![]() |
Re: Custom Shop Braşov
am urmarit de la inceput acest post....vreau sa zic...ca ma bucur mult ca au inceput si la noi in tara lucrurile...cat de cat...zi`mi si mie pentru un opel astra f din 94 hatckback in 4 usi...cam ce ai putea face?si din curiozitate...care a fost investitia totala in trabant...a iesit ceva frumos...dar mai pune si u poze cu interioru....ca l`ai cam uitat...multa bafta in continuare....la proiecte...si sper sa fiu si eu unul dintre clientii tai
|
Se pot face multe pentru un astra f...acum depinde de bugetul tau si cam cat de mult vrei sa modifici masina
|
2 Attachment(s)
nu vreau sa o fac kitch...vreau ceva frumos...si cat mai simplu...nu abureli....din curiozitate cam cat m`ar costa si pe mne sa imi faci si mie ceva de genu cum este in poze....?si fa`mi si mie niste schite...cum ai putea sa imi faci si mie astra...?
|
Quote:
|
:lol::lol:
Quote:
|
|
ti`am dat add pe mess si mi`ai dat si u accept...dar te prind greu de tot....te rog frumos....arata`mi si mie cam ce ai putea sa facem pentru un astra f?
p.s. superb trbantu are un sunet super... |
din pacate camera nu este foarte buna...insa sunetul trabantului este muuult mai frumos:D
am studiat in amanunt masina...si nu pot sa spun decat: Felicitari Yackone |
Quote:
Ma prinzi mai greu pe mess...Eu intru in general seara, daca ma vezi online trage-ma de urechi;) Quote:
|
ok o sa te trag de urechi....felicitari pentru trabi inca o data:)
|
Re: Lucrari Custom Shop
salutare nah pe asta nu am crezut ca o sa vad...si chiar am fost amandoi acolo in 2007 la bucuresti! daca iti mai aduci aminte de echipa din timisoara cu puiul galben ;) mica e lumea asta! :P
PS: REDBULL FLUGTAG 2007 |
Re: Lucrari Custom Shop
Quote:
|
Yack iti recomand cu caldura o soba cu ulei ars, cat mai multe burlane si imposibil sa nu te incalzesti. Eu la mine incercasem si cu aeroterma de 380 industriala si cu autohtonul Godin si nu faceau fata. Ce e drept la mine 2 pereti sunt de tabla. Uleiul ars e cel mai bun dar trebuie izolata bine rau inventia ca altfel risti din economie sa o dai in spitale. Pt cei cu buznarul mare se gasesc sobe pe ulei ars de cumparat.
|
CUSTOM SHOP VA UREAZA SARBATORI FERICITE! |
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, ProTuning Baia Mare va ureaza un Craciun si An Nou Fericit, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Bafta in Modificarea Masinilor!! Robi si Norby (CNC-ul:lol:) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning