![]() |
Re: Meine` GOLF III - W35T
daca tie iti place e ok eu nu asi fi pus niciuna nici alta :D dar important e sa iti placa tie
bafata in continoare... |
Super pozele, pacat ca nu am ajuns si noi( afurisita de licenta:evil:)
|
Cam ţipă după un bad boy look şi o suspensie mai low :cry: e cam prea înăltuţă !:!::?:
|
cam da....suspensia e chiar necesara :D
|
salut imi poti zice si mie cum tiai dat sticla jos de la faruri?de ce sa incalzesc siliconu?nu mai bine le dai apoi dau jos siliconu si pun altu?cu ce sa incalzesc?ms
|
bagale in cuptorul cu microunde
|
Quote:
|
Salut W35T... faina` masinutza ta... ! imi place
|
Quote:
|
westule .. stii ca la tine modificarile merg pe fast-foreward si ca nu te simti bine daca nu mai lucri cate ceva.
si pana acuma tot ce-ai facut a mers in directia buna ;) |
salut mai ai o intrebare in leg cu farurile ca vreau sa le fac si eu,cu ce leai facut in interior negre?vopsea?si cum ai dat sa nu dai pe oglinda aia din interior?ms mult daca se poate sami raspunzi azi ca maine vreau sa le fac:D
|
Quote:
Eu le-am infoliat, nu mam complicat cu vopsit... le-am infoliat cu folie neagra de banner si dupa am taiat cu un cutter pe contur, fiind izolata acolo nu are nici o problema. Cu cea mai mare placere ! |
Quote:
|
ms mult auzi eleronu de luneta cum lai prins?si de unde lai cumparat,a si de unde tiai luat folie de baner,oare cu folie de geamuri rezolv?pot oare sa o aplic acolo?
|
Eleronul e prins deocamdata cu folie dublu adeziva...dar il voi prinde cu silicon.
Cu folia de geamuri nu rezolvi nimica !!! Am inteles ca esti din cj... dute la verla si cumpara-ti putina folie, acolo e depozitul de folii ORACAL, sau mai poti gasi folii in Praktiker daca aveti. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning