Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - CDA Turbo (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/79564-e36-cda-turbo.html)

wolverine 03-10-09 10:59

re: E36 CDA Turbo

am vazut unu in 4 usi, simplu, simplu, doar era lasat grav....si dadea al` draku de bine! mi`a intrat la suflet :)) deaia vreau si eu sa o las...

BMnWA 03-10-09 11:09

mi-am pus arcuri rosii acuma de 2 saptamani pe masina.. sincer ma cam enerveaza.. galagie,sunete de 94 la drum denivelat.. Cand am luat-o am pus telescoape noi sachs pe gaz si am fost si sunt tare multumit. Cu jenti pe 17 235 cu arcuri originale stateam foarte bine si eram si mai comod. Suspensia e pentru show , pentru confort ramane cea originala.

GJ 64 GAB 03-10-09 16:31

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2688431)
am vazut unu in 4 usi, simplu, simplu, doar era lasat grav....si dadea al` draku de bine! mi`a intrat la suflet :)) deaia vreau si eu sa o las...

Păi ăla măcar era simplu! Dar al tău are bare, praguri şi o să-ţi atingă la prima denivelare.
Şi nu uita gropile pline de apă!...
Ai dat īntr-o groapă plină de apă şi s-a dus totul!...
Mai bine las-o aşa normală cum e, că e mai bine! Părerea mea!

GOGU_VL 04-10-09 21:40

GJ 64 GAB - de ce vorbesti in necunostinta de cauza? Din cate stiu eu tu ai Opel pe mana(poate gresesc)......si iti zic fara suparare sau vreo jignire chestia asta.
Stiti majoritatea prea bine de cat timp am suspensia sport reglabila pe masina(parca 6luni(poate gresesc:lol:)) intradevar te zgaltaie, daca esti mancat si esti un pic mai ponderat(>90kg) risti sa vomiti, dar in rest este fff OK. De ce? Pentru ca aspectul este :shock: stiti prea bine, si in curbe esti sef......in sensul ca se c-am termina jmecheria cu franatul inainte de curba si restul care-l stim toti, intrii in curba ca cutitul in branza, in sensul ca nu mai faci exces de frane pana in curbe, si nici de benzina ca franezi si accelerezi dupa curba.
Oricum, fiecare isi pune ce vrea pe masina.
Iar referitor la arcuri, culorile din cate stiu eu, fiecare producator are culoarea lui specifica.
Despre bari si praguri ca dai cu ele prin gropi sau borduri.....daca e sa mergi pe premiza asta......nu-ti poti pune nici un dvd in bord.....daca se arde instalatia? daca pui un subwoofer fara condensator, se arde alternatorul.......nu-i pune faruri masinii ca poate iei vreo piatra de la masina din fata in ele si se sparg......si se mai pot da o gramada de exemple.

GJ 64 GAB 04-10-09 21:59

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2692767)
GJ 64 GAB - de ce vorbesti in necunostinta de cauza? Din cate stiu eu tu ai Opel pe mana(poate gresesc)......si iti zic fara suparare sau vreo jignire chestia asta.
Stiti majoritatea prea bine de cat timp am suspensia sport reglabila pe masina(parca 6luni(poate gresesc:lol:)) intradevar te zgaltaie, daca esti mancat si esti un pic mai ponderat(>90kg) risti sa vomiti, dar in rest este fff OK. De ce? Pentru ca aspectul este :shock: stiti prea bine, si in curbe esti sef......in sensul ca se c-am termina jmecheria cu franatul inainte de curba si restul care-l stim toti, intrii in curba ca cutitul in branza, in sensul ca nu mai faci exces de frane pana in curbe, si nici de benzina ca franezi si accelerezi dupa curba.
Oricum, fiecare isi pune ce vrea pe masina.
Iar referitor la arcuri, culorile din cate stiu eu, fiecare producator are culoarea lui specifica.
Despre bari si praguri ca dai cu ele prin gropi sau borduri.....daca e sa mergi pe premiza asta......nu-ti poti pune nici un dvd in bord.....daca se arde instalatia? daca pui un subwoofer fara condensator, se arde alternatorul.......nu-i pune faruri masinii ca poate iei vreo piatra de la masina din fata in ele si se sparg......si se mai pot da o gramada de exemple.

Ştiu foarte bine ce zic, pentru că şi eu am umblat şi umblu cu suspensie sport!... Nu te contrazic īn ce spui... dar totuşi...

GOGU_VL 04-10-09 22:23

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2692848)
Ştiu foarte bine ce zic, pentru că şi eu am umblat şi umblu cu suspensie sport!... Nu te contrazic īn ce spui... dar totuşi...

Pai zi tati cu ce anume :lol: Poate ai suspensie sport, dar pe alta masina.....suspensia difera de la o masina la alta, difera compostamentul ei pe strada.

wolverine 19-10-09 21:25

3 Attachment(s)
am fost in weekend acasa si am pus spoileru pe masina...mai trebuie vopsit si sa`i iau proiectoare...cam asa arata:

wolverine 19-10-09 21:29

emblema mi`au furat`o :))

GOGU_VL 19-10-09 21:49

Bun asa, da bine rau asa 8)

cEaska 19-10-09 23:13

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2733751)
emblema mi`au furat`o :))

se fura ale draq de embleme... mi`a furat si mie 2 :)

Wilgax 20-10-09 13:56

o da.Frumos frate.Chiar imi era dor de poze cu BMW tau.Cu bara ///M pe fata arata mult mai bine sincer!Asteptam alte poze cu masina la lumina clara!Respect si FORTZA!

GJ 64 GAB 20-10-09 14:15

Foarte frumoasă māţa cu noua bara!...

t3o_5tf 04-11-09 14:50

salut unde ti-ai fc capota plonjata si cat te-a costat?

ursaru' 04-11-09 16:27

Arata foarte bine asa masinuta.

wolverine 05-11-09 13:51

Quote:

Originally Posted by t3o_5tf (Post 2779376)
salut unde ti-ai fc capota plonjata si cat te-a costat?

capota mi`a facut`o un prieten in tg`jiu...nush exact cat a costat, cred ca undeva pe la 3-4 mil

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning