![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
Quote:
|
ajutor 3d...dk doriti
nush daca a fost o idee prea buna sa fac topic nou deoarece se gasesc persoane sa-mi spuna k mai bine faceam la "tips&tricks" dar mi-am zis macar sa incerc...am si eu nevoie de persoane binevoitoare care sa-mi explice si mie mai in detaliu cum se face o masina in 3d...eu stiu km 30% programul...am citit si pe net tutoriale pt masini deci stiu cat de cat cu ce se mananca...MAREA,ENORMA mea problema este la dispunerea vertexilor...nush cum sa-i pun k sa se lege lateralul de partea din fata (k sa dau un exemplu) am incercat sa mai fac masini prin metoda urmatoare : faceam cate un plan si incepeam sa-l modific pe acela...dar la sfarsitnu-mi iesea unele detalii care se vedeau cu ochiul liber...adik 50% care sunt binevoitori...ii rog sa ma ajute...stiu k nu o sa se inghesuie lumea dar macar am incercat multumesc
Quote:
|
mah care imi da shi mie un link de unde pot sa iau v-ray shi materialele lui....ca yo il am in comp dar cand ii dau sa randeze imi apare o sumedenie de erori shi nu vrea sa randeze...shi plus ca nici materiale v-ray nu am cand, dau la materiale imi apare totul negru mat....nici macar nu imi arata cum erau inainte cand erau "stoc"(simple).....ma puteti ajuta cu un link ceva....pls
|
nu ai ce face cu vray acum...invata sa modelezi...sa ai ce randa cu el
|
1 Attachment(s)
prima mea lucrare in 3d studio max : nu stiu unde am gresit..
poate ma ajuta cineva... |
Quote:
Ai gresit acolo unde trebuia sa selectezi marginile spitelor si sa tragi de ele in spate(tinand apasat pe shift).Astfel, marginile spitelor se clonau,si trase in spate, le dadeai aspect tri-dimensional...pe cand, spitele tale au ramas 2D. In caz ca nu ai lipit(weld) spitele de janta(cilindru), selectezi spitele, click dreapta pe ele,poly,selectezi edge(e un trinughi rosu), le selectezi pe toate care sunt pe margini, te duci in "Top View port" si tragi in sus ... sper ca a fost clar ce am zis... |
1 Attachment(s)
ms gata..ultima varianta...
totusi ..cum pot pune si anvelopa pe ea ?:roll: |
Frost dani dami si mie 3dsmax !!
|
tu vrei sa le incepi p toate deodata... nu se stie c "outcome" o sa ai :)
|
cine imi expplica si mie pasi spre a creea o masina in max ?
in mare asa..dar macar la inceput asa sa stiu cum bag blueprinturiile ... sau sa-mi dati un tutorial..:roll: pleaseeeeeeeeeeeee |
hokey(ok) :D
io zic sa mai "bati in lung si in lat maxu " sa inveti shortcuturi , ce face fiecare... sa iei tu singur materiale , sa combini , sa vezi cum iese... ai vrut , ai primit :D |
pai si cum le pun in pozitia aia..adic sa pun fetele de la masini in felul ala ?
|
selectezi la tipu de material ce vrei u (io raytrace)
si la diffuse dai bitmap si desvhizi jpg'u unde ai blueprint'u |
sper ca n'am gresit ce am zis, ca nu am deschis maxu' :-S
|
Quote:
jamy_dani |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning