![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
3 Attachment(s)
:rolleyes2
|
fecitari vlx pt masinuta .... arata bine
|
Felicitari Leule pt achizitie ... multi KM fara incidente .... :D
|
13 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
Leu - cazan nou POD - o dat Domnu si ti-ai pus si tu suspensia ... VLX - chiar nu ma asteptam sa o vad alba ... oricum arata bine ...( dar parca nu se imbina albul masinii cu jantele ; parerea mea ) . |
Quote:
poate apar si eu vineri...si fac ceva poze pe la stadion:D poate vine si system cu aparatul foto bv l3u misto masina :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
camliniste pe aici .... cum a iesit intalnirea?
|
bai baieti dar nu mai ziceti nimic???
|
Hai Cristi , Leu , postati pozele facute ...si tu POD , descarca !! :)
|
Ce poze ? Ati facut vreo sedinta foto cumva ?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
din pacate vad ca aseara am observat ca nu cam mai este bagare in seama de la cativa membri deci imi cer scuze dar din partea mea ramane o singura solutie eu unu demisionez ca vad ca am ajutat prea multi oameni sa fiu tratat asa chiar de ei pod out :sad:
|
Quote:
|
Quote:
eu ti`am zis de ieri cum ne`am intalnit la 7 o treaba...la care trebuia sa te gandesti! nu stiu altii care nu te-au bagat in seama ce motiv au avut(dar probabil 100%acelasi),tot ce pot sa vorbesc e in cazul meu : de 2 zile si nu numai... te sun pe telefon cate 3 minute continuu si nu`mi raspunzi... cand te intreb imi raspunzi cu un ton asa de o greata maxima gen :" ...a...era pe silent..." si eu te-am intrebat ...si nu ai putut suna dupa...ca sa vorbim? la care tu..tot cu aceasi greata ... "haah (gestul tau de zici ca ragai...)..nu stiu.." si zambesti... Tot atunci te-am intrebat..ok azi era pe silent in masina...sau unde pretindeai ca il aveai... dar ieri...alalta ieri...si in alte dati...tot in masina pe silent era? ca sa nu mai zici ca te-am sunat can eram aman2 la kaufland si ti-am zis cand ai iesit.. ba de ce nu raspunzi ca te-am sunat..la care ai scos telu din buzunar... si -mi spui.. "da, m-ai sunat...". Pod tu esti un baiet bun si stii ca eu tin la tine mult mai mult decat tin la altii !!!... tot ce am vrut eu ieri,a fost sa`ti demonstrez cum m`am simtit eu atunci cand am vrut sa vorbesc cu tine ceva si tu m-ai ignorat total...scuzandu`te cu pretexte gen ." hah... nu stiu... n`am chef...". Baga in seama si vei fi bagat in seama,respecta si vei fi respectat! GANDESTE`TE LA CE AM SCRIS EU MAI SUS..SI INCEARCA SA-TI RECUNOSTI GRESELILE ca si eu recunosc ca am gresit ignorandu`te..dar a fost facut cu scopul de a-ti atrage atentia la greselile tale! Te pup si te respect enorm! BUDDY |
Pacat ca iar se ajunge la chestii de genu :sad: .
|
Si daca tot m`am apucat de postat... am si eu o intrebare pentru membrii clubului... Care este motivul pentru care nu faceti deloc activitate pe forum??? Va e lene sa tastati? E scump netul? nu vreti sa va tociti degetelele?
De asta avem forum fratilor...sa vorbim ,sa tinem legatura intre noi,toti membrii clubului! Pana acum ceva timp va plangeati ca nu avem un forum unde putem discuta... cum s-a facut threadul clubului a fost putina agitatie la inceput..dupa aia... gata ati aruncat cu bata-n balta. Vreti sa inchidem thread-ul?? ziceti ca sunt altii care poate merita sa aiba propriul thread pe 4tuning ! |
Quote:
Ieri m-am ofticat ca ti-am zis ca as vrea 2 roti , daca vrei sa mi le dai desigur si mi-ai zis ca ti-e lene , ca e cald , ca e masina la umbra si nu-o mai scoti. Nu m-a deranjat ca nu mi le-ai dat , m-am ofticat pentru tonul folosit. Stii , o ardeam in fiecare zi si tu te-ai suparat pt nebagare in seama , ai tot dreptul. Tu faci cum stii , eu nu-s suparat pe tine sau mai stiu eu ce. Ne auzim maine daca ai sa vrei sa raspunzi la telefon :) |
eventual poate tii si tu telefonul de orange cu tine..ca sa nu`ti zic ceva de dulce ;)
|
Quote:
|
asta e am loat o decizie asa va ramane masina nu va mai purta insemnele katana deakuma nu mai se merita....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Traiasca Katana :)
|
Quote:
|
Quote:
Ghici , mereu surprinzator ! :) |
Foarte tare! :D multumim !Domnul GHICI... esti mereu pus pe sotii.. :D
|
Cand ajungi acasa Stefane ? Vii pana pe 10 Iulie ?
|
La Multi Ani FAAAA!
|
La multi ani!!!! VALEX:drunk::drunk:
|
La multi ani Valex !!! :)
|
Multam mult :)