![]() |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
ai primit pm :))\
nobody knows... ceva instant probabil :D |
nu poate fi instant....daca se stie dinainte ca se face:):)
vroiam sa intreb de premii... |
alea le imparte militia rutiera :))
|
Quote:
|
aia am primit aia vi-am aratat ...mai multe detalii dracu stie...
|
nu, merci CIP, nu prea am chef...intrebam doar, ca sa ma mai bag si eu in seama...
si oricum, in dreapta n-am mai stat de 3 secole...nu cred ca ma mai tzine:):) si totodata, daca premiile le imparte militia, cel putin momentan...spun pas, caci am patit-o mai mult decat urat :) P.s: mass-ul de la 'Alex' a ajuns peste tot in TM...l-am primit de la vreo 10 oameni diferiti, care n-au nici o legatura intre ei:):) siiiigur o sa fie activitate intensa;) |
Uite cum devii vedeta peste noapte ! Felicitari "alex" pentru discretie :raving:
|
:)) poate aveti parte de vreo surpriza daca mergeti:)) ca sincer nu prea vad sa se bage cineva sa organizeze, dar daca ii asa bv lui;)
|
bhaaaaa ... meeeega iuresh traseul, cu saritoare de pe o hala pe alta, prin hale, pe sub hale .... balamuc ce mai ... :lol:
|
Quote:
De asemenea precizez ca nu faceam referire la masinile aranjate...tunate...cum vreti voi...si chiar nu am nimic impotriva daciilor. |
nu e stress...nu iti bate capul! cine a vrut sa inteleaga a inteles ce ai vrut sa spui!
|
Quote:
|
Quote:
Honda rosie am fixato in ochii de mult, si eu voiam sa fac una la fel ca a ta :) e stoc? |
preparata de drift :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning