![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
hai cu dracia,mai cu viata mai cu viata:D
bafta si spor |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
__________________________________________________ _______ niste poze si de azi ... vre o -9 grade :)) intentia e sa iasa MAT |
cine sa fie MAT??degetul tau???:)))))
|
Ti'ai vopsit si unghiile.:D
Spor man,abia astept sa o vad pe strazii. :D |
Eaff... Hai ca merge treaba, vad! Mai ai un pic si o scoti pe strada! Bafta!
|
2 Attachment(s)
incet incet imi gat PUZZEL-u:shock:
|
te descurci bine.. bravo
|
4 Attachment(s)
ca sa nu mai existe controverse in legatura cu interiorul ,atasez niste poze :shock:!
ideea lui Krf e foarte de efect...doar ca la noi se pare ca carourile nu sunt prea apreciate :!: |
3 Attachment(s)
niste poze de ieri ... sa montat si interioru pe jumate ...
|
Se vad orele de munca, in spate.Arata foarte bine, astept sa o vad gata.
Tapiseria o sa arate excelent, desi multi considera ca nu e potrivita.;) |
Quote:
frate cum sa muncesti pe frigul ala? cred ca ti-a inghetat macaroana. se vede unde e aderata pasiune, nu lasa omu niste grade(-3 sau -4 sau....) sa stea in calea masinii. BRAVO. |
Masina asta merita Topic Sticky!
|
bibelou masina , abia astept sa vad interiorul terminat :D bafta , foarte greu sa muncesti la masina pe un frig ca asta :| sincer am stat 4 minute la masina mea si deja imi inghetase picioarele
|
incet incet prinde forma ...sa ai noroc de ea sanatate multa bafta
|
pune frate si tu niste poze spate fata lateral ..pui numai dastea abstracte
|
Deocamdata asta are si el. Cand va fi gata, masina va trece printr-o sedinta foto si atunci vei putea vedea masina din toate unghiurile posibile. :)
|
andu,vrei sa zici "masinile" vor trece printr`o sedinta foto (DEY,KRF,DJR) :lol:
|
4 Attachment(s)
Quote:
__________________________________________________ _____________ mersi tururor __________________________________________________ _____________ cateva poze cu grija , ochelari + consola :D |
imi place consola:D ma da voi astia din zona aia timisoara-arad vad ca sunteti maniaci cu detaliile:D bravo voua
|
ba' consoloa arata nebunie de bine, zici ca e lucrata profii, mie nu imi place plasticul consolei, am avut pe dacia de familie de mai acum ceva ani si o uram atunci, o urasc si acum, da pe a ta nu o urasc, iese in evidenta intr-un mod placut. tot asa.
|
poze de akm cateva ore.... foarte frumos si foarte mat ..... vopsea reusita calitate ireprosabila......consola arata sooper ok .... din punctul meu de vedere... bafta la udate-uri si numai drumuri bune si sa o stapanesti sanatos fara avarii ;)
|
Tare consola aia. :D Arata foarte bine. :)
Off: Pai sa ma chemati si pe mine, o asemenea sedinta foto nu trebuie ratata. |
7 Attachment(s)
de azi ...............
|
"me like" chiar imi place ft mult materialu pt tapitat, abia astept sa o vad gata, simt ca nu mai e chiar ft mult
|
da cu volanul ala trebuie sa faci ceva... ca strica tot interiorul... cauta si tu unu mai frumos sau macar fal negru pe asta si scoate scociul ala de pe el...
|
Quote:
poate il imbraca in piele, sincer ar merita. |
cu cateva pagini in urma sunt niste poze cu un volan de Lada 1600 sport( cadou de la mine:oops: ) ... acel volan va fi montat pe masina
|
L-am vazut aseara. va da foarte bine pe masina.
|
si aici poze cu volanul :) (claxonul nu este montat)
: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1252693499 :https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1252693499 |
Quote:
|
Nu pt ca scria fiat ci pt ca era dat jos pt a fi curatat ! n`o arde aiurea !
|
Quote:
|
De ce? Traiesti pe alta planeta? Scuze ca ma bag. Era vorba sa nu faci glume de prost gust. La asta cred ca s-a referit Benny. (iar mesajul meu, a fost un fel de reply la al tau, poate asa intelegi)
|
Quote:
nu era nici o gluma volanul chiar e de fiat daca voi va atacati e partea a2a ... |
Stim cu totii ca volanul e de fiat. Hai sa nu polemizam aiurea si sa lasam topicul omului in pace.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
volanu e de fiat 126 ... si mai stiu ca a fost dat jos de pe un fiat .... in rest nu am informatii .... o sa atasez niste poze cu volanu ...
__________________________________________________ _________________ o poza si de azi ... |
volanul arata foarte bine ,,,, si se si asorteaza cu masina ... si cu acel material ;;) chinuiala mare la parbriz ,,,,, ma doare umaru ,,,si podu palmei ....de tine nu mai zik nmk ,,,,, lasa k asha ne antrenam si devenim experti :X foarte frumos ( monstrul albastru ) ;)
|
poza 3 e cea mai tare...:)))))))))
|
Nu ii wc-u, daca la asta te-ai gandit. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning