![]() |
Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo
nu e cine stie ce, dar totusi, vorbim despre un Porsche !
|
Is it a hatchback? Nooo! Is it a coupe? Nooo! Is it a Porsche? Fuck no!
It is Panaramera! |
interesant modelul....dar ce mi-a placut cel mai mult : eleronul(zici k e din Viper)
|
frumos.. nu ai ce comenta
|
Sistemul care ridica si coboara eleronul si modul in care se extinde e grozav. Foarte frumos filmuletul de prezentare
|
superb :X ...
|
Deci....tehnologic vorbind, tot ce este pe masina asta este de varf
la aspect totusi, un porsche in 4/5 usi este cam ciudat Si apropo, acum toata lumea face eleron retractabil :D |
frumos tare filmul de prezentare...intr-adevar o masina pt oameni care detin bani,multi bani si poate si un yacht... nu arata foarte bine spatele la modelul asta dar interiorul si fata sunt geniale...si cu eleronul ala care se deschide cel mai frumos din toate modelele cu eleron retractabil...uiti si de spatele ala uratel..
|
Asa-i, tehnologic masina e geniala. Dar au stricat totu cu designul si cu destinatia masinii. Nu stiu cand o sa le vina mintea la loc lu astia, ei nu sunt o firma care fac SUV-uri sau limuzine, ei ar trebui sa faca ce stiu cel mai bine si anume masini mici si sportive, cand faceau asta totu era bine si frumos, acum isi manaca unghiile si cer de la guvernu german bani ca sa nu dea faliment.TREZIREA!
|
Eu inca astept sa vad una in realitate si apoi imi dau cu parerea :-D. Oricum filmuletzu e super.
|
foarte frumos porshe se intrece pe sine:D
|
Imi place Panamera, la inceput mi-era antipatic, acum chiar imi place si sunt de parere ca s-a integrat asa cum trebuie in familia Porsche. La mai mare, insa nu sunt de acord cu dieselul de pe Cayenne.
|
am vazut multe pareri ca e urata, ca a stricat porsche totul cu aceasta masina. parerea mea e ca e o masina foarte bine realizata! imi place si cu siguranta va avea succes la vanzari.
|
Quote:
|
arata bine masina, si sigur in realitate va fi si mai grava. dar pret?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning