![]() |
Re: E36 - Coupe :x
foarte frumoasa masina......felicitari ...si multa bafta cu pisica pe viitor
|
Quote:
|
parerea mea ca ar da mult mai bine niste jante bmw ! m3 ceva :-?
|
muahahah si o pata albastra de culoare :lol: la poze :P
sper ca ursu stie sa "danseze" 8) bafta bha P.s. de mult n-am mai vorbit :))) |
Quote:
pai n-am mai vb k daca omu nu mai scrie pe forum il uitati..poate sa moaraa:)))=))) |
sper ca n-ai pregatit pisicu' de iarna...
lasa-l asa ca a mea intra sapt. asta la vopsit... si dupaia tre sa ne intalnim pt. niste poze cu pisiciile bavareze :D |
Nu pot să cred,este frumoasă răău de tot,cum arată aici s-a terminat,maşina neagră + folie neagră + coupe=nebunie....deci nu mai intrasem demult pe topicul tău dar am avut o surpriză plăcută !SUPERBĂ ;) !
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Nu am mai scris de mult....dar nici cu masina nu am mai iesit de mult ca tot vreme urata a fost.....dar cu toate astea masina a primit xenon 6000k proiectoare+faza scurta....si splittere gt style....si sunt foarte multumit si incantat de cum arata(multumiri lui xerex):D
si...am mai prins cateva minute in care sa nu ninga si sa fie zapada pe jos....si am scos masina cativa metrii din garaj la o sesiune foto....asa cum stiu eu,....nu cum ma mint prietenii mei din TM ca facem una pericoolll:))..... SARBATORI FERICITEEEE SA AVETI SI LA MULTI ANI!!!!!ca poate nu ne mai auzim pana la anu...:D |
8 Attachment(s)
...:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Ce smecher arata! Bravooo raul!
Cand isi termina si caius e36`le, facem ceva in stil mare , doar ti-am promis. |
Quote:
|
Mare grija cu splitterele iarna, la borduri si chestii de genu... devin foarte foarte casante cand e inghetz, eu am reusit sa sparg un set deja si in mare parte chiar foarte aiurea aiurea... In rest vara se comporta excelent :D
Pica foarte bine xenonul de 6000K ... poti sa mi dai cateva detalii despre el? brand / de unde / pret ? ms ... bafta cu masina |
prietene... tu doar ti-ai pozat masina acuma..
eu vorbeam de fotografii.. poze adevarate.. deci nu poti compara ce ai facut tu acuma.. cu ce o sa facem in primvara :lol: frumoasa, sa treaca iarna ca iasa si sora-sa la plimbare... sprinter .. te bagi ma? la poze... sa fie 3x black beast 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning