![]() |
Re: Matiz...Craiova
Am inteles ce ai vrut sa zici, asa este bi-xenonul se misca becul in soclu ai dreptate;) eu te-am inteles de prima data! Ma bucur ca daca si la voi face asa inseamna ca e kitul ok, nu as vrea sa il vand la cineva defect...sa ma injure dupaia:-) Daca pe voi va multumeste xenonul ma bucur sincer, eu sunt multumit de halogen si asa va ramane!
|
tu sti ce vei face este alegerea ta, tu o conduci nu noi si ramane tu sa alegi ce e mai bun ptr tine... bafta :P
|
1 Attachment(s)
frumos matizu robert felicitari pt tot ce ai facut si jos palaria ca te pricepi singur sa le faci ce ai facut pana la urma cu becurile ai patrat xenoanele sau ai luat alte becuri ? eu am niste becuri din real parca am dat 80 ron pe ele sunt super multumit au tenta albastra ( xenon look ) ti-as recomanda ca si tu ai albastra masina si ar da frumos :P uite o poza cu faza scurta noaptea sa iti faci o idee .. bafta in continuare cu masina !
|
Salut! Ma bucur ca iti place masinuta mea, instalatia am dat-o jos si am becuri normale acum, caut sa cumpar Philips'uri ca am fost multumit de ele, alea fac lumina normala alba cu toate ca au sticla cu tenta de albastru! Instalatia xenon o am la vanzare!
|
4 Attachment(s)
:-)S-au dus geamurile ionizate gata, le-am curatat! Urmeaza folia dar nu acum imediat! Cateva poze de la service....
|
Buna treaba! Nu ii statea deloc bine cu oglinzilea alea acolo... cum de altfel nici la al meu espero nu ii sta bine!
Tu le-ai curatat sau le-ai schimbat??? |
Quote:
ps:ar fi bine sa colantezi si triplele sau sa le dai cu putin spray;) |
Stiu ca nu ii statea bine. Ma ofticam de fiecare data cand ma uitam la ea:-) dupa parerea mea era singurul lucru care o tragea in jos, sa zic asa:-)
Eu le-am curatat, defapt nu eu cei de la service :-) si m-a costat 170 ron ca e luneta lipita:???: asa ca sa cumpar geamurile ma costau cam 200 ron plus ca dadeam bani sa lipesc luneta si sa o dau jos inca 70 ron si nu se merita. Acum sunt mult mai multumit de cum arata pana o sa ii pun folii:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Pleoape imi plac si mie dar sa pun acelasi model cu toti nu are farmec, parerea mea!:???:
|
Quote:
|
buna treaba cu geamurile ionizate date jos o sa arate super cu folie pe ele am avut si eu pe toate dar a trebuit sa fac rar`u si le-am dat jos pe alea de pe fata , tu o sa iti pui omologata ? sau iti pui neomologata si ai sa iti pui si pe fata? ar da misto si pe fata + cum a zis baiatu triplele facute putin acolo nu negre tuci.oricum ma bazez pe tine ca ai facut totu cu gust pana acum si sunt sigur ca ai sa alegi cea mai buna varianta.succes
|
Folia va fi omologata 100% nu mai vreau sa raman fara certificat iar:lol: ori 70-30 ori 30-30 sa nu fie contrastul prea mare, inca nu m-am hotarat, decizii..decizii :D Triplele deocamdata le las asa!
|
ceva nou?:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning