![]() |
Re: Golf MK3 Steel Blue
Ce ai tu pe spate e mult prea extrem :(...
dar gusturile nu se discuta tie sa iti placa... parerea mea ca nu e ce trebuie :( mult prea iesita roata in exterior cu tot sau fara evazare...dar tu sti ce vrei sa faci din ea ;) |
4 Attachment(s)
nu e ce trebuie ? dar ce trebuie bossule ?nu ma incadrez in barem ?:)))
|
Ce naspa-i, serios, nu e ce trebuie, era mai bine cu table. :shock:
|
Parca aveai videoul ala mai demult in mers cu masina,nu il mai gasesc nicicum :D.Ai linkul cumva?
|
:shock: In sfarsit completa ! E criminala ce mai, pacat ca nu am putut veni aseara...
|
Felicitari omule,ai o mare\mica bijuterie cum vrei tu! foarte tare spatele de sua bot de vento jantele sunt :O ... masina ta are detoate si esti foarte mandru de dansa si asa si trebuie ! ai facut o treaba grozava si acum avem cu ce ne mandrii :) bravo !
|
Nimic de comentat, eventual cauta o grila model vechi, dar se aseaza bine si asta in peisaj. Frumos si Bafta :D
|
N-ai ce comenta, este superba!
|
E genial Volful.Felicitari propietarului !
|
Ii sta foarte bine cu kitś de america !
|
A iesit super ! Mai un numar mic pe spate si e ok ! :lol:8)
|
Exceptionala masina! felicitari !
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Poze din seara asta. Le-am selectat asa in graba...ca maine nu am cand :)
|
Faine pozele ! :lol:
Americanule pune grila .. |
6 Attachment(s)
EuroCar Meeting II cateva poze ..
|
absolut superb Golful acesta, cred ca ai ajuns in punctul final in ceea ce tine de design.
|
1 Attachment(s)
Te admir foarte mult ptr. ce ai făcut din acest Golf.
Īmi place foarte mult şi este unul din preferatele mele din ţară. Singurul lucru care l-aşi schimba la el ar fi puţin mai mult poke pe faţă. Īţi doresc să te bucuri de Golf şi să nu īntāmpini nici un fel de problemă. |
Quote:
|
Iti urmaresc de ceva timp evolutia masinii, dar felul in care arata sambata te lasa fara cuvinte. Bravo si tot respectul.
|
de ce pe fata asa tucked si pe spate asa poke mare? In rest e superba. Felicitari!
|
Quote:
|
vazuta live ieri :) ...masina e foarte frumoasa .
|
Quote:
..si multumesc baietilor de la RollHard.net pt filmulet http://rollhard.net/zaks-mk3/ |
super mega extra like! :X
|
mai ai reglaj la suspensie sa o mai cobori ?
|
Quote:
|
a iesit bestial filmul !
|
Am plecat si yo o saptamana din Bucuresti si uite ce gasesc cand ma intorc... mega buncaciune de filmulet, serios e in stilul alora de te lasa cu gura cascata de la Worthersee ! Merita asa ceva masina, ca o pune in valoare, salut !
|
ti-am m-ai spus odata ... Asta e rezultatul muncii depuse si a eforturilor ! acum dovada ai cu ce te mandrii ! bravo omule ai facut o treaba grozava...
|
Quote:
Felicitari pentru masina , este sincer de invidiat ! Munca multa , stres , nervi , sange , lacrimi ... Dar uite ca la sfarsit iti creste inima. Golf owners have anger management problems ! :lol: |
O masina foarte misto si facuta cu bun gust, nu spoilere, aripi de avion si uscatoare de rufe :))
|
Foarte bine arata. Sambata seara a pomenit Pici de tine cand a fost la Sibiu.;) Sa ai grija de grila :lol::lol:
|
:shock: Asa am ramas:))
Bestialaa masinaa , e de invidiat sa ai mare mare grija de ea , ai avut grija de ea pana acum si ar fi pacat sa ii se intample ceva rau. Daca as avea o masina ca a ta as fi un om foarte fericit :d P.s : Zak , imi poti spune numele melodiei din clip ? Sau cine a facut clipul.. multumesc. bafta in continuare |
este facut de echipa rollhard ; www.rollhard.net
iar numele melodiei este Ta-ku - higher (flume remix) |
Felicitari baietilor care sau ocupata de filmari si de montaj un video cu adevarat profesional ..... jos palaria.
Cat despre zak esti fratele meu si sti ca ai cam cel mai blana mk3 din Bucuresti si ma mandresc ca am avut ocazia sa conduc zak mobilu desi lasa de dorit ABF-ul :))) |
Tare mi`as dorii un clip de genu cu voi 2 si ale voastre mk3`uri :twisted:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning