![]() |
Re: Intamplari mai "haioase"... in ale ilegalelor
Quote:
|
Eu am păţit-o pe asta cu marşarierul la prima mea legală, long time ago, deci îl cred pe om, s-o fi pierdut :lol:
|
neplacut.... de aceea nu trebuie sa sati in spatele masinilor de la start :)
|
imi imaginez ce senzatie are si soferul cand se asteapta sa plece tare in fatza si deodata il da cu capu de volan :)))
|
eh, schimbi repede vit 1, nu stai să ajungi prea tare în spate, dar pierzi mult si te faci de cacao maxim :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tremuram precum câinele la injectie când am văzut o mare de oameni care stăteau cu ochii pe noi :lol:
menţionez că ăluia care se dădea cu mine i s-a făcut milă de prostia mea, s-a oprit, s-a aşezat din nou la start şi a luat bătaie :lol: |
Quote:
|
frate cata caterinca
deci topicul asta puncteaza foarte mult in lista "Cele mai amuzante lucruri din lume" unele faze sunt mai sus de mortale o sa imi vina si mie randu :lol: |
LA multi ani! si la multe liniute si alte peripeti !!! :D:D
|
Hai sa povestesc si eu una, petrecuta la SB acum un an...
Deci, mare intalnire mare, grillfest in parcare la carrfour. Vin circa 100 de masini (pe putin) , umplem o parcare, (cred ca exista filmulet pe youtube dat de antena1 curse ilegale sibiu). Unii se dadeau la liniuta, unii faceau fum, cautand sa parcheze dar fiind indecisi deci invartind repede de volan,etc. La un moment dat se aude : GARDA BAH! si din 100 de masini + am ramas vreo 20. Se da nenea extraterestru jos din masina, vine la unu dintre "linistitii" de pe margine si ii cere actele. Asta (fraier dupa parerea mea, avand masina parcata) ii da actele (permis, buletin, actele masinii) si politistu` se urca in masina si pleaca cu ele. Noi toti, ce facem? Hai dupa actele omului. Dam telefoane, 100 de masini in fata la politie (care in Sibiu e in spatele unui bloc, langa strada principala), blocand parcare, access tot. Sta ala 20 de min innauntru, noi afara deja devenim "nerabdatori" si ridicam putin vocea. Dintr-o data, apar oamenii cu ciorap pe cap, incepand sa urle la noi ca VALEA DE AICI, CE-I AICI? HAI VALEA TOATA LUMEA!! (s-or fi simtit amenintati oamenii). Problema majora era ca erau 2 intrari si ambele blocate cu masini... ale POLITIEI!. Cum sa pleci cand n ai pe unde? Intre timp, cei cu probleme (mai o folie, mai o evacuare, mai un alt motor, mai numere de la dacie pe VW, etc) isi faceau planuri, pe unde sa fuga ce sa faca. Ideea geniala a fost data de o fata, care nu era nici soferita: Lasati masinile aici (erau cat de cat bine parcate) si plecati pe jos, reveniti maine dupa ele....:rolleyes2 Apoi dupa ce am plecat, ma suna unu si zice: frate, ma urmareste masina de politie Eu: Unde esti?? El: Merg spre casa si asta e tot dupa mine Eu:Pai tu unde stai ma? Mergi incet si regulamentar! El: pai io merg incet, si de stat stau langa politie EU: Ba esti nebun? Ala nu are nici o treaba cu tine ma disperatule!.... Asa ca exista si panicati.... Povestiri ar mai fi, dar mi se termina programu` la lucru si nu mai am timp sa scriu... |
Foarte tare intamplarea:)))
Pana la urma ati recuperat actele ? |
Acu' 2 ani, pe Splaiul Unirii (cheiul Dambovitei in Bucuresti) chinuiam un Kawasaki al unui amic, impreuna cu alti disperati, eram vreo 7-8. Aproape de soseaua Mihai Bravu, apare Garcea.
"Vaaaaai, facem liniute? O sa va iau permisele si ce amenda va dau eu..." etc. Unu' din bikeri, tare-n gura: "Defineste termenul de liniuta, asa cum scrie in lege." Garcea: "Ma pish pe legea ta". Bikeru: "ia si pisa-te si pe asta" si-i intinde o legitimatie. Garcea se face ALB si ingaima: "va rog sa ma iertati domnule inspector principal" In timp ce ne cacam pe noi de ras, asta le scotocea toate actele: procesele everbale incheiate, ordinul de misiune si ce mai aveau aia acolo. End. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning