![]() |
Re: BMW rules...
este un 850 prin oradea argintiu .. ii de vanzare .. dar motorul pe el nu este tocmai ok .. s`a tras de el .. si era de vanzare undeva pe la 7000 cu numere de spania valabile pana in vara anul acesta
|
Mda numai problema e ca un 850 acum daca sa il inscrii intampini niste probleme de natura economica , pe de alta parte la 4500 deja poti gasi si in Germania
|
domnu' 22 LEX,GRATZ!!!tot respectul ptr efortul depus!
|
mersi mersi ;) nu e efort,pasiunea mea e BMW,cu placere deschid orice subiect pe tema asta.
nu stiu daca va mai amintiti... era pe vremea cand eu imi asteptam majoratul.pe bulevardul Dacia (pe vremea aia era 6 martie) parca un seria 8albastru inchis,cu jante supermisto,si cu numarul de inmatriculare BH 13 WOW (asa imi amintesc).era a lu nenea Teszari.am auzit ca l-a intors peste cap,si l-a facut varza :cry: |
4 Attachment(s)
imi plac mult BMW-urile rare,iata cateva exemple,din seria 8:
|
2 Attachment(s)
unu care si-a tras nitro pe 850 CSi
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
deci mai traieste BMW-ul respectiv! :D
special pentru Trixi,ultimele 4 generatii ale seriei 7,modele deosebite,serii limitate.enjoy! |
...uhuuuuuuuuuuuuu :-) e o senzatie deosebita sa vezi asa ceva...;) ms mult:oops:
|
5 Attachment(s)
seria 7 e38.modelul L7,construit in vreo 500 de exemplare.superdotat.
|
1 Attachment(s)
un S74 de pe un e32,explicit sa-l inteleaga toaaaaata lumea! :lol:
|
8 Attachment(s)
tutunul dauneaza grav sanatatii.cel mai bine e sa fumezi cauciucuri! cu un BMW,desigur.
|
v-au placut pozele? astept initiative si din partea voastra.ia sa vad ce poze cu BMW-uri bagati pe topicul asta!
|
Cu siguranta le-ai sti aproape pe toate :D Vom vedea..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning