![]() |
Re: Machetele mele - NECROPHORUS
Eu aştept cuminte 911 GT3 RSR-u :shock::cry: superbitate !
|
:shock:Eu unu abia astept sa prezinti batranele alea frumoase ca ai ceva acolo:!::!::!:
|
o da ! mult si bun :shock:
cred ca o sa ai ce prezenta cateva saptamani bune :D stam aproape ! |
Foarte frumoase colectie de 1/24, toate imi plac :-) Astept prezentarile urmatoare, ca ai ce sa prezinti :D
|
Chiar sunt curios sa vad 320si-ul WTCC...Multe chestii interesante se anunta acolo :D
|
frumoase aparitii...sunt curios sa vad abarth-urile acelea...vazusem si eu prin italia,dar mi-am luat altceva pana la urma:D
|
Frumoase machete in curand o sa mi le pun si eu bafta in continuare
Imi place mustangul e cool |
3 Attachment(s)
Pana una alta, adica pana apuc un aparat foto mai bun sa fac prezentarile mai ca lumea, mai apar alte 3 machete ratacite de asemenea pozele inaintase prezentarii.
E o mare posibilitate ca multe din machetele de mai sus sa prezinte modificari la prezentarea propriuzisa. :twisted: |
Quote:
|
Corvette e super si Ford la fel astept sa le prezinti:!:
Chevy e Mondo la 1.24:?: |
wohooo, i.ai gasit la vette niste roti foarte taari !
jantele se potrivesc de minune, sunt si late, si banuiesc ca au cauciucuri 'adevarate' ... nu de plastic, nu? -da este la 1/24 si este motormax- felicitari pentru achizitii, abia asteptam poze... eu unul, in special cu bmw.uri :-) |
Baietii, nu va faceti probeleme o sa apara toate, unele mai repede altele mai tarziu, cum spuneam unele mai trebuiesc si modificate. Sincer Chevy ul nu cred ca apare prin primele care urmeaza iar Fordul din pacate nici atat. Apropo de rotile alea si cauciucuri : intr-adevar arata binisor jantele iar ca si cauciucuri sunt din cauciuc, nu sunt luate de la vreo jucarie sau ceva, sunt foarte moi si au si striatiile adecvate.
Ca si idee atunci cand o sa prezint cred ca o sa incep cu un porsche gt3 apoi ceva batrane, urmeaza bmw urile seria 3, apoi fiaturile, si probabil mai apoi chevy ul, mai departe vedem ce si cum. Sper sa fie cat mai multi multumiti de ordinea aparitiilor, am incercat sa respect regula - primul venit primul servit - 8) PS: sunt toate la 1/24 |
aoleuuu, vreau si eu impreza wrc 2008!!!te roooog, ajuta ma!!!
|
(Subaru wrc) Nu inteleg, macheta prezentata sau macheta in sine?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning