![]() |
Re: Suspensii sport orice model!
Quote:
Set amortizoare FK 35-40 4 arcuri +4 amortizoare pret promotional de 200 euro Set amortizoare JOM -40 4 arcuri +4 amortizoare pret 209 euro |
Quote:
poti verifica in Tech Doc , sau ceva asemanator ca sa stiu sigur ? |
ptr un bmw 320i din 1991,modificat sport ce amortizoare pot pune(nu se vede seria celor de pe bmw)
|
Salut,
Chrysler PT Cruiser exista arcuri sport pentru modelul acesta? |
Quote:
Arcuri FK Chrysler PT Cruiser Typ PT an de fabr. 2000> coboara 35-40 pret 139,00euro Arcuri AP Chrysler PT Cruiser Typ PT an de fabr. 2000> coboara 40/30 pret 143,00euro Arcuri Weitec Chrysler PT Cruiser Typ PT an de fabr. 2000> coboara 30/35 pret 155,00euro Arcuri KW Chrysler PT Cruiser Typ PT an de fabr. 2000> coboara 40 pret 194,00euro |
Quote:
|
Mersi frumos era pentru un prieten in voi comunica in scurt timp
|
Salut. Ma intereseaza un chit de suspensie complet (arcuri+amortizoare) pt. un focus nou din 2008, motor: 2000 tdci. si daca ai si bari de rigidizare... Amortizoare Kayaba aduci?
Da-mi, te rog, niste preturi si termen de livrare. Mersi. |
Salut ma intereseaza si pe mine un set complet (arcuri+amortizoare) sport pt un audi A4 B5 (an 2000) 1.8T quattro.
Ce variante am? Merci. |
salut
pentru un vectra a berlina din '92 motor 1.6 m-ar interesa un set de arcuri sport , care sa se impace bine cu amortizoarele sachs pe gaz pe care le am pe ea. vreau o lista cu variante, pret doar pt arcuri dar si pt suspensia completa mersi! |
pentru opel corsa B motor de 1.6 16 V din 1999 aduci ?
vreau fixa si sa fie dura. un pret daca se poate. 30/30 sau 35/35 de preferat. nu vreau dealea scumpe . doar cu arcuri pot cobora masina ? daca se poate fami un pret si pt arcuri separat. |
Pentru Corsa B, de la FK , putem sa aducem pe comanda suspensie completa de 35-40mm , la 184 eur. De la Jom va mai putem oferi suspensie completa tot de 40mm, la 160 eur.
Iar arcuri, de la FK, care lasa tot 40mm la 100 eur. Puteti lasa masina mai jos si doar cu arcuri. Nici unul din produse nu se afla pe stoc, ele trebuiesc comandate. |
Pentru logan 1.6 16V,ce tipuri de suspensie poti aduce? Ce stii de cele de la KW?Mi-ar placea mai mult coilovers!
|
Quote:
ai un raspuns final pentru mine ? ai aflat ceva ? |
Salut, un kit complet sport (amortizoare + arcuri) pentru un Fiat Bravo modelul nou din 2007 ai? Daca da spune-mi si niste preturi. Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning