Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - My candy cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/84497-e30-my-candy-cabrio.html)

B85KYL 04-11-09 18:27

Re: E30 - My candy cabrio

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2779848)
golfulet a fost si el pe acolo ca stiam ca era in stare sa-si amane si nunta pt o sedinta foto ca asta;)

De data asta nu a fost... Santos a facut pozele

radu_nb1 04-11-09 18:58

masina ca masina , da d-soara cu paru balan:2gun::2gun:

B85KYL 05-11-09 11:04

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 2780120)
masina ca masina , da d-soara cu paru balan:2gun::2gun:

Este foarte adevarat ca shi fata a fost la inaltime, era shi normal sa fie asa

B85KYL 06-11-09 20:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2779358)
kylule ce sut are domnisoara:D:D

apropo de sut...

cEaska 06-11-09 23:13

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2785967)
apropo de sut...

Aoleu.... mama mama :)

THis is wicked

Gyo*TDS 07-11-09 01:42

mamaaa..ce sut are....la vinclu` da :))

Cipilica 14-03-10 09:57

Am fost ieri la salon si bineanteles ca nu am ratat ocazia sa-ti mai admir ursuletul. Scaunele fata tradeaza faptul ca nu e tinut doar de bibelou. Sa te bucuri in continuare de el.

Si o chestie personala. Bara spate fiind ceva mai masiva, mi se parea capota portbagajului cam firava. Defapt portbagajul imi pare cam micut. Si ma intrebam cam ce eleron s-ar potrivi cel mai bine. Cred ca MTechnic II este prea masiv, mai ales la un cabrio. Nu ma pricep la vt, dar ma intreb cum ar veni un MTechnic I ? Sper sa nu te deranjeze, dar stii cum e, fiecare cu gusturile si pasaricile lui. Pe ale tale le-am vazut... la salon :lol:

PDV_1989 14-03-10 19:54

4 Attachment(s)
Cateva poze de sambata.
Ma innebuneste ursu asta
E ceva de vis.

B85KYL 14-03-10 20:41

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3180785)
Am fost ieri la salon si bineanteles ca nu am ratat ocazia sa-ti mai admir ursuletul. Scaunele fata tradeaza faptul ca nu e tinut doar de bibelou. Sa te bucuri in continuare de el.

Si o chestie personala. Bara spate fiind ceva mai masiva, mi se parea capota portbagajului cam firava. Defapt portbagajul imi pare cam micut. Si ma intrebam cam ce eleron s-ar potrivi cel mai bine. Cred ca MTechnic II este prea masiv, mai ales la un cabrio. Nu ma pricep la vt, dar ma intreb cum ar veni un MTechnic I ? Sper sa nu te deranjeze, dar stii cum e, fiecare cu gusturile si pasaricile lui. Pe ale tale le-am vazut... la salon :lol:

Ce pot sa spun ... nu am spus niciodata ca ursul il tin doar de bibelou, dar nici ca merg cu el zilnic nu pot sa spun...
Despre sugestiile tale, un eleron mai mare nu am sa pun nciodata, pt ca un cabrio este foarte pretentios atunci cand este decapotat, trebuie sa iti alegi foarte bine elementele... Am ales bara aceea rieger pt ca este cea mai maiva bara spate pt e30 care am vazut-o si asta ma ajuta foarte mult atunci cand o decapotez(da senzatia ca este mai lata masina) detest spoilerele in forma de trapez(care pleaca de la dimensiunea masina shi se subtiaza sub masina)... Vreau sa mai modific cate ceva , dar inca imi este greu sa aleg...

B85KYL 14-03-10 20:44

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3182384)
Cateva poze de sambata.
Ma innebuneste ursu asta
E ceva de vis.

Multumesc mult pt cuvintele frumoase...
Foarte tari shi pozele...

Se pare ca nu doar pe tine te-a inebunit, ci si pe cei din juriu...

BEST 3 INTERIOR

PDV_1989 14-03-10 20:58

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 3182632)
Multumesc mult pt cuvintele frumoase...
Foarte tari shi pozele...

Se pare ca nu doar pe tine te-a inebunit, ci si pe cei din juriu...

BEST 3 INTERIOR

Nu trebuie sa imi multumesti pentru nimic, aste este REALITATEA.
Ma bucur ca iti plac pozele:D.
Ai dreptate, nu cred ca este cineva sa zica ca nu ii place aceasta masina.
Felicitati pentru BEST INTERIOR

ady_viteza 14-03-10 21:26

Masina merita toate laudele...un urs de exceptie:-)

B85KYL 14-03-10 21:32

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3182881)
Masina merita toate laudele...un urs de exceptie:-)

Ms...ms...
Mi-ar place sa stau de vb cu voi shi sa mai schimbam niste pareri shi cand avem masina in fata , la expozitii, dar de cele mai multe ori sunt foarte prin cu treburile organizatorice shi imi este greu sa ma impart...
Oricum ma bucur ca putem discuta shi aici...
Numai bine

albatros 14-03-10 21:40

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 3182617)
Ce pot sa spun ... nu am spus niciodata ca ursul il tin doar de bibelou, dar nici ca merg cu el zilnic nu pot sa spun...
Despre sugestiile tale, un eleron mai mare nu am sa pun nciodata, pt ca un cabrio este foarte pretentios atunci cand este decapotat, trebuie sa iti alegi foarte bine elementele... Am ales bara aceea rieger pt ca este cea mai maiva bara spate pt e30 care am vazut-o si asta ma ajuta foarte mult atunci cand o decapotez(da senzatia ca este mai lata masina) detest spoilerele in forma de trapez(care pleaca de la dimensiunea masina shi se subtiaza sub masina)... Vreau sa mai modific cate ceva , dar inca imi este greu sa aleg...

nu se mai satura ursu ista de premi :lol: gmesc .. sa rada tot .. frumos urs ..... te vedem si la monomarca-BMW luna vitoare ?

B85KYL 14-03-10 21:46

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 3182957)
nu se mai satura ursu ista de premi :lol: gmesc .. sa rada tot .. frumos urs ..... te vedem si la monomarca-BMW luna vitoare ?

dap... cu siguranta
Shi poate shi cu o modificare pe partea de muzica... ramane sa vb cu baietii sa vad ce shi cum...

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning