 10 injuraturi de mama si o excursie pe termen lung la reanimare :P :)) glumeam :P |
here we go... new video: http://www.gamespot.com/video/941615...ficial-movie-1
|
dupa cum credeam...iarasi nu o sa fie optiunea de vedere de la volan :)) in rest...cu mici exceptii e destul de tare.
|
da de ce nare sunet ? ....ma rog misto decorurile si efectele speciale de nota zece ...si ..........sa dea draq odata si demou ala k murim aicea ...:D
|
ce am gasit pe youtube:lol: :lol: :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=-loNE...elated&search= |
AM MAI DISCUTAT DESPRE ACEST FILMULET
-ata si o opinie interesanta ilustrata si in acest filmulet ... https://www.youtube.com/watch?v=RHFM-YU-5HA -iat ink un filmulet https://www.youtube.com/watch?v=du5JCKaeOoE -iata un interviu ff interesant https://www.youtube.com/watch?v=nZb1yd4qXUU -colaborarea cu porsche https://www.youtube.com/watch?v=7XtDpDEbGVo -ceva screenshoturi https://www.youtube.com/watch?v=54CTxRTNpdo |
bah astia is nebuni......oricum imi placcursele in desert.....da nah erau super drag-urile din nfsu
|
Cursele drag din NFSU nu prea erau super fiind ca te incurcau intruna masinile din trafic
|
Quote:
btw spre propriatzi ta placere puteai sa scotzi traficul...trebuie sa faci ceva mai mult decat sa tzii apasat butonul de acceleratzie shi sa schimbi nishte viteze ;) ( asta pe langa faptul ca tot jocul e ireal d.p.d.v. al controlului ) |
Quote:
|
mersi ....:D ..Am facuto k sa aibe lumea ce comenta ...k sa nu moara topicu ....:D
|
foarte bun primul filmulet.. emotionant chiar :cry:
|
pacat ca actiunea nuse petrece si noaptea (neoane sub masina ...etc)se vede mai fain noaptea .orcum ii fain si asa :D:peace:
|
Quote:
|
doamne...cum sa zici ma ca e pacat ca nu se vad neoane...asta vrei tu de la un joc???eu preferam sa vad o perspectiva de la volan gen Unlimited...damage-ul deocamdata ma multumeste...si as fi vrut sa vad si masini mai vechiute care au facut istorie...
|
acura integra.........oricum din ce se vede in filmulete nici vorba de realism o sa fie tot ce a fost pana acum un joc arcade
|
Nu uite cum sta treaba .....NFS NU A FOST SI NU VA FI NICIODATA UN SIMULATOR GEN TOCA , FORZA ..ETC ...A FOST SI VA RAMANE UN JOC AXAT PE TEMA UNDERGROUND , PE CURSE PETRECUTE ILEGAL ....ASEMENEA REALITATII ...SI DE ACEEA DINTRUN PCT DE VEDERE PRO STREET DEZAMAGESTE ,,,,,PTR K K SATI INDUCA ACEEA STARE DE ILEGAL RACING , CURSE PETRECUTE SUB LUMINA SIRENELOR .... FARA POLITIE , FARA TRAFIC , CURSE PETRECUTE IN MIJLOCUL ZILEI , PARCA AR FI O CURSA ORGANIZATA SI MIE UNU NICI MIE NUMI PREA PRIESTE ACEASTA ATMOSFERA ,,,,,AR FI INTELIGENT SA FACA SI CIRCUITE PRIN ORAS MAKAR ..ORICUM INTRADEVAR ACEL FILMULET EXPRIMA UN PCT DE VEDERE MAI MULT DECAT INTERESANT ....
|
pushtiule , tzi s-a blocat caps lock-u' ?
|
Quote:
|
omule...NFS tocmai a luat o intorsatura ciudata...spre ce a fost odata...oricum ca si NFS 1 nu va mai exista nimic...multe serii de acum incolo...sa nu uitam de high stakes si porsche care au facut istorie...cam de pe acolo a inceput partea arcade...daca te uiti atent in filmulet o sa vezi ca masina simte cam orice denivelare...fizica parand sa fie corecta...si la sarituri si la rasturnari..asteptam ca doar nu ne putem da cu parerea despre un joc asa doar din 3 filmulete:)
|
am facut postu asta ca sa nu mai am 666 posturi..
si ca sa nu fiu offtopic: Quote:
|
vad ca va cam agitati dupa jocu asta toti asteptati sa apara...eu nu ca si-asa nu mi-l suporta calc....cu athlon 2000+ 256 ram si fx5200 video.... :)))))
|
Quote:
|
hmm . din prezentarile care le-am vazut pare smeker :d. am vazut ca se farama masina , dar asa nush dak se intampla si in jok . in multe prezentari se farama masina in in jok .........
|
Pai damage va avea sigur, si oricum pare mai realist decat carbonu unde masina zici ca avea poxipol pe cauciucuri :)) nu se ridica la nivelul unor simulatoare dar EA nici nu vrea acest lucru , trebuie sa fie un joc accesibil petntru toti ca sa aiba si ei vanzari, dar oricum progresul fata de restul NFSurilor trebuie apreciat
|
Quote:
|
Voi face un preview mai lunguiet deci stati confortabil pe scaune !
Incep cu cerintele ! Mai baieti stati voi linstiti ! Daca va merge TDU garantez ca va merge si Pro Street ! Nu va fi un joc atat de impresionant in cerinte ! Asteptati putin sa vina un argument oficial si atunci sariti cu banii sa va upgradati PCul... la fel a fost si cu colin Mcrae.. ziceau ca cere MINIM 1GB Ram, 3ghz proc iar mie mi-a mers impecabil avand putin peste cerintele minime...Oameni buni, nu va agitati inca nu se merita ! 70% Din ce auzim acum sunt ZVONURI, intelegeti acest cuvant ? Daca da e bine :wink:. Jocul pare MULT deci chiar mult evoluat. Damageul sper sa fie chiar real ! Spuneau ceva de lipitul masinii cu scoci... Doamne ajuta sa fie real acest lucru ! Ar fi mult mai interesant ! Carlistul nu ar fi important sa fie mare dar sa fie bine construit ! Sper dupa cum am mai spus ca nu vom avea black edition sau mai stiu eu ce....Vreau sa vad cat mai mult realism iar acel buton de comutat arcade/simulator sa functioneze foarte bine ! Sper sa fie mai mult decat un joc usor pentru mase ! As mai avea multe lucruri de zis dar cred ca umplu degeaba aceste randuri pentru ca majoritatea vor ajunge doar dorinte si asteptari ! |
Quote:
|
Quote:
|
TDU = test drive unlimited ? Ala imi merge ca ceapa :-/
Dar toca race driver 3 cred ca are cam aceleasi cerinte si imi merge pe full graphics :)...nu stiu ce e cu jocurile astea...cred ca tdu mere greu din cauza ca e harta foarte mare...multe masini , grafica sooper.. |
wow...ar fi perfect sa fie ca tdu...imi merge tipla...macar daca ar avea si optiuni sa se poata juca fara umbre&stuff...
|
Quote:
|
sper ca nu a mai fost postat..
http://www.gametrailers.com/player/21919.html |
Quote:
sa mearga jocu decent iti trebe cel putin un proc de 2000mhz,pl video cel putin fx 5200 128mb si minim 512mb ram fara cerintele astea nu cred ca va merge nfs pro street. :cry: :cry: ;) |
am vazut filmu si nu imi place cum se comporta masina cand facea cercuri.. iar arata cum era in MW si C
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning