![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Sunt cazuri...multe... In ploiesti e un "320i" din asta,care cand calca acceleratia si ia piciorul de pe ea face fsss. Evident motorul nu e de 2 litri,dar il are asa pentru cand vine cate un figurant cu BMW M3 :)
|
Quote:
|
Nu stiu cam cat de nasol,dar cel din Ploiesti e destul de rau. De exemplu 320i-ul de aici are motor de M3 E36 (S50B30 parca ii spune) + turbo. Deci da-ti seama :)
Oricum,faci destule masini. Masina ta e incredibil de jmechera! Felicitari! |
Pai una e sa ai 320i cu upgrade de Turbo si alta M3 cu Turbo !!
Anyway ... era doar o gluma cu "cam cat de nasol" ... un BMW cu "4 in linie", fie el si cu Turbo, are mult de munca sa ma prinda din urma, pe cand un "6 in linie" ... e altceva. |
Eu m-am referit ca e 320i,ca asa scrie pe el. Oricum,dupa cum am mai spus-o,tot respectul. Masina ta rupe norma. Cand o scoti la un test? O fisa dyno,ceva...?
|
La cati bani ai bagat in ea chiar trebuia sa va chinuiti sa confectionati tzeava aia de apa de sub galerie ??? se gaseste metalica pe ebay cu cateva lire ....
in rest jmekera ... o asteptam pe strazi ... |
Am citit acest topic pana acum post cu post , te stiu de foarte multa vreme , mai ales acest vis , care pe atunci era doar in stadiul de vis si te certai cu multa lume deoarece nu te considerau vrednic de un proiect de asa anvergura, sau ca ce spuneai tu erau doar vorbe. Uite ca a venit si vremea sa le inchizi gura [ si inca in ce fel !!! ], prin acest proiect foarte complex. Eu unul as putea sa gasesc o groaza de apelative la adresa ta , sau a masinii. Daca te fac nebun [ ma refer in sensul bun ] nu e de ajuns , mai ales ca masina de baza este una slaba . Ce pot sa mai zic ? FELICITARI pentru ceea ce ai facut pana acum din aceasta masina si mult succes in continuare cu acest proiect. Din partea mea cel putin ai tot respectul pentru "acest vis realizat"
Ps : mi a placut enorm modul de detaliere a pieselor pe care le ai montat pe masina :D |
Quote:
|
frumos proiect..o sa iasa ceva super smeker;) astept cu nerabdare:D si app nam citit tot topicu.. ce motor ai pe masina acum? ce sa zic..iti urez multa bafta la proiect si sa faci ce ti-ai propus;):D
|
C20LET - 2.0 TURBO
|
Quote:
15" x 25 = 375 mm Succes, Esperache! |
Quote:
bafta |
Bravo cu tot respectul pentru tine si masina ta !
|
Bravo tie!tot respectul pentru tine si pentru masina!sa o stapanesti sanatos!
|
esti beton....si io ma gandesc de mult timp la un tuning la o masina am ceva in minte.....am un civic din 94 1.6 16v....din pacate inca nu dispun de bani tai...in schimb as vrea sa imi spui unde te`ai interesat de toate modificarile ai vreun catalog as vrea si io sa ma interesez
oricum am cel mai mare respect pt tine si sper intr`o zo sa fiu io in locu tau cu proiectu meu acolo stima inca o data si astept raspuns |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning