![]() |
Re: Machete in lucru - alynex
Foarte frumos,ai talent!
Un sfat:incearca un smilgher mai fin pentru frecarea chitului ca ai ceva urme urate:x |
arata bine si suna promitator!
bafta! |
arata foarte bine interiorul
|
Mersi mult baieti:D!
Ma straduisc saptamaniile astea sa fie gata. |
Acum Fordu e grunduit.
Urmeaza ceva finisari,si sper ca pana maine, aaa...adica pana dimineata, sa fie aplicat macar un strat de vopsea. Trebuia sa fie gata in cursul zilei de azi... dar...vad cum si ce reusesc... |
Quote:
si hai cu nissan-ul ca ti-am luat-o inainte! |
Ma straduiesc:lol:.
Mai trebuie retusata putin vopseaua, apoi montatu si chestiile alea mici. Vine si Nissanu imediat:D. Nu vorbesti cu Razvan de topic:oops:? |
1 Attachment(s)
Un mic preview pana saptamana viitoare, sper sa ii fac o sedinta foto undeva in oras:oops:.Puneam poza mai repede, daca nu ma lasa telefonul...
Mai cateva piese de montat,fete usi,oglinzi.etc. O voi prezenta aici(daca nu-i nici o problema,Razvi,Manu,Clau:oops:?),thread-ul meu cu machete e cam praf si as vrea sa il refac... So... |
1 Attachment(s)
Fordul e aici:D.
Acestea doua sunt acum la modificat. F40 doar il reconditionez pentru ca este intr-o stare foarte proasta. Nissanul va suferii mai mult:D. |
te-ai descurcat foarte bine....sunt curios cum o sa iti iasa viper-ul:shock:succes
|
ar merge mai bine dat jos scaunul si facut un supot ceva...ar da mai bine la vedere, oricum a iesit ok.Bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
maine pun poze cu el... sa vezi ce departe am ajuns baga tare! ;) |
Quote:
incerc sa pun si eu maine niste poze sper sa reusesc. Abia astept sa-l vad pe al tau. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning