![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
Poate o face alba :lol: app ce culoare o sa fie ?
Intradevar nimeni cu comanda pe bani tai si pe deciziile tale ;) bafta cu ea in continuare |
Quote:
Mai am de finisat si capota si un pic balamalele pentru ca le-am modificat mai mult....dar iti voi da solutia;)...de fapt solutii sunt foarte multe rabdare si un pic de imaginatie trebuie sa ai ...si inca ceva...un parc de dezmembrari unde sa te joci la capote=))....eu am mers pe sistemul de la Touran cu mici MARI modificari...dar se poate merge si pe balamale de solenza...si e mai simplu sau pe balamale de Golf Plus...sau pe orice sistem de balamale cu 2 parghii...DE RETINUT...la modelele 1300 capota mai intai trebuie aruncata in fata iar apoi trebuie ridicata... La motor nu va ramane alb...asta este primul strat de fuller sa vad eventualele "bube" pentru ca la motor va fi clean din cate se vede...;) Spor la treaba! |
22 Attachment(s)
Si inca un pic si astazi....
|
Imi plac anvelopele de pe spate:D ce sunt? Yokohoma Parada?
Sper ca masina dupa poze a fost data in grund... nu? Ca este cam nasol sa o lasi asa tabla cruda |
Meserie bafta in continuare !
|
iese super
bafta in continuare |
bravo titi, multa munca la cazan, tiam spus eu tie......ai e30 stai cu mainile negre,ai dacie...la fel.., daca ai nevoie de ceva de aici...in 2 saptamani sunt acasa si iti pot aduce!
bafta in continuare |
Quote:
Gogule ...as avea nevoie de 2 canapele gen scoica dar sa fie si mai old school... |
Salut, daca iti mai trebuiesc clapete de moto suna-ma!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ceva in genul asta m-ar coafa! http://www.google.ro/imgres?start=21...17&tx=67&ty=74 |
Deci sa inteleg ca nu ai renuntat la Alpine:lol: si ca o sa revi cu un Alpine multiclapete cu injectie?:lol:
De curiozitate, de pe ce sunt clapetele? Ce motocicleta? Nu le vinzi? :lol: |
O galerie de admisie de Alpine aspirat nu ai de vanzare?
|
in mare parte nu mai este alpine;)....este tot o ciorba....si inca nu e gata si nici nu am idee cand va fi daca va fi....am una de alpine turbo
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning