![]() |
1 Attachment(s)
Fiesta Challenge
|
pentru incepator e super bine ;) trebuia sa o lasi putin mai jos si sa faci ami drept smenu cu ford
|
2 Attachment(s)
penultima achizitie fiesta..si ultima achizitie toledo! :wink:
|
janata spate la fiesta e foie...la fel si la seat da la seat sunt amn2 foi....bafta in continuare. :lol:
|
2 Attachment(s)
sper sa va placa bmw meu
|
1 Attachment(s)
astept comentarii...sunt constient ca nu este foarte bine lucrata dar este un exercitiu de design care sper sa devine anul asta realitate... :wink:
|
frumos peisaj :P :P
pai cam asa: aprope tot ce ai pus este in ceata geanta e zdreantza |
2 Attachment(s)
noah...sper sa va plak...da tzie GolfTuning? :wink: :wink: :wink: :arrow:
PS:incerc din greu sa ma ridic la nivelu` lu` Madskillz... :lol: :lol: :lol: |
cum sa nu imi placa :D
misto rau |
oxide
nu te mai agita atat .. calm nu ai venit aici ca sa concurezi cu cineva , sau daca vrei, propune-ti un battle si rezolvi problema masina pe care tu ai lucrat-o, acel Golf4 ... iti fura privirea la prima vedere, dar daca te uiti atent , mai multe elemente vin stramb pe ea ce-s jantele alea as ondulate? la schimbat fundal vad ca le ai, chiar bine |
ai pus masina aici pt comentarii deci...
jantele au o forma foarte ciudata farurile nu prea seamana cunu cu altu partea din fata..capota de la parbriz pana jos unde se termina spoilerul este indoita si se vede k si cum ar fi rupta de la mijloc e doar parerea mea ;) bafta in continuare ...si eu ma chinui sa imi ridic nivelul cu fiecare lucrare ;) |
pai sa incepem asa:masina nu prea mai sta pe roti se cam taraste,jentele cum au spus tng si alex_maxx au o forma f.ciudata mai ales aia pe spate si bara fatza nu prea e asa dreapta...
:twisted: \"iti fura privirea la prima vedere\" BAFTA IN CONTINUARE :wink: |
2 Attachment(s)
Vw golf 2 :D o privire pentru masina mea :D
|
re
2 Attachment(s)
comentati !!!
|
Golfuleţ: foarte, foarte frumos Golful! Eşti fanatic şi la Golf faci mereu treabă bună! Felicitări!
Raisa: de asemenea! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning