![]() |
eee si n-am salvat partea a2a cand batman era ta-su lu luke skywalker :lol:
|
v-ati gasit ..
|
cine muah?
ala negru de respira greu? :lol: |
era ta-su mah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
|
1 Attachment(s)
sa moara 3 capre si un elefant...cu needbrain nu poti avea o discutie civilizata... eu incerc sa vb coerent si clar si el tot vb aiurea ... uite:
Speeder: a murit ma Speeder: lam calcat Speeder: pe viezure needBrain: vaiiiiiiii needBrain: needBrain: nu eram de fataaaaa needBrain: Speeder: lam calcat p cap Speeder: veeeezi?! needBrain: needBrain: daaaaaaaa needBrain: Speeder: se masturba p podea si eu... Speeder: dar makar a murit intro clipa d placere needBrain: saracu....... Speeder: beau p 17 in cinstea lui needBrain: da...si io needBrain: era baiat bun needBrain: Speeder: aha Speeder: ii placea sa violeze babe, dar era baiat bun Speeder: trecand peste jafurile d la banci needBrain: asa este........ needBrain: baiat de nota 10 needBrain: pana si politia il placea needBrain: era no1 pe lista lor Speeder: da Speeder: mai ales sergentului cross Speeder: ii baga pulanu in nas d fiecare data dar cred k si lui ii placea needBrain: needBrain: daaaaa Speeder: ala e din most wanted needBrain: trist trist needBrain: o sa-i duc doru Speeder: il duci tu pe doru ? Speeder: oki... needBrain: adica o sa-mi fie dor de el needBrain: cu cine plm o sa mai ciordesc io portofele din troleu? needBrain: Speeder: cu roger... e el cam drogat dar knd e vb d portofele nu mai vede ursi polari dansand p muzica lui gutza Speeder: ci se pune p treab Speeder: A needBrain: nush mah......tipu asta e cam dilibau Speeder: mda... Speeder: dk mananca numai varza murata in palinca ce sa ii faci?! needBrain: io i-am spus needBrain: mai usor cu cola Speeder: dk tine aragazu tot timpu deschis asta e needBrain: aha needBrain: idiot needBrain: sa moara jiji Speeder: ce ai cu oile?! Speeder: estii oiofil? needBrain: nope needBrain: sunt blanofil Speeder: ce e aia? needBrain: adica mananc multi cartofi prajiti Speeder: ii fierbi in atmosfera toaletei? needBrain: nope needBrain: in frigider Speeder: pai akolo sunt cele mai multe bacterii purtatoare de sifilis Speeder: nu stiai!? Speeder: stiai ma?! sau ai uitat pozitia la masina si a nins cu bere? needBrain: cu icre de barbat a nins Speeder: ahaa... si ai tinut gura deschis si a venit ala? needBrain: nu pe mine mah needBrain: cica era un glof rosu needBrain: si si-a dat drumu pe el Speeder: si glofu asta era din braduletz? needBrain: io ce era sa fac needBrain: ? needBrain: nu era needBrain: era din bucuresti needBrain: Speeder: trebuia sa il dezlegi p mos craciun Speeder: lai sodomizat destul needBrain: da-l ma dracu mah needBrain: mare bulangiu mosu Speeder: stiu...daia o si arde cu tine k ii cumperi coli pt imprimanta laser needBrain: sa vezi faza anu trecut needBrain: i-am cerut o bicicleta needBrain: un calculator needBrain: si o ciocolata needBrain: si muistu needBrain: nu mi-a dat mah ciocolata needBrain: sa-i stea-n gat Speeder: pai dc crezi k are gusa aia ma? Speeder: k ia stat in gat iti zic eu Speeder: dk nu la invatat nimeni sa scuipe nu sa inghita needBrain: asa-i Speeder: oricum...rosu ala e atat d gay Speeder: sa iti zic un secret needBrain: asa-i.......... needBrain: zi Speeder: daia lam si omorat pe gigel needBrain: e *** needBrain: ca avea ciclu needBrain: ? Speeder: k a zis k mos craciun danseaza in strip pt hermafroditi si necrofili... Speeder: si neam certat...si el a zis k isi baga **** in el de 1 decembrie Speeder: si a venit basescu si ia dat un cap in gura...si vezi u urmarea Speeder: numai vina pinguinilor! needBrain: cica a fost comunist gigel Speeder: pai da Speeder: nu vezi k are sangele rosu?! needBrain: asa e tricoloru ma a da...asta e costica :) iepurele mutant, divizia playboy |
si cine nu poate purta mah o discutie coerenta?
io ce sa-ti fac daca ai boala pe marmota.... :roll: |
dk marmota nu se mai da jos dp casa k acoperisu e din staniol c vrei?!
cre k ar trebui sa facem o conferinta si cu psycho :evil: :twisted: |
aoleuuuu
bahaosssssssssssss hai,cand facem? :lol: |
Nu sunteti normali sa moara fapta :lol: :lol: :lol:
:peace: |
doamneeeeee.... la facultate cu voi !!!!!!!! nu la pierdut vremea cu oi cartofi prajiti IEPURI !
|
bah cati ani avetzi mah in pewla mea :))
|
nu mai mult de 12-13
|
12-13 insumat, nu d fiecare in parte :lol:
|
astia \"ie\" tzacaniti rau de tot...iar capu' tzacanitzilor e creierash :)
bah...duceti-va mah la vacanta mare...voi nu sunteti normali :P |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
sa nu dati daca ma vedeti pe strada! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning