![]() |
Re: ShineRunnerRacing
nu frate puteai sa ai permis de 20 ani daca maina a derapat ce faceai nu mai conteaza ca avea permis de 10 zile conteaza ca nu au patit nimica si punct
|
Baieti va anunt ca George cu opelul "WTD" a iesit din club......
|
dc boss ? sia gasit in alta parte ?
|
nup..poveste lunga ...nu are legatura cu noi, nu s-a certat cu nimeni din club, s-a retras de tot din lumea curselor
|
exact ce a zis matrix...
Quote:
|
:| s-a faqt baiat d ksa sau c?:|
|
sincer chiar imi pare rau pt el era un baiat extraordinar dar tot prietenul nostru ramane
|
FRATE MAI GANDITIVA SI VOI LA CE AM VB CU TRICOURILE
|
si la excursia de la sibiu, vinerea asta e plecarea
|
scz se amana aceasta plecare este mai inpotanta plecarea la CRAIOVA pe 8 martie scz inca se voteaza la votul nominal deocamdata la vot pana acuma a picat sibiu imi pare rau
|
si de ce nu anunti si tu, sau sa stergi topicurile legate de sibiu? ca lumea ma intreaba daca se merge.... anunta si tu..si de ce nu facem cum am zis? care vrea sa mearga merge, ne impartim, care vor la sibiu merg, care vor la craiova merg, daca vor la amandoua nu e nici o pb...
|
ok eu asta fac acuma incerc sa sun pe fiecare inparte sa intreb dar fa si u acelas lucru ca daia suntem 2
multi au votat craiova si mai sun |
Quote:
ai permis? Eu am permis de 1 an jumatate si tatal meu de 21 de ani...crede-ma din cate ***uri am iesit cu el la volan nu-ti inchipui...in care unu din noi era la revedere,daca nu amandoi...Deci asta cu "i-a fugit...saracutul de el"...sunt multe metode prin care poti face o masina sa nu-ti fuga...dar deh...daca el avea permis de 10 zile si se credea regele soselelor...ma rog poate eu am alta gandire si conceptie...dar ma uit si la tampitii care n-au astampar pe la semafoare...si ma sperii de ce prostii pot face...chiar sambata m-am anturat cu unu si era sa o faca atat de frumos de sigur unu din noi 2 era varza... deh...racing...curse... |
sunt de acord cu orlando, am permis de 7 ani si nu "mi-a fugit" niciodata... tb sa mai ai si cap si sa stii unde sa o alergi, e plin bucurestiul de "periculosi" d-astia
|
omu era reisar si subiectu e fumat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning