Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   eXTREMe TIN TIN Galati/22/X/05 Legal Racing (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7945-extreme-tin-tin-galati-22-05-legal-racing.html)

shadowro 22-10-05 01:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
maine o sa fie si bacaul. o sa vin acolo. cine vrea sa ma astepte????? cum ne recunoastem.????????

are stefan nr meu de telefon ... cand ajungeti ii zici sa ma sune si vin si va \"ridic\" :)

CT-87-ADY 22-10-05 11:48

Re: hai ctza!

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Constanta nu merge?
Vad k nu a scris nici un constantzean mai nmk pe aici, sa inteleg k nu mergetzi?

Pai dc mergem te dai si tu ?

hmm... nu cred k e problema ta dak ma dau sau nu

zzero 22-10-05 19:59

Ady, se pare ca am avut dreptate.....Nu a mai venit nimeni din CTA alaturi de mine.Am fost singurul din CTA.Si chiar nu mi-a parut rau ca am fost...a meritat.
A IESIT SUPER MARFA......FELICITARI ORANIZATORILOR!!!!

Lucian 22-10-05 20:08

Felicitari Bogdan KWX ! :!:

shadowro 22-10-05 20:28

In primul rand vreau sa il felicit pe tipul cu renaultul 5 gtt. Jos palaria :)
In al doilea rand a fost o etapa foarte reusita.
DAR .... cum de se poate , la experienta pe care o aveti si cu care va tot laudati domnilor din LR , sa imi luati premiul de la nas pe criteriul ca am 82 de cai ?
Dragii mei domni 44 de kw nu inseama 82 de cai .. va asigur eu.
44 * x = 64 va zic eu.
sunt curios pe ce criteriu atzi ajuns la concluzia ca am 82 de cai.
Pe foaia de inscriere scrie 44 kw ... pe certificat scrie 44 kw ....
Acest eveniment m-a lasat cu un gust amar si din punctul meu de vedere nu trebuia sa se intample nici din greseala mai ales ca aveti 40+ curse la activ. UN MARE MINUS PENTRU LR.
Bine in cele din urma se pare ca eu sunt castigatorul.

Edd 22-10-05 20:32

cursa a fost bestiala .. multe liniutze motoare mashini burnouturi :twisted: :twisted: .. shadow a cashtigat clasa A1 .. pacat ca s-au fundit cativa.... ca are mai mult de 60.. ca nush ce... doar puteau sa se uite... si a fost o faza de tot ***u... pana la urma shadow a cashtigat... dar tipu cu loganu a luat diploma... si cand sa o recuperam a plecat cu toate ca i-am facut semn... daca vezi asta sa shtii ca ai fost un mare bulangiu la faza asta... deshi tu shtii sigur cine a cashtigat... tu 75 cai +evacuare.. si ce mai aveai.. shadow 65 cp.. nothing on si te-a luat urat.... noroc ca a mia gasit o diploma... in fine nu era vb neaparat de diploma ci te gest.... te-ai vazut cu diploma jar.... intotdeauna e unu care sa strice tot...

Lucian 22-10-05 20:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
In primul rand vreau sa il felicit pe tipul cu renaultul 5 gtt. Jos palaria :)

El este Bogdan KWX !

yknot 22-10-05 20:40

bogdan(kwx) a luat grupa b dupa care a luat si grupa c...... in finala cu cielo evo(s-au dat de 6 ori!!!) si a vrut sa se bage si la d dar nu i-a fost permis
p.s. de ce imi era frica nu am scapat, mie mi-a picat ambreiajul din prima runda(dupa 50 m)... next time

in alta ordine de idei, bogdan mi-a zis ca merge pe 23 si la craiova :P

Edd 22-10-05 20:44

najpa man... vb ta next time :P dar nu te-am vazut ce mashinutza ai? :D

btw scuze ptr dublu post.. rog un moderator care vede sa stearga al doilea post :P inca o data scuze :D

PYT 22-10-05 20:46

Edd vezi k scrie la semnatura lui ce masina are si e evident si dupa avatar.. iar postul poti sa ti-l stergi si singur.. e langa quote si edit :wink:

mertan 22-10-05 20:48

mai respcet pt renault 5 turbo. bmweurile, golfurile au vazut curul renaultului. bravo tata. bravo. catzi cai are pana la urma?

Edd 22-10-05 20:48

a da la semnatura nu m-am uitat :P nu merge pe sectiunea asta ;) nu are delete trust me :D

yknot 22-10-05 20:51

kwx are 120 stock + cateva \"mici\" modificari :lol:

Bogdan_16v 22-10-05 20:55

Da, da, sigur, \"mici\" :lol: ...de-aia poate sa se tina cu un Type R...poate mici cu bere...

EvLSant0S 22-10-05 21:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Da, da, sigur, \"mici\" :lol: ...de-aia poate sa se tina cu un Type R...poate mici cu bere...

sa se tzina ?! sau .. un type R reuseste sa se tzina cu KWX`u ? :)
masina e grava ...
bi .... fsssssssssssssssss ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning