![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Quote:
|
masina ca masina , da d-soara cu paru balan:2gun::2gun:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
THis is wicked |
mamaaa..ce sut are....la vinclu` da :))
|
Am fost ieri la salon si bineanteles ca nu am ratat ocazia sa-ti mai admir ursuletul. Scaunele fata tradeaza faptul ca nu e tinut doar de bibelou. Sa te bucuri in continuare de el.
Si o chestie personala. Bara spate fiind ceva mai masiva, mi se parea capota portbagajului cam firava. Defapt portbagajul imi pare cam micut. Si ma intrebam cam ce eleron s-ar potrivi cel mai bine. Cred ca MTechnic II este prea masiv, mai ales la un cabrio. Nu ma pricep la vt, dar ma intreb cum ar veni un MTechnic I ? Sper sa nu te deranjeze, dar stii cum e, fiecare cu gusturile si pasaricile lui. Pe ale tale le-am vazut... la salon :lol: |
4 Attachment(s)
Cateva poze de sambata.
Ma innebuneste ursu asta E ceva de vis. |
Quote:
Despre sugestiile tale, un eleron mai mare nu am sa pun nciodata, pt ca un cabrio este foarte pretentios atunci cand este decapotat, trebuie sa iti alegi foarte bine elementele... Am ales bara aceea rieger pt ca este cea mai maiva bara spate pt e30 care am vazut-o si asta ma ajuta foarte mult atunci cand o decapotez(da senzatia ca este mai lata masina) detest spoilerele in forma de trapez(care pleaca de la dimensiunea masina shi se subtiaza sub masina)... Vreau sa mai modific cate ceva , dar inca imi este greu sa aleg... |
Quote:
Foarte tari shi pozele... Se pare ca nu doar pe tine te-a inebunit, ci si pe cei din juriu... BEST 3 INTERIOR |
Quote:
Ma bucur ca iti plac pozele:D. Ai dreptate, nu cred ca este cineva sa zica ca nu ii place aceasta masina. Felicitati pentru BEST INTERIOR |
Masina merita toate laudele...un urs de exceptie:-)
|
Quote:
Mi-ar place sa stau de vb cu voi shi sa mai schimbam niste pareri shi cand avem masina in fata , la expozitii, dar de cele mai multe ori sunt foarte prin cu treburile organizatorice shi imi este greu sa ma impart... Oricum ma bucur ca putem discuta shi aici... Numai bine |
Quote:
|
Quote:
Shi poate shi cu o modificare pe partea de muzica... ramane sa vb cu baietii sa vad ce shi cum... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning