![]() |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
Da poza cu Beetle NEVER DIES :X Bravo!
|
Si am si uitat aproape :D Sarbatori fericite, si Un An Nou Fericit pt toti!;) Sa va cada DSLR-uri si obiective pe cap ;) si da...toti ce va doriti...;)>:D<
|
Quote:
Quote:
Quote:
Sarbatori Fericite si tie , sa ai cadouri numai Nikoane si obiective de la 1000000000 de Euroi in sus :lol::hug::hug::hug: |
12 Attachment(s)
Spre E30 Meeting - Ploiesti :twisted: |
Pozele sunt faine...dar majoritatea din ultima editie sunt snapshoturi :sad:
Cele cu ATV-ul sunt faine rau :shock: Asteptam mai multe ;) |
Quote:
La cate - 0 grade erau afara numai de poze artistice aveam eu chef :lol: , mersi oricum :-P |
22 Attachment(s)
BMw E30 Meeting - Ploiesti - Carrefour |
vezi ca sunt putin cam arse
|
Quote:
Stiu ca nu sunt perfecte si au defecte dar nu am avut ce sa fac , pur si simplu era frig de iti inghetau oasele asa ca nu am stat de poze facute artistic , am tras si eu niste cadre acolo si asta a fost :lol: ms oricum ! |
24 Attachment(s)
BMW E30 Meeting - SET 3 |
Cam exagerezi cu contrastele. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1261400401
Am vazut ca ai o afinitate fata de HDR. Dar nu prea iti iese. Studiaza mai mult fenomenul. |
Quote:
Da , stiu ca trebuie sa-l studiez , nu prea l-am inteles si nici n-am avut cand sa intreb persoanele care stiu eu ca s-ar pricepe foarte bine dar deh , poate intr-o zi o sa-l invat ( HDR`u ) . Pozele le-am facut asa ca sincera sa fiu m-am plictisit de poze normale ...si am vrut ceva mai nou , chiar daca nu au iesit perfecte ...mie imi plac si asa :-) mersi oricum |
Evita sa tragi prea mult de slidere altfel obtii acele halo-uri inestetice. De facut stie oricine sa faca un HDR, mai greu e sa stii care-i limita, altfel obtii SF-uri.
Eu spre exemplu incerc HDR-uri doar pentru imaginile nocturne unde nu poti obtine un dynamic range multumitor, ziua nici nu-mi bat capul decat extrem de rar. Mai degraba ai incerca sa studiezi cum se obtine o expunere corecta studiind despre Zone System ;) |
Quote:
Multumesc frumos pentru sfat :-) |
1 Attachment(s)
Ho-Ho-Ho !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning