![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
vrei definitiile din dictionar sau le preferi p ale mele personale?:-) difera putin interpretarea...dar u intz oricum;) ...
nedirijata unde trebuie????cum nu stii?let me explain :care nu ia directia care trebuie:adik a MEA!:lol: :lol: :twisted: FOR NOW! P.S.:sa nu stergi din GRESEALA postul:twisted: |
nu nu, nu-s eu moderator p femei, este in skimb cineva mai capabil k mine, prieten cu mine evident :D:D
cat despre faptul ca nu imi dirijez actiunile in directia potrivita, adica spre tine... rezolvam problema, adik t rezolv cum vrei tu :D vezi? ti-am spus eu k nu urasc femeile, ci dimpotriva?le iubesc?in mod repetat? :D:D:D: |
Quote:
Quote:
adik ... kiar asa in public mah omule ???? :p |
Quote:
|
am eu impresia k ma provoci :P
nu, sigur nu te-as ura pt asta, as gasi o modalitate sa t fac sa renunti, sau celputin sa indulcesti treaba aia nasoala... hhhmmm pacat ca e tarziu si dormi, k t sunam sa vad ce ti-a trecut prin cap sa faci asa groaznic de as ajunge sa t urasc :D:D:D p.s.: @ mustang: da tata, sunt voyeur cateodata dak asa e nevoie :lol::lol::lol: |
[QUOTE=aleks]am eu impresia k ma provoci :P
n-ai tupeu n-ai tupeu:lol: :lol: |
uite de asta ma enervati...
mai am pana la a va ura, dar de asta ma enervati sigur... |
Quote:
|
hai ca de nu l-ai intors..... saracu .. nici eu nu mai stiu de fapt ce vrei , si cred ca esti mandra de realizarile tale .. :)
oricum , cel mai sweet offtopic de pana acum , nici macar nu merita sters, e prea frumos :) continuati ca ne place :) sa vedem unde ajunge telenovela asta :) eu vreau sa ajunga .. in .. .incepe cu P .. si se termina cu AT =)) :P sry dak am fost prea.. dar.. de ce nu ? nu ? si dak nu acolo se batea... imi cer scuze, si totusi nu e 100% vina mea, e si vina ta a.m.v.t (btw de la ce vine a.m.v.t) ai intors-o .... de.. prea multe ori ca sa mai stie cineva ce vrei de fapt :D salutari fratiorului mai mare aleks care :) zi de zi ne invata chestii noi :) :P |
.....muhahahahaha de kurand am aflat de ce uratzi fetele knd vine caldura :lol::lol:.....k manank inghetzata pe batz ( si nu va ganditzi la prostii ) si le si place...:twisted: pe caldura asta ce ati vrea si voi
|
Gata :) mii de scuze ptr intrerupere aleks si ana maria :) promit ca nu se va mai intampla, ce sa facem .. mai apar si bazdaci d`astia :) so .. pana la urma ? unde s-a ajuns ? :D
|
Quote:
|
....cica ne urati knd mankam inghetata aia k vi se kam ufla k ati vrea si voi sa va manance cineva inghetata :lol::twisted:...pakat de aia care nu au parte =)))))))))))) de la soare mi se trage
|
shtii de ce mai urask eu femeile .. sau mai bine zis ce femei urasc femeile carora le place mirosu de bani si ar cam face cam orice pentru o plimbare cu o mashina frumoasa ... barca .. etc ... si zic chiar orice .. indiferent la ce va ganditi
|
Quote:
dar dak iti dai seama ca e o asemeana fata ... te potzi folosi destul de bine de ele .... in diferite sensuri ... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning