![]() |
Re: E30 - taxiul meu
|
west bear :lol:
|
2 Attachment(s)
NSL VS INFERNO......si trupa de soc....:))
|
fortaaa......
|
1 Attachment(s)
Quote:
s-a montat finala REMUS....o sa dau si catalizatorul jos si apoi sa vedem cum urla in ture.....:) |
Quote:
|
Quote:
|
tzigane,sa nu arunci catalizatorul ca vreau sa il pun eu pe a mea
|
Quote:
|
jaka, da' bara aia de fata (partea de sus) nu o vinde si el? ii dau bara de 90 la schimb si diferenta de bani care o zice el (sau doar diferenta de bani). Dar doar daca e tipla si plastic. NOUL SLOGAN SPUNE NU FIBREI! :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
s-au mai rotunjit km la getax...:) |
ohohooo:D multi inainte:D oricum nu-si arata kilometrii la cat de bine arata:D
|
La a baiatului din NSL
|
Quote:
after dark...........8) http://www.greenchannel.ro/arhiva/gear_head/2009-11-19 |
multi km inainte :D:D si la cat mai multi biscuiti sparti :)))
|
.......................
|
Te-ai destrabalat pe acolo :)))))))))) Nu te ai putut abinte....aolooo,tziganeee esti coma baaa destrabalatule :)))))
Am vazut un poster dala pe un gard cu "wanted for destrabalare la curse"...au pus recompensa,te-as lega de maine si de picioare si te-as da la schimb pe o damigeana de vin... lepra :D:D |
Quote:
nu e problema roata se invarte.........si oricum tulcea e aproape rau....ca sa bat drumul pana acolo sa ma dau..... vb lui LAFU ....nu avem noi benzina sa ajungem acolo....:lol: zdreanta ce esti.......:) |
Ruff Ruff :D
A,pune dracu un film sa vad cum se aude toba aia Remus. |
Quote:
cred ca o sa o termin odata cu schimbarea motorului........... |
eu tot n-am inteles ce motor ii pui ... ? :D
|
inca ma sfatuiesc cu dani sa vedem ce sa punem sa iasa treaba...
astept poate apare un ieM.........:)) |
Jakal, cand te hotarasti sa te apuci de treaba, da-ne si noua un semn. Poate facem un material, sa urmarim evolutia lucrarilor. Si sa punem rezultatul final pe un circuit sa vedem ce poate.
|
momentan nu prea e buget,vin sarbatorile asa ca mai amanam....poate la primavara in drumurile mele prin germania sper sa gasesc vreun urs cu o motorizare mai mare sa mai ramana si ceva de piese.....am o promisiune din anglia de un e36 M3 lovit in spate la vreo 400 lire ....acum sa vedem cum o aducem in tara.....
|
Asa fratica..pas cu pas...incet si cu talent..Nu te grabeste nimeni..iarna `i lunga..ai timp..:tetter:
|
Quote:
|
evacuarea e gata...se aude bine...nu am filmare....e cam la fel ca vechiul sound LAF cand avea 25oo pe ea......
|
Quote:
|
frate bugetul nu permite acum.........:(.....
azi am alergat taxiu tot orasul ...nu am mai tinut cont ca e ziua ....garda.....se aude demential........ am mers numai de-a latu cu ea......m-a sunat boby MOM..."boss...ai luat-o razna...ce draq merge stramb asa masina aia...?"...:)):)).. |
Quote:
|
Quote:
|
asa...inainte de hibernare;)
https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti...0-meeting.html |
Super tare masinuta ta, se vede ca s-a pus suflet si pasiune. Intorc capul mereu sa o admir cand o vad prin oras!:lemon::-P
|
Tzigane,te-am vazut azi,mergeai pe blvd paralel cu autobuzu(30 parca)noroc ca aveai farurile aprinse ca nu te deosebeai de autobuz,esti cumva mai nou pe filaj si tzi autobuzu drept cover?
:D |
Quote:
pfff ce bafta am avut ca era plin cu calatori.....cred ca ma facea....:D erai cu masina aia de Veolia care imi dadea flashu-ri???....:lol: zdreanta.......:) azi am termiat cu evacuarea....am pus finala pe pozitie ca statea stramba...si am schimbat si un suport la motor care se rupsese...prea multa putere domne....:)) |
Quote:
adik se aude asa???? https://www.youtube.com/watch?v=LDZnX...eature=related |
finala este REMUS de la dany....intermediara tot de la el.....
nu imi dau seama bine din filmulet....la mine parca se aude mai tare.... nu pot sa filmez cu telefonul , nu cred ca iese calitativ....o sa incerc sa pun ceva... CUMPAR URGENT GUME 225/40/16....215/40....SAU OFER LA SCHIMB 225/50/16.... deja ies scantei din rotile spate.........:) |
Poate o mai tii un an sa o vad si eu cand vin la facultate :)) Am fost asta vara odata da n-am vazut-o :(
|
HOTIIII.......mi-au furat masina......
revenim la vanzare cu pretul de 8.000 euro....masina a ajuns vedeta si in america............:)):)) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-3...item2a00b87e99 |
ce sa spun.......foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte tare ursul asta...m-am holbat ieri la el incontinuu:D pacat ca il dai :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning