![]() |
Re: Land Rover Freelander 2 (Arden) - DD Inside
..inca caut masina..am pus toate plasticele la loc pe Land,si culmea nu am pierdut nimic..:lol:.. Am renuntat din mai multe motive la Land Rover..vreau spatiu mai mare,vreau sa lucrez la ceva nou,vreau sa nu imi fie frica ca daca mai vreau sa vand masina sa zica ala ca e mai rau ca o dacie.
O sa renunt definitiv la Land si din motiv ca o sa o vand curand .Ma voi axa pe 2 masini..Una strict muzica dar sa pot sa si circul cu ea, una de viteza neaparat 4*4 pe ea ca sa nu am stres si iarna..sincer ma gandeam la STI. Sa vad cum decurg lucrurile..Momentan caut masina de muzica:twisted: |
daca nu vrei sa o iei noua , o recomand pe cea berlina. oricum, buna alegere cu subaru!
|
Quote:
on: worldcars,schimba masina cu alta pentru ca foarte probabil Roveru nu se preteaza atat de bine la SPL ca Peugeotu sau Citroenu respectiv...nu ca omoara tabla!:P |
Quote:
|
Fx-u este 4 *4 numa ca nu mai vreau jeep.Aia o am ca jeep pe langa sti si duba;)
|
Quote:
la urmatorul show vezi intreaba de relaxu, mamutu uite de bigu, poti sa intrebi si de mine daca vrei si o sa iti explicam ca sa intelegi si tu unele lucruri.... ps: 1. apropo "nai dat" se scrie n-ai dat, ca vine prescurtatea de la nu ai dat (ca sa intelegi tu) 2. si din cate stiu eu poate ma inshel bigule ajuta si tu pe mine ca sunt mai taran eu "spui dece asa" de ce se scrie dezlegat din cate stiu eu. |
"dece" e de pe vremea lu` Caragiale....adica zece :))
scz de offtopic vlad |
Stai chill8)
|
Masina va fi prezenta la 4 tuning pe 13-14 cu NOUA configuratie..care?? Ghiciti!
|
aoleo te-ai uitat din nou si ai vazut ca sunt deasupra ta la posturi, si ai zis sa postezi sa fii inainte mea.....vai ce tare, suntem prea tari
cineva are nevoie de atentie... |
Re: Land Rover Freelander 2
Ce se mai aude:D:)?
|
Frate masina asta e turbo? :D
Bafta la proiect |
nenea vlad, ceva noutati de la matale?
|
4 Attachment(s)