![]() |
Re: Intalnire Constanta
imediat cum incep facultatea vin si eu la o intalnirea :)
daca sunt primit cu numar de IL...normal |
poti sa ai si nr de bulgaria...ca tot t primim... :))) ideea e sa ai u rabdare cu noi .. :))) aia e problema
|
18 Attachment(s)
Scuze de claritatea pozelor dar stiti care au fost conditiile de afara ...:D
|
ce marfa sunt:D
|
Ce de zapada aveam pe masina =))) prinde bine cu alb...mi-a dat niste idei =)))
P.S Andrei pune niste cartoane la radiator =)) |
nu am nevoie,fierbe daca pun.
|
Clanul Burago !
|
stolul burago=))
|
apa fiarta si vaselina fac minuni jderule:)) problema acuma e ca nu prea reusesc sa dau jos gheata de pe parbriz...din interior:)) stii ca e belea mare cu dezaburirea. poate duminica seara sa resusesc s-o scot la o tura. pana atunci nu ma aventurez ca n-am gume ca lumea.
|
daca nu baga caldura indeajuns d mult sa`ti dezabureasca parbrizu ... eu zic so lasi acolo unde sta ca sta bine in parcare....DREAPTA :)) las ca`i bun deselu acum...consum mic...caldura din plin...cine t plange ?!:)) daca am jignit cu Clanul Burago .. va rog a ma scuza...nu cred ca toti sunte`ti porumbei calatori...sau vre`ti sa fi`ti ?!
|
=))))
|
deschid un topic...daca vre`ti sa va inscrie`ti si sa participati la discutii cu cea mai mare placere...:D
|
ce fel de topic?
|
extra, vad ca de cand nu mai surubaresti la masina esti foarte activ pe forum :D :D Vezi ca ti-am facut ala pt luneta, dar mai asteptam, ca nu se lipeste peste zapada :)
Aseara o gramada de peripetii, pana am intrat in masina, ca inghetase toate gaurile pt chei, inghetase tija de la carburator si nu o puteam accelera, dupa aia nu se mai inchidea capota de gheata si zapada, usa la fel, stateam cu sticla de apa calda in benzinarie sa desfac busonul la benzina :D Dupa suc, cateva driftulete prin mamaia si prin oras, rupt un stalp d-ala mic de plastic din mamaia...dar a fost frumos :D N-are cum sa nu iti placa iarna cu o dacie veche prin oras :)))) |
pai eu dc crezi ca am lasato in parcare...macar pana se mai linisteste treaba...am so scot si eu la o tura...da sa se lase zapada...ca ma oftic ca n`am frana d mana
:(...ms pt stiker....abea astept sa`l lipesc....sa fac reclama.. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning