![]() |
Re: Prezentatziva "bolizii" !
Felicitari pentru achizitie ;) ! Sa o conduci sanatos , pardon , sa te " joci " bucuros :P !
|
si tie pe 400 ti s-a parut diferenta mare intre ursu cu motor de 2.8 si asta cu motor de m5 ?
mai citeste 1data ce a zis ciprian si ce i-am raspuns eu in legatura cu soferii si tonul cu care i-am raspuns. vezi ca bagi strambe degeaba. |
7 Attachment(s)
:-)
Quote:
more pics: |
2 Attachment(s)
ONTOPIC!!!!!!!!!!!!
Niste poze mai.... artistice:-):-):-) si putin offtopic: chiar devine interesanta discutia:-):-)am ras putin la ce am vazut pe aici:-):-):-) va rog, continuati |
|
4 Attachment(s)
Si a mea a iesit de la vopsit.....:)...praguri ,bara,eleron.I-am mai pus si doua tobe sport.Am discurile si etrierele de la Big kit Brembo,dar nu am adaptorele ...deci mai asteapta putin, si mai am de facut interiorul...tapiteria:)
|
|
2 Attachment(s)
Ceva poze, .... nu neaparat sugestive....:-)
|
|
2 Attachment(s)
uitati si masinutza mea, care nu este bolid dar ce sa fac, m-a atasat de ea ! :))
p.s. am scapat si una virtuala :D |
Re: Prezentati-va "bolizii" !
|
4 Attachment(s)
Stiti ceva de masina asta?A fot vazuta in Galati de catre un prieten de-al meu..Masina are si roll cage din cate am inteles..Multumesc.
|
https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/82609-96-civic-ek2-1-4-d14a3.html aici vedeti pozele cu carutza mea :))
|
2 Attachment(s)
:)) Am un diesel de 110CP... nu se poate numi bolid...
Am si VT! |
In sfarsit a venit vremea pentru prezentari.
O parte din voi ati vazut altii inca nu. Specificatiile masinii sunt: jante rota splitstream bare antiapropiere fata/spate , sus/ jos cusco toate bucsile poliuretanice powerflex bare fata spate antirului whiteline cu busci poliuretanice etrieri brembo cu 4 pistonase si discuri de 330mm ap racing toate furtunele de frana sertizate ambreiaj helix radiator de ulei cu capacitate marita montat frontal pompa de 255 lbs bosch turbina gt28 rs pe rulmenti trust 360 intercooler hpi montat frontal esapament complet departure japan 76 mm kit admisie apexi debitmetru care sa reziste la putere de peste 360 de cai injectoare denso de 600 ccm tampoane de motor nismo scaune cobra greddy profec b spec 2 boost controller Axe cu came nismo forge dump valve cusco oil catch can eleron de fibra de carbon cusco Probabil ca am uitat cate ceva pentru ca multe din piese erau deja pe masina altele le-am cumparat si montat deabia dupa aia. Poze revin in curand cu ele pentru ca va spun sincer dar nu am absolut nici o poza cu masina:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning