![]() |
Re: Maşina mea: Astra G 1.6
Arata bine , asteptam sa vedem poze cu ea terminata :shock:
|
Super culoarea aleasa, jantele la fel imi plac f. mult. In ce stadiu se mai afla masina? Ce motor o sa pui?
|
Arata promitator:D asteptam rezultatul final:D Spor in continuare!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte frumoasa masina , si culoarea e una 'speciala' ... S-o stapanesti sanatos , drumuri bune iti doresc!
|
Quote:
|
cati armasari ai scos cu cip-ul pus ?? din 101 in ... ? :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Pana la urma, dupa ce m-am gandit si razgandit de 1000 ori, am renuntat la cameleon, am facut iarasi un test de culoare si am iesit cu ce se vede, asta ramane (cred:D).
Daca tot am renuntat la cameleon: Vand 1KG vopsea cameleon albastru-rosu la pretul de 300 EUR (cel mai ieftin e 500 pe piata si discutam de culorile simple)! Momentan e in filler masina, mai e putin de lucru la fibra (interioare aripi, intarituri, corecturi s.a.m.d.). Daca tot trec pe culoarea aceea, trebuie musai jante negre, prin urmare fac ce zicea cineva mai sus, trecem pe jante cu buza, astfel, schimb jantele de pe VTI cu unele pe 16 (better performance) si le mut pe ale ei pe Astra (se vad si alea in poza). |
3 Attachment(s)
........
|
:shock: woow..superba culoarea!este pink+purple?asa m-i se pare in poze!ramane mata sau dai si lac?
|
Cam homosexuala culoarea.
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
In alta ordine de idei: am reusit ieri sa finisam si sa vopsim tot ce e imobil, chiar si hayon-ul. Mai urmeaza sa vopsesc si plafonul (care am hotarat sa fie negru), usile, fata si bara spate apoi sa montez tot (dupa ce sunt toate vopsite), matuit iarasi (foarte fin) si lacuit cu inca 2 straturi de lac, va aparea la final un efect de "adancime", cei care stau pe langa motociclete stiu despre ce vorbesc. Poze de la pregatire Culoarea! |
4 Attachment(s)
In cabina
|
10 Attachment(s)
SI gata:)
|
6 Attachment(s)
Urmeaza restul de piese in cateva zile
|