![]() |
Re: Nissan Sunny GTi-R
acu iti mai trebuie un calorifer pe masura...
|
3 Attachment(s)
''Caloriferul'' inainte sa il aranjez si dupa ce l-am aranjat.
Enjoy,,,,,,,,,,, |
roackere ...esti nebun:rolleyes2:lol:
|
Felicitari pentru za raizing san !! Esti un "chinez" adevarat fratele meu !!:peace:
Era bemve iz going daun mai frend !! :lol: |
Domnu Dan va multumesc pentru aprecieri.....sa speram ca ve guna tich a leson to za bemve gays:)))))
|
Quote:
|
mi s-au lungit urechile de cand astept sa iasa bestia asta mica ......
|
Nu prea am ce face......daca as fi avut bani era gata de acum foarte mult timp....dar eu pana acum a investit foarte foarte multi bani, chiar mai multi decat imi permit!!!!
Deocamdata nu pot preconiza o data fixa...... Gandeste-te ca eu pana acum am bagat numai materiale de la Wurth si am cumparat piese numai de calitate maxima de la producatori de renume. Hai sa fac o mica listutza: WURTH: -SPRAY CU ZINC - 70 RON (Am folosit aproximativ 15) -MASTIC CAROSERIE WURTH 120 ron (Am folosit 3 cutii) -SPRAY CU CEARA LICHIDA PENTRU INTERIOR - 40 RON (6 spray-uri) ''CHIMICALE'' ORIG PENTRU MERCEDES -ANTIFON 100 RON (4 cutii) - etc etc etc..............si mai sunt cred ca inca pe atat bagate NUMAI materiale in masina asta!!! Nu ma laud cu ce bani am eu dar numai ca sa va faceti o idee cam cat costa o lucrare de gen....... De asta am pus poze din sapt in sapt ca sa se vada ca la masina se munceste si se progreseaza, cand e gata nu se stie!!!! |
scump domne' scump...dincolo era mai ieftin:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine femeia????
:))) |
Oricum masina asta nu cred ca va pleca decat in mormant cu mine .....la cati bani am bagat in ea nu cred ca imi va da nimeni nici 50% asa ca..............
|
Misto centrala si caloriferu lolo :)
|
Quote:
De ce crezi ca se zice ca "daca ti-ai luat japoneza, nu mai treci la altceva"? :lol: Glumesc, arata intr-un mare fel "caloriferul" ala... 8) Japan dude, Japan... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning